maanantai 21. syyskuuta 2015

Inika luonnollinen lip tint

Huulivoiteita ei ole koskaan liikaa, eikä ainakaan ihania luonnonkosmetiikkatuotteita. Australialaisen Inikan Ultimate Lip Tint on uusin tuttavuus meikkipussissani. Huulivoiteen aineksista 88 % on orgaanista alkuperää ja tuote on vegaaninen.



Sävyllisessä huulivoiteessa on raikas piparmintun tuoksu, joka ei onneksi tunnu huulilla viilentävältä. Talvella viilentävät huulivoiteet voivat tuntua todella epämiellyttäviltä, etenkin jos huulet ovat kuivat.


Sävy Candy antaa huulille hennon persikkaisen vivahteen. Tästä saa vain hippasen sävyä, mutta kaunista hohtoa tuleekin vähän enemmän. Ehkä hieman erikoinen valinta minulle, joka yleensä välttelee kimalletta, mutta jostain syystä tämä huulivoide vetosi minuun.


Inikan huulivoide tuntuu huulilla pehmeältä ja hennon rasvaiselta. Pehmeä koostumus vaikuttaa kuitenkin siihen, että puikko hupenee tavallista nopeammin. Minulla tuli tästä vähän Hurraw!-huulirasvat mieleen, myös hyvän kosteuttavuuden osalta.


Inika Ultimate Lip Tint maksaa vaikkapa FeelUniquessa noin 22 euroa. Jos nudesävyt ei innosta, niin onneksi on tarjolla kaksi muutakin väriä, tumma viininpunainen ja violetti, jotka olisivat syksyyn aivan täydelliset.

8 kommenttia:

  1. Inikalla on kyllä tosi nätit pakkaukset. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta väri ja kultainen teksti luovat kyllä ylellisen, mutta tyylikkään fiiliksen :)

      Poista
  2. Oih, tämän kyllä klikkailen seuraavalla kerralla ostoskoriini! Näyttää ihanalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, blogit tyhjentää lompakon :D. Mutta hyvältä ostokselta tämä vaikuttaa, etenkin tuo vähän erilainen sävy kiinnosti minua :)

      Poista
  3. Tuommoinen olisi kyllä hyvä päivittäiseen käyttöön! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvä, jos haluaa jotain spesiaalia pikkuisen huuliin, muttei kauheasti sävyä :)

      Poista
  4. Oi, näyttääpä ihanalta! Ja pakkauskin on style, Inikalla on kyllä kiva pakkausdesign :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle Inika oli tätä ennen vähän tuntemattomampi merkki, mutta tämän perusteella voisin tutustua tähän lisää. Kauniit pakkaukset ovat aina plussaa :)

      Poista