maanantai 6. heinäkuuta 2015

Livbox heinäkuu 2015

Kesken siivoushommien kännykkään livahti ilmoitus heinäkuun Livboxista, joten sain mukavan tauon puuhastelun väliin. Kamera alkoi heti valittamaan akun loppumista, mutta nämä kuvat sain äkkiä napattua.


Heinäkuun teema luonto näkyy ainakin näissä hiustuotteissa. Kloranen hiustuotteita en ole aiemmin kokeillut, mutta kaappi pursuilee kuivashampoita jo entisestään, joten sinänsä tämä ei minua innostanut.

Mutta Schwarzkopfin Essensity hiuksia korjaavat shampoo ja hoitoaine sen sijaan kelpaavat kyllä, koska näytekokoisia tuotteita tarvitsee kesällä. Sarja sisältää luonnollisia ja puhtaita uutteita, eikä esimerkiksi keinotekoisia hajusteita, silikoneja, parafiini- tai mineraaliöljyjä.


La-Roche Posay Lipikar Gel-Fluide geelimäinen vartaloemulsio kosteuttaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Tätä sarjaa on tullut jo aika monta kertaa Livboxin mukana, joten siksi tässä ei ole uutuudenviehätystä. Varmasti hyvä tuote, mutta näyte riittää ehkä 1-2 kertaan.


Neutrogena Visibly Clear Stress Control Foaming Wash sopii stressaantuneelle ja epäpuhtaalle iholle. Vaahto on kuitenkin hellävarainen ja ihoa rauhoittava. Jostain syystä Neutrogenan tuotteet eivät ole minua koskaan oikein kiinnostaneet, mutta toki tämä tulee testiin.


Hauska sattuma, että juuri eilen otin käyttöön Lumenen Koivu & Hunaja vartalovoiteen ja boksista tuli saman sarjan jalkavoide. Jalkojen rasvailu on aika vähissä nyt kesällä, joten menisiköhän tämä käsivoiteena.

Ekstratuotteena tuli Hula pähkinäpatukka. Maistuu ja taidanpa syödä tämän tästä heti!


Pidempään Livboxia tilanneet saivat lisäksi Clarinsin tuotteen. Minulle tuli Instant Light Natural Lip Perfector, joka on joskus aiemminkin tullut boksissa, joten olisin toivonut jotain muuta. Kyllä tämä varmaan tulee silti käyttöön, vaikken olekaan huulikiiltojen suurin ystävä.


Mitä mieltä olin heinäkuun boksista? No, en ole mitenkään vau ja jes, koska esimerkiksi kuivashampoita ja jalkavoiteita on tullut aika usein laatikon mukana. Kiertoon ei näistä kuitenkaan varmaan lähde mikään, joten sen puolesta tätä voi pitää ok-boksina. Olen nyt niin nälkäinen, joten Hula-patukka miellytti eniten :D

23 kommenttia:

  1. Aika kiva boxi, omaani en ole saanut, mutta hetipä piti tulla kurkkimaan. :) Pitkäaikaistilaaja täälläkin, oikeastaan aikojen alusta asti ja toivon taasen todella että tuo Clarins tulee minullekin. Rakastan kyseistä tuotetta, vaikka Lumenella onkin hyvin samantapaiset ja nekin ahkerassa käytössä. :) Mutta kohtanan ne loppuyu.

    Kiva boxi <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vielä en ole muiden bokseja nähnyt, joten en tiedä tuleeko kaikille sama tuote. Mä en oikein näissä huulikiilloissa tykkää siitä "karvaisesta" aplikaattorista, koska se tuntuu jotenkin sotkuiselta :D

      Poista
    2. Hih totta, se on karvainen. Lumenella se on muovia, hygieenisempi kenties. ;)

      Poista
  2. Tämä on taas tämmönen boksi, josta ei oikein osaa sanoa onko se kiva vai ei :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä. Ei ollut mitään yllättävää ja upeaa, ihan perusjuttuja :)

      Poista
  3. Ei taas kuivashampoota!
    Clarinsin tuote ei ennen saatuna myöskään miellytä yhtään, ja nuo jalkavoiteet.
    Voi tylsyys.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Livbox voisi pitää taukoa kuivashampoista :D. Kokeilin tuota Clarinsia ja sävy oli liian hento makuuni, joten se vähän harmittaa.

      Poista
  4. Musta tää oli tosi hyvä boxi, ainoastaan toi puhdistusvaahto on sellainen joka jäisi käyttämättä, kun ei sovi omalle iholle.

    VastaaPoista
  5. Musta tää oli taas pitkästä aikaa sellainen boksi, josta olisin tykännyt! Kaikki olisi tullut käyttöön :) Erityisesti tykkäsin jalkavoiteesta ja huulikiillosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun pitää vielä vähän tutustua boksiin, mutta kyllähän tässä on ihan kiva kattaus erilaisia tuotteita, ei ainakaan harmita, että tilasin :)

      Poista
  6. Vaihtoehto-tuotteena oli ACO Face Day Päivävoide 50ml. Olisin itse toivonut tuota Neutrogenaa sen sijaan, koska päivävoiteita tullut bokseista vuoden aikana jo useampi, ja Neutrogenaa en oo koskaan testannu. Jalkavoide oli kiva yllätys, en muista että bokseista olisi tullut aiemmin jalkavoiteita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole vieläkään juuri ehtinyt muiden bokseja katsella, mutta kyllä minäkin ottaisin mieluummin Neutrogenan kuin päivävoiteen, joita riittää entisestään. Mulle on ainakin tullut LV:n ja Seacret-merkin jalkavoiteet boksista, joten siksi Lumene tuntui taas vähän liialta, koska en ole entisiäkään ehtinyt käyttää pois :)

      Poista
  7. Nyt harmittaa ehkä ekan kerran, ettei mulle tule boksia. Mä tykkään kyllä ideasta, mutta jotenkin aina näyttää siltä, että toteutus ei mene ihan maaliin. Makuasioita, toki. Ulkomaisiin bokseihin ei kannata kai edes verrata..
    Mutta tuo Clarinsin kiiltorasva on ihan mahtava! Se ei tahmaa, vaan tuntuu enemmänkin huulirasvalta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lookfantasticin boksia tilasin aiemmin, mutta sitten sen hinta nousi. Siinä oli aina kivoja tuotteita ja itselle uusia juttuja, joten siihen verrattuna Livbox on vähän kotoisampi. Clarins on tosiaan kivan tuntoinen huulilla, mutta kaipaisin siitä lisää väriä :)

      Poista
  8. Nuo Clarinsin Lip Perfector:it on ihania, harmi, etten saanut sellaista. Olettaen, että olisi osunut hyvä sävy.

    Mutta: "Varmasti hyvä tuote, mutta näyte riittää ehkä 1-2 kertaan." Tuota... 1-2 kertaan mitä?! Minä juuri pohdin, että mihinköhän kohtaan tätä mininäytettä nyt testaisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Clarins on kiva arkimeikkiin, mutta haluaisin enemmän väriä tähän.

      Kyllä tuo mulla riittää ainakin yhteen kertaan, mutta kaksi voi olla jo tiukassa :D. Kesällä en kaipaa kovin tuhtia kosteutusta, joten kyllä saan tuon riittämään koko kropalle :)

      Poista
  9. Mulle tuli muuten sama boksi, mutta tuo pitkäaikaistuotteena oli Clarinsin Multi-Active-Day-päivävoide 15ml.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasinkin, että jotkut olivat saaneet vaihtoehtoisen tuotteen. Vaikka tuossa ylempänä toivoinkin jotain toista tuotetta, niin otan kuitenkin mieluummin huulikiillon kuin päivävoiteen, joita riittää ennestään :)

      Poista
  10. Minun boksini olikin patukkaa lukuunottamatta identtinen. :) Tosiaan ihan ok, ei mitään riemunkiljahduksia herättänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä, kivoja tuotteita mutta ehkä odotin luonnonkosmetiikkaa, eikä vähän sinnepäin olevia tuotteita :)

      Poista
  11. Tekis kyllä ihan hirveästi tilata myös itselle tuo boksi. Niin paljon kaikkea kivaa näyttää aina tulevan, ja semmosta mitä ei ehkä muuten tulisi kokeiltua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on just boksin paras puoli, kun saa tuotteita, joita ei itse muuten ostaisi. Mutta voisin kaivata boksiin vähän tuntemattomampia tuotteita, vaikka kyllähän esim. Lumene on aina hyvä merkki :)

      Poista