maanantai 6. huhtikuuta 2015

Lily Alexandra kotimaista luonnonkosmetiikkaa

Markettien hyllyiltä tekee välillä mielenkiintoisia löytöjä. Tällä kertaa niin kävi Prismassa, josta löysin kotimaista luonnonkosmetiikkaa Lily Alexandra merkiltä kosteuttavan kasvoveden muodossa.


Kasvovettä kuvataan rauhoittavaksi ja täyteläiseksi, joka sisältää betaiinia, yhtä luonnon parhaiten kosteuttavaa raaka-ainetta sekä raikastavaa karhunvatukkauutetta. Kasvovesi sisältää 100 % luonnollisia raaka-aineita.


Suurin osa kokeilemistani kasvovesistä ei tunnu tekevän mitään iholle. Olen silti kiltisti käyttänyt kasvovesiä, vaikka nykyään korvaan sen usein misellivedellä. Mutta nyt oli ilo löytää tuote, joka ei ole yhdentekevä. Ihoni kuivuu helposti meikinpoiston jälkeen, vaikka käyttäisin hoitavaa puhdistustuotetta. Lily Alexandran kasvovesi estää kasvojen kiristävän tunteen ja iho jää kosteutetuksi.

Kasvoveden pakkauksesta en oikein osaa sanoa tykkäänkö vai en. Harmaa on hyvin yksinkertainen ja tyylikäs väri, mutta toisaalta pakkaus jää helposti värikkäiden luonnonkosmetiikkatuotteiden varjoon. En edes meinannut huomata Lily Alexandran tuotteita, koska kaikki muut pirteän väriset pullot veivät huomioni täysin. Mutta uskon, että moneen merkin simppeli tyyli kolahtaa.


Pullo on kooltaan 100 ml, ja maksoi 6,95 € Prismassa, joten tuote on todella edullinen laatuunsa nähden.

12 kommenttia:

 1. Anopilta joskus sain tästä sarjasta useamman voiteen, seerumin ym.muistan että pidin sarjasta silloin kovasti. Eleettömän tyylikkäitä pakkauksia, sävy ehkä hieman sementti.

  Mukavaa pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Värin kuvaukseksi sementti onkin hyvä. Ainakin tämän kasvoveden perusteella tykkään sarjasta, hyvää pääsiäistä myös :)

   Poista
 2. Minun herkkä ihoni ei valitettavasti kestä juuri tätä sarjaa, harmi. Testattu on, ennen sitä myytiin tapahtumissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole tähän sarjaan muualla kuin Prismassa törmännyt. Mulla ei ole herkkä iho, mutta iho on kuivuuteen taipuvainen ja kasvovesi ainakin auttoi siihen :)

   Poista
 3. Kosteuttavat kasvovedet ovatkin parhaita vaihtoehtoja juuri sellaiselle iholle, joka jää kireän tuntuiseksi puhdistustuotteella pesemisen jälkeen :) Toisaalta meikinpoistotuotteenkin voi vaihtaa kosteuttavampaan versioon, jos tuntuu, että iho jää kireän oloiseksi. Itse suosin puhdistustuotteita, jotka jättävät ihon pehmeäksi ja hyväntuntuiseksi. Olen toki testannut sellaisiakin, joista jää tuo kuvailemasi kiristys iholle (mutta ne ovatkin sitten jääneet parin kerran jälkeen kaappiin, haha). Kasvovesistä käytän usein sellaisia, jotka hippasen myös supistavat ihohuokosia ja kirkastavat ihoa. Olen kuullut Lily Alexandra -merkistä, mutta en ole testannut tuotteita. Jossain vaiheessa niitä tuputettiin jokaisilla messuilla vähän liian hyökkäävästi (jopa tapahtumissa, jotka eivät olleet kauneuteen liittyviä). Mutta ehkä jossain vaiheessa kokeilen. Kotimaisuus kiehtoo, ja purkit ovat yllättävän edullisia. Ja tietenkin luonnonkosmetiikka herättää aina mun kiinnostuksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetankin käyttää mahdollisimman hellävaraisia putsareita, ettei ihoa kiristä, mutta etenkin talvella tuntuu ettei mikään auta. Kevättä kohti mentäessä ihon kuivuus vähenee, ja voin käyttää vähän tujumpiakin aineita. Kuulostaapa hiukan erikoiselta markkinoinnilta. Mulla ei ole tästä merkistä oikein mitään mielikuvaa eikä blogeissakaan tätä ole tainnut näkyä ainakaan viime aikoina.

   Poista
 4. No ei paha hinta ja olisi kyllä vaihteeksi kiva tukea myös suomalaisia tuotteita kosmetiikkahankinnoissa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisuutta on aina hyvä tukea, ja minulle on jo saavutus sinänsä, että ostan tuotteet kaupasta enkä tilaa ulkomailta :D

   Poista
 5. Täysin tuntematon minulle sarjana, mutta en ole luonnonkosmetiikkaan pahemmin tutustunutkaan. Kaunis kyllä tuo puteli, minusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jokin pieni mielikuva, että jossain blogissa olen merkin tuotteita nähnyt, mutta muuten tämä oli aika uusi tuttavuus. Ei musta tuo pullo ole ruma, mutta jokin siinä ei aivan kolahda :)

   Poista
 6. Oho! En ole kertaakaan vielä kuullut tuosta. Ja tuo hinta?? Sehän on halpa! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyllä hinnalla pilattu. Kannattaa tarkistaa, jos Primasta löytyisi :)

   Poista