torstai 15. lokakuuta 2015

Teemaviikko: Syksyn kaunein huulipuna

Kotimaisen teemaviikon vuorossa on tänään Lumene, joka on nykyään yksi suosikkimerkkini niin ihonhoidon kuin värimeikkien suhteen. Lumenen huulipunia minulla on todella vähän, mutta nyt löytyi yksi upea väri. Syyskokoelman huulipuna sävy 18 Lupiineja on ehdottomasti kaunein väri mitä tähän vuodenaikaan voi käyttää!


Viileän marjainen ja violettiin vivahtava sävy oli rakkautta ensikokeilulla. Väri on tarpeeksi tumma ja intensiivinen, jotta tätä voi käyttää ihan vaikka yksinään ja silti kasvot näyttävät huolitelluilta.Sävy on melko pigmenttinen huulilla, joten en tarvinnut oikeastaan kuin yhden kerroksen väriä. Minulla ei ole tämän sävyistä rajauskynää, mutta väri ei karkaillut vaikka pistin huulivoidetta punan alle tai päälle. Ei tämä välttämättä niin kuiva ole, että huulivoidetta tarvitsee, mutta minulla on vanha tottumus laittaa kosteutta huuliin.


Lumenen syyskokoelmaan kuuluu myös kolme muuta punaa, jotka ovat kaikki kokeilemisen arvoisia kauniiden sävyjen takia. Voitin huulipunan Siamese Lipstick-blogin arvonnasta.

6 kommenttia: