torstai 23. huhtikuuta 2015

Maybelline Baby Lips Electro

Maybelline toi markkinoille uusia Baby Lipsejä ja minähän ostin yhden kokeiluun. En vaan voinut vastustaa houkutusta. En ole ollut Baby Lipsien fani, mutta Electro kokoelman sävyt näyttivät niin mahtavilta ja minä rakastan värillisiä huulivoiteita.


Olin kuitenkin kohtuullinen ja nappasin vain yhden sävyn mukaani, vaikka violetin marjainen Berry Bomb huusi myös nimeäni. Oh! Orange! on niin piristävä, joten uskon että tästä tulee kesän suosikkihuulituote. Huulivoide myös tuoksuu makealle appelsiinille.


Erityisen hoitaviksi näitä en edelleenkään kutsuisi, mutta jos kaipaa huulille kevyttä sävyä, niin siihen hommaan nämä sopivat. Ostan varmasti jatkossakin Baby Lips uutuuksia, koska eiväthän huulivoiteet paljoa maksa, ja laukkuun mahtuu aina pari tuotetta nopeaan huulten sävyn piristykseen.


Electro kokoelmaan kuuluu viisi sävyä. Kaikista lähti hyvin väriä, paitsi keltainen huulivoide oli väriltään hyvin hento. Hintaa Baby Lipseillä on noin 4 euroa.

10 kommenttia:

 1. Just olin googlettelemassa tätä uusinta Electro-versiota, sillä olen salaa Baby Lips-fani. :D Sitä kautta löysinkin blogiisi ja jään varmasti lukemaan jatkossakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa, että liityit lukijaksi! Electro huulivoiteiden myötä voin minäkin sanoa itseäni Baby Lips-faniksi :D

   Poista
 2. Nää on aika makeita. Samaa mieltä, juuri nää värilliset on musta se Baby Lipsien pointti, sillä mitään kunnon kosteutusta nää ei tarjoa. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Electro sarjan värivalikoima on houkutteleva, joten sen takia näitä tekee mieli ostaa, vaikka aiemmin en Baby lipseistä niin tykännyt.

   Poista
 3. Näihin en ole vielä itse törmänny missää. Vaikuttaa kyllä ihan jees tuotteilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilassa ja Stockmannilla ainakin oli. Sävyt ovat kivoja, joten siksi tykästyin näihin :)

   Poista
 4. Mähän oon pettynyt Baby Lipseihin, mutta tämän juttusi perusteella ehkä voisin ostaa jonkun Electron, ehkäpä juuri tämän minkä sinäkin, sävy näyttää suht hyvältä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Baby Lipsit ovat just käteviä jos haluaa vain väriä, Electro kokoelman kaikki sävyt kelpaisi mulle :)

   Poista
 5. No nyt voisin jonkun näistä hankkiakin, kun on sävyllisiä versioitakin tarjolla! Ne värittömät jättivät vähän mitäänsanomattoman fiiliksen. Ihan ok, mutta huulirasva-addiktina en ihan mitä tahansa kelpuuta :D Kyllä pitää olla tuntuvat kosteutustehot ja mielellään hyvä makukin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosteuttavuutta näissä ei ollut mielestäni kovinkaan paljoa, mutta nyt keväällä se ei minua haittaa. Talvella voisi olla toinen juttu :)

   Poista