keskiviikko 30. syyskuuta 2015

I Love Me messupohdintaa & arvonta
I Love Me -messut lähestyy, joten mietin mitähän näin ensikertalaisen kannattaisi huomioida. Ottaisinko varalta käteistä lompakkoon? Varmasti näin isossa tapahtumassa on huomioitu sujuva maksukorttiliikenne, mutta käteinen voisi nopeuttaa shoppailua. Varmaan myös kangakassi kannattaisi ottaa mukaan, jotta sinne voisi lapata ostoksia. Olen jopa miettinyt pukeutumista, koska luin jostain, että Messukeskuksessa voi olla välillä kuuma tai kylmä.

Muita vinkkejä? Ainakin näytteilleasettajiin ja tarjouksiin olen tutustunut. Lisää tarjouksia täällä.


Biozellin hoitavasta sävytteestä kerroinkin aiemmin, ja messuilla nämä olisivatkin hyvässä alessa lähes puoleen hintaan.


Tämä tarjous tulee varmasti hyödynnettyä! Ihanaa luonnonkosmetiikkaa on tarjolla kaksi yhden hinnalla ja tosiaan edullisemman saa kaupan päälle.


Avonillakin kannattaa piipahtaa vaihtamassa ripsiväri uuteen. Pitääkin muistaa jemmata joku vanha ripsari talteen.


I Love Me -messulippujen arvontaan ehtii vielä osallistua. Arvonnassa mukana ollaksesi liity lukijakseni Bloggerin tai Bloglovinin kautta ja jätä kommentti täällä. Muista laittaa viestiin sähköpostiosoite.

Arvon kaksi voittajaa, ja välitän voittajien tiedot messujärjestäjille, jotka lähettävät liput. Arvontaan ehtii osallistua vielä lauantaina 3.10. Arvon liput heti sunnuntaina ja pistän voittajille sähköpostia. Toivon pikaista vastausta sähköpostiin viimeistään 7.10 mennessä.

4 kommenttia:

 1. Hyviä vinkkejä! :) Pitää itsekin alkaa perehtyä messutarjouksiin postausta varten ja muutenkin. Messut tulee jo niin pian :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulisipa messut jo nopeammin! Olen kuin pikkulapsi, joka odottaa joulua :D

   Poista
 2. Mäkin tuun tänä vuonna ensi kertalaisena messuille! En millään malttaisi odottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aiempina vuosina olen jättänyt messut väliin pitkän matkan takia, mutta nyt varasin lennot ja hotellin ajoissa :D

   Poista