tiistai 6. lokakuuta 2015

Syksyn parhaat huulivoiteet / Apivita vs. Baby Lips

Syksyllä kaivan esiin pari kuukautta unohduksissa olleet violetit ja viinipunaiset sävyt, ja alan fiilistellä viileämpiä päiviä. Kylmät ilmat vaativat hoitavuutta, joten huulille on eksynyt Apivita ja Baby Lips huulivoiteet.


Korres on varmaan se tunnetuin kreikkalainen luonnonkosmetiikkamerkki, mutta myös Apivita tarjoaa mielenkiintoisia tuotteita. Huulivoide on sävyssä Black Currant, joka näyttää puikossa hyvin tummalta, mutta huulilla väri on juuri sopivan viininpunainen. Odotin Apivitan huulivoiteelta ihanaa mustaherukan tuoksua, mutta tuoksu on harmikseni vähän tunkkaisen vahamainen. Mutta eihän tätä tarvitse nuuhkia, vaan käyttää huulille, jolloin tuoksua ei huomaa.


Apivita tekee huulet pehmeiksi, joten kosteuttavuutta löytyy. Pysyvyys huulilla on myös paljon parempi verrattuna Baby Lipseihin, jotka tuntuvat jäävän pyörimään huulien pinnalle ja katoavan nopeasti. Apivitan koostumus pehmeni ajan myötä, joten huulivoide voi levittyä vähän epätasaisen voidemaisesti, jolloin sävyä on pitänyt sormella tasoittaa. Mutta minulle se ei ole ongelma, koska tykkään pikkuisen kreemimäisestä tunteesta huulilla.


Maybellinen Baby Lips sävy Berry Bomb voittaa Apivitan vain marjaisella tuoksullaan. Hurjan näköinen väri on Apivitan tapaan paljon miedompi huulilla, mutta kyllä tässä selkeästi on violetti pohjasävy. Baby Lips ei ole niin hoitava kuin Apivita, mutta Electro-sarjan Baby Lipsien juttu onkin upeissa väreissä.


Kuvassa Apivita on vasemmalla ja Baby Lips oikealla. Apivita on ostettu täältä hintaan 4,30 € ja Baby Lipsejä saa 4 euron hintaan vähän joka paikasta.

2 kommenttia: