lauantai 24. lokakuuta 2015

Turhin tuote ikinä?

En ole koskaan oikein ymmärtänyt kuorivien suihkugeelien tarkoitusta. Minulle kuoriva suihkugeeli on vain suihkusaippua, jossa on muutama roska seassa. Käytän mieluummin suihkugeelit ja kuorintavoiteet erikseen, koska en ole vielä kohdannut suihkusaippuaa, jolla voisi oikeasti ihoa sileyttää. Kuoriva suihkugeeli on varmasti sopiva tuote, jos on herkkä iho ja haluaa kevyen kuorinnan. Mutta monien kuorivien suihkugeelien rakeet ovat niin onnettomia, että itseäni ne vain ihmetyttävät.


Yves Rocherin karhunvatukka suihkugeelissä on pikkuriikkisiä murusia sekä siellä täällä muutamia siemeniä, jotka ovat kyllä kivan näköisiä. Siemenet luistavat sormien välistä, joten tuntuu, että ne ovat vain koristeena eikä varsinaisesti kuorimistarkoituksessa.


Happines Is-merkin Vanilla Swirl Cupcake on ihanan makea tuoksultaan, mutta tässäkään kuorivassa suihkugeelissä en saa oikein mitään tuntumaa rakeisiin.


Aina välillä innostun kuorivista suihkugeeleistä, jos on joku ihana tuoksu, mutta tämä tuote ei ole selvästi minulle suunniteltu. Joku voisi sanoa, ettei ole huonoja tuotteita, vaan erilaisia tarpeita. Tykkäätkö sinä kuorivista suihkusaippuoista?

18 kommenttia:

 1. Multa löytyy tällä hetkellä ehkä kaksi kuorivaa suihkugeeliä, mutta en mä niitä kyllä sen kuorivan ominaisuuden vuoksi käytä, sillä melko onnettomiahan ne kuorintoina ovat. Itse pidän noita omia tuotteitani ihan tavallisina hyvän tuoksuisina suihkugeeleinä/-saippuoina, ei niitä rakeita siellä pahemmin tunne eikä niistä ainakaan ole mun ihoani kuorimaan kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua just se ihmetyttää, että miksi niitä rakeita pitää sinne laittaa, jos ne ei tee mitään :D. Tuntuu hassulta ratkaisulta.

   Poista
 2. Vähän samat fiilikset. Freemanin 2 in 1 suihkugeeli ja kuorinta oli ihana tuoksultaan, mutta jostain syystä ne kaikki kuorivat ainesosat tulivat tuubista ulos vasta, kun purkki oli lopussa. Siinä lopussa vasta sai ne tehot tuotteesta irti, kun eipä sieltä mitään muuta tullut kuin sitä suolaa tmv.

  Käytän kuorinnan kanssa aina pesusientä, joka hieman tuo tehoa lisää ja niin ne yleensä edes joten kuten toimii. Tämmöiset yhdistelmät menee kuitenkin ihan perinteisenä suihkugeelinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yleensä kaikki 2 in1 tuotteet ovat aika huonoja, kun ne ovat sellaisia välimallin ratkaisuja. Pesusieni varmasti auttaa tehokkaampaan kuorintaan, ja monihan käyttää sitä pelkästään ihon kuorimiseen :)

   Poista
 3. Oon kyl samoilla linjoilla,nuo tollaset tuotteet on mulle vähän kysymysmerkki O.o Tykkään suihkutuotteista kosteuttavina ja kuorinta-aineista tosi karheina ni ei jotenki oikeen toimi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, suihkusaippuat ja kuorinnat erikseen, yhdessä ne ei vaan toimi :)

   Poista
 4. Samaa mieltä, saippuat ja kuorinnat erikseen!

  VastaaPoista
 5. Ostin tuota Yvesin karhunvatukkaa ja on siinä ihana tuoksu mutta ei sitä kannata laittaa pesusieneen kun ne siemenpalaset repii pehmeän pesusienen ihan pilalle :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas tehokkaita siemeniä! On ne siis jossain ainakin repivän tuntoisia, jos ei iholla :D

   Poista
 6. Niin samaa mieltä, en käsitä näitä ollenkaan. :D Aika monet hehkuttaa. Mulla on vain suihkugeelia ja kunnon rouhivaa kuorintaa, se että yksi tai kaksi palleroa on laitettu suihkugeeliin ei ole mulle tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joissakin kuorivissa suihkugeeleissä saattaa olla paljonkin rakeita, mutta silti ne ei tunnu mitenkään iholla :D

   Poista
 7. En tykkää kuorivista suihkugeeleistä, eivät kuori tarpeeksi. Tai ainakaan ei jää sellaista oloa, että jotain tapahtuisi. Sekoitan käytetyistä kahvinpuruista ja tavallisesta suihkugeelistä omat kuorintani :) Minulla oli joskus myös tehokas merisuolakuorinta purkissa, mutta kuiva ihoni käsissä ei kestänyt sitä. Kirveli aina kamalasti kun sitä yritti mihinkään laittaa ja kuoria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni kehuu kahvinpuruja ja onhan se kätevää kierrätystä. Merisuola kuulostaa kyllä aika tehokkaalta enkä ihmettele, että se voi kirvellä herkkää ihoa :)

   Poista
 8. Tykkään kyllä aivan hirmuisesti noista Yvesin kuorintasuihkugeeleistä, pesen niillä aina hieroen jalkapohjat ja hih ainakin kuvittelen, että hyvä tuli. Ihanat ovat ainakin tuoksut. <3 Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en saisi mitään tulosta jalkapohjiin tällä, mutta hyvä jos tykkäät :)

   Poista
 9. Mulla on samat fiilikset kuorivien suihkugeelien suhteen, ne vaan ovat tarpeettomia. Silloin kun niitä mulle eksyy niin käytän vaan suihkugeelin asemasta ja kuorin eri tuotteella vielä erikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin ne menee ihan tavallisena suihkugeelinä, mutta kuorivat suihkugeelit jää kyllä yleensä ostamatta, kun ne usein sisältää myös muovirakeita.

   Poista