perjantai 2. lokakuuta 2015

Hullut Päivät poiminnat 2015

Mitkään muut alepäivät ei minua niin paljon innosta kuin Stockmannin Hullut Päivät. Kuvastokin ilmestyi, joten nappasin sieltä minua eniten kiinnostavat jutut.


Keskiviikko


The Body Shopin hamppukäsivoidetta kehutaan usein mahtavaksi talvi-ihon pelastajaksi, mutta en ole vielä testannut, ehkä nyt?Madaralta löytyy kaikkea kivaa. Ehkä eniten kiinnostaa tuo 13,90 € maksava Become Organic-setti.Torstai


Korresin tuplapakkaukset alkavat jo olla lähes aina mukana Hullareilla, ja ihan hyvään hintaan.Lorealin silmämeikinputsaria olen aikonutkin ostaa, ja nyt sitä saisi kaksi edullisesti.


Moni varmasti hamstraa Max Factorin ripsareita kaksi kappaletta hintaan 20,90 €.Perjantai


Rimmeliä ei Stockmannilla normaalisti myydä, mutta ainakin tuo vitosen ripsari kiinnostaisi. 


Cattier Paris misellivettä ei ole hirveästi kehuttu, mutta savikuorinta voisi olla toimiva.Lauantai


KC Professional sävyttävät hiusnaamiot ja shampoot ovat olleet ostoslistalla pitkään. Kuinkahan nämä eroaa vähän edullisemmista Biozellin vastaavista tuotteista?Estelle & Thild merkin raikkaat pakkaukset houkuttaisivat, ja etenkin Citrus Blossom kuorintavoide kuulostaa liian herkulliselta.


Sante uudistuneet hiustuotteet ovat kokeilematta. Brilliant Care-tehohoitoaine olisi nyt kolmisen euroa halvempi kuin normaalisti.Sunnuntai


Lumenen Syväpuhdistava geelipesu on ihanan tuoksuinen esimerkiksi suihkuun otettavaksi, eikä ole niin kuivattava kuin nimestä voisi olettaa.

Raspberry Mircle huulipunistakin löytyy kauniita sävyjä.


L300-merkin puhdistusvaahdosta olen kuullut hyvää, ja se lähtisi nyt vain viiden euron hintaan. Muutenkin tämä brändi kiinnostaisi, koska en ole siltä mitään kokeillut.

Aiempina vuosina minulle on käynyt niin, että aika moni kuvaston tuote on jäänyt ostamatta ja olenkin löytänyt kaikkea muuta kivaa. Saa nähdä käykö niin myös nyt. Hullut Päivät alkaa ensi viikon keskiviikkona 7.10.

10 kommenttia:

 1. Itse meinaan perehtyä kuvastoon nyt viikonloppuna kynän ja kahvikupposen merkeissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hyvältä! Mulle ei vielä tullut paperiversiota, mutta sitä on kyllä paljon mukavampi selata kuin netissä :)

   Poista
 2. Mä löysin kuvastosta pelottavan monta asiaa mitä tahtoisin. :D Kauppaan en aio mennä, mutta ehkä netistä. Varsinkin kun 3+1 pvä olen selvinnyt yhden BeautyBlenderin ostolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla varmaan ehtii vielä viisi kertaa mieli muuttua sen suhteen mitä haluan. Mutta onneksi Sokoksen alepäivät jäivät kokonaan hyödyntämättä, joten Hullareilla voi shoppailla :)

   Poista
 3. Mä yritän niiiiiin kovasti välttää tälläsiä "teemapäiviä" mut taitaa olla taas peli menetetty.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, rahanmenoa tämä tietää :D. Hullarit ovat mulle ne tärkeimmät alepäivät, joista löytyy aina jotain kivaa :)

   Poista
 4. Käyn varmaankin sunnuntaina hakemassa Big Sexy Hairin hiuslakan ja katsomassa samalla, onko mitään muuta jäänyt "rääppiäisiin" :D Korresin suihkugeeleihin voisin sortua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan käyn ainakin kolme kertaa Hullareilla katselemassa mihin voisi rahojaan tuhlata :D

   Poista
 5. Minusta hullut päivät on aika osuvasti nimetty, koska niistä saa "alennuksella" tavaroita, joita saa muualla samaan hintaan ihan normaalihintaisena. En pysty ymmärtämään, miksi ihmiset ovat niistä niin innoissaan. Tai kai mikä tahansa menee kaupaksi, kun sanoo, että se on nyt alennuksessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullut Päivät ovat tosiaan aika hyvin markkinoitu ja ihmisiä houkuttava tapahtuma, vaikkei alet välttämättä niin kummoisia olekaan. Vaikka tiedostan tämän niin silti Hularit houkuttavat minut joka kerta katsomaan mitä sieltä voisi löytyä.

   Poista