lauantai 13. kesäkuuta 2015

Garnier Respons, Moroccanoil ja Bonacure hiusöljyt

Sis.mainoslinkin.


En ole aiemmin itse ostanut hiusöljyjä, koska niitä on tullut kauneusbokseista, ja näytekoot riittävät minulla pitkään. Kolmen euron alehinta oli kuitenkin niin houkuttava, joten nappasin mukaan uuden Garnier Respons Marvellous Nectar hiusöljyn. Ei tämän normaalihintakaan tosin ole kuin alle 6 euroa.


Argaani- ja kamealiaöljyä sisältävä tuote lupaa antaa kiiltoa, suojaa sekä pehmeyttä. Öljyä voi käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Etiketissä vinkataan, että öljyä voi laittaa parin tipan verran hiusnaamioon tehostaakseen sen hoitavuutta.


Lue myös: Alet ja tarjoukset - parhaat kosmetiikan verkkokaupat


Ihastuin tähän todella paljon, koska öljy tekee hiuksista niin pehmoiset. Pumppupullon annostelu antaa myös juuri sopivan määrän ainetta kerralla. En ole tosiaan aiemmin edullisemman hintaluokan öljyjä kokeillut, joten en osannut mitään odottaa, mutta minun hiuksissani tämä toimii erinomaisesti. Täältä voi lukea kokemukseni Garnier Respons hiusnaamioista.




Moroccanoil on varmaan se tunnetuin ja suosituin hiusöljy. Öljy on makean tuoksuinen ja koostumukseltaan juuri sopivan täyteläistä, joten öljyä on helppo levittää hiuksiin. Laitan öljyä kädelle pari pientä tippaa, joka riittää hyvin puolipitkään tukkaan. Käytän tätä aina pesun jälkeen hieman kosteisiin hiuksiin. Moroccanoil antaa tukkaan kiiltoa, pehmeyttä ja hoitavuutta, joten tämä on kuulunut hiustenhoitorutiineihini jo pari vuotta.




Viime vuoden lokakuun Livboxissa tuli ilokseni uusi hiusöljy testattavaksi, Bonacuren Oil Miracle Rose Oil Hair & Scalp Treatment. Tuotetta voi käyttää hiuspohjan hierontaan ennen shampoopesua, kosteisiin hiuksiin ennen föönäustä ja kuivien hiusten viimeistelyyn. Olen käyttänyt tätä hiuksiin vain pesun jälkeen. Hiukseni varmaan jäisivät lähmäisiksi, jos hieroisin öljyä päänahkaan, mutta ehkä vähemmän rasvoittuville hiuksille temppu voi toimia.



Bonacure hiusöljy tuoksuu nimensä mukaisesti ruusulle ja on koostumukseltaan juoksevaa. Ensimmäisellä käyttökerralla öljyä tulikin kaadettua aivan liikaa, koska odotin sen olevan paksumpaa ainetta. Bonacure antaa enemmänkin kiiltoa ja kevyttä hoitavuutta verrattuna Moroccanoiliin ja Garnieriin. Moroccanoilia minulla on vielä yksi pullo jemmassa, mutta mielestäni Garnier on oikein hyvä vaihtoehto edullisemmasta hintaluokasta.


Lyko verkkokaupasta* löytyy runsaasti hiusöljyjä eri hintaluokissa. Markettituotteista kampaamolaatuisiin.

The Ordinaryn 100% Organic Cold Pressed Moroccan Argan* arganöljy on edullinen ja hyvä vaihtoehto, kun etsii öljyä kuiville hiuksille.

Wella Professionals SP Wella Luxeoil* on myös hyvä öljy, kun haluaa pehmeyttä ja kiiltoa.


*mainoslinkki.

16 kommenttia:

  1. Tuota Marvellous Nectaria täytyy kyllä käydä ostamassa seuraavaksi, tykkäsin niin paljon muistakin sen sarjan tuotteista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla se toimi hyvin, ja hintakaan ei ole paljon mitään verrattuna vaikka Moroccanoiliin. Iso pullo kestää varmasti pitkään :)

      Poista
  2. Mulla on vanhempi Garnier Fructisin Miraculous Oil ja se tuoksuu ihan samalta kuin Marvellous Nectar -sarjan tuotteet ja tulipa mieleen, että onkohan tuo MN:n öljy samaa kuin se vanha Fructis :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä oikeastaan yllättyisi vaikka näin olisi. Kerranhan jossain blogissa vertailtiin kahden eri öljyn inci-listoja, jotka olivat ihan samat.

      Poista
  3. Oon huomannut näiden markettihiusöljyjen toimivan ihan yhtä hyvin kuin ne kalliimmat. :) tarjous houkutteli myös minua mutta koska jo yksi täysikokoinen hiusöljy odottaa jo käyttöä niin en raaskinut ostaa toista odottamaan vuoroaan... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin alkaa tuntua, että markettiöljyt ovat aika hyviä verrattuna kalliimpiin, mutta kesti aika kauan että silti ostin marketista hiusöljyn. Pullo kestää kyllä kauan, joten ei näitä viitsi kauheasti kaappiin ostella :D

      Poista
  4. Ihania kuvia, selkeitä. Öljyt hiustenhoidossa ovat sellaista ylellisyyttä, mihin olen vasta bloggaamisen aikan päässyt makuun, joten nyt on menossa L`anzan ihmeöljy heaaling sarjasta. Morocco on tuttu ja meilläkin ollut käytössä kovasti ja sen jälkeenhän näitä öljyjä onkin tullut tasaiseen tahtiin ilmoille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :). Tuli kyllä aika syksyiset kuvat, koska kuvissa näkyy kuivuneita lehtiä, mutta otin nuo alemmat kuvat jo syksyllä, joten piti jatkaa Garnier öljyn kanssa samaa linjaa. Öljyt ovat tosiaan vieläkin aika pinnalla ja muodissa. Sen huomaa ihan marketissakin, koska hyllyt ovat täynnä erilaisia öljyjä moneen eri tarkoitukseen.

      Poista
  5. Moroccanoil on oma pitkäaikainen suosikkini. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olikin mun ensimmäinen hiusöljy, josta kiinnostus lähti liikkeelle. Alunperin pelkäsin öljyjen vain tahmaavan hiukset, mutta sopivalla annostelulla niin ei käy :)

      Poista
  6. Mä tykkäsin hirveesti tosta ruusuöljystä, se tuoksuu ihanalta eikä tahmaa hiuksia. Maroccanoilin tuoksusta en oikein tykkää, mutta muuten sekin on ihan toimiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tuntuu, etten ole vielä törmännytkään huonoon hiusöljyyn, enkä tahmaisuuttakaan ole huomannut, vaikka niin pelkäsin :)

      Poista
  7. Voisin kyllä napata itsellenikin testiin tuon Garnierin. :)

    VastaaPoista
  8. Garnier kiinnostaa, tykkään todella paljon käyttää hiusöljyjä. Suurin suosikkin niiden saralla on L'ANZAN kilpailee Moroccon oilin kanssa, mutta vetää voitot kivemman tuoksun takia. .)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiusöljyt ovat mun suosikkeja hiustenhoidossa, en enää oikeastaan muita hiuksiin jätettäviä hoitoaineita käytäkään :)

      Poista