torstai 24. syyskuuta 2015

Vartalokuorintojen parhautta

Vuosia sitten koin vartalokuorinnat vähän turhiksi, mutta nykyään kuorinnat ovat minulle suorastaan hemmottelua suihkussa. Kuorimalla saan ihon puhtaaksi ja sileäksi, eikä kivat tuotteetkaan haittaa tee. Yksi ihanin vartalokuorinta on Freeman Body Sugar Scrub Pomegranate. Sokeri tekee tästä erityisen herkullisen ja tehokkaan. Granaattiomenan tuoksu on pikkuisen kirpeä, joten kuorinta ei ole imelä sokerista huolimatta.


Iho tuntuu ihanan sileältä sokerikuorinnan ansiosta. Toki tähän vaikuttaa kuolleiden ihosolujen ja karheuden katoaminen, mutta kuorinnan sisällysluettelossa on myös neljää eri öljyä, kuten manteli- ja seesamiöljyä. Iho ei kuitenkaan jää kuorimisen jälkeen öljyisen rasvaiseksi, vaan pehmeäksi.


Queen Helene on hyvin samantyylinen merkki kuin Freeman. Molemmat sarjat ovat edullisia, purkit isoja ja tuotteet toimivia. Iso pakkaus tarkoittaa, että tämä on ollut minulla käytössä vartalokuorintana, vaikka varsinaisesti Pomegranate & Raspberry Scrub on kasvokuorinta. Kevyen hedelmäinen tuoksu ja runsaat rakeet tekevät tästä loistavan tuotteen, jota ostan aina uudestaan.


Herbina Kaura-suklaa on paljon kehuja kerännyt makea ja tehokas vartalokuorinta, josta en muuta sano kuin, että osta kokeiluun.


Kicksin Rhubarb & Strawberry kuorinta pääsi tänne vähän bonuksena, koska en ole aivan täysin ihastunut happamaan raparperituoksuun. Mutta väriltään kuorinta on vain niin suloisen pinkki. Kosmetiikkatuotteet ovat ainoita, joissa voin jopa tykätä vaaleanpunaisesta väristä, mutta esimerkiksi vaatteissa se on ehdoton nou-nou.


Vasemmalta oikealle on Queen Helene, Freeman, Herbina ja Kicks. Kaikki esitellyt kuorinnat maksavat alle kymmenen euroa. Queen Helenen olen ostanut iHerbistä.



Oletko jo osallistunut? I Love Me- messulippujen arvontaan voi osallistua täällä.

12 kommenttia:

  1. Tosta Freemanin kuorinnasta en oikein pidä, siitä jää jotenkin tahmainen tuntu iholle. Queen Helenen kuorinta kuulostaa kivalta, tuo Herbina on aivan ihana! Sellaisen käytin juuri loppuun. Kicksin kuorinta on kyllä söpön pinkkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jäi onneksi vain pehmeä iho, mutta ehkä se öljyisyys voi jäädä tahmaiseksi iholle :)

      Poista
  2. Mä rakastan kaikkia kuorinta-aineita, en voisi enää elää ilman noita ♥ Ostin tuon Freemanin kuorinnan jokin aika sitten ja on kyllä todella hyvä kuorinta-aine, samoin oon tykännyt todella paljon tosta Herbinan kuorinnasta :) Queen Helenen kuorintakin alkoi kiinnostaa tämän postauksen myötä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuorinnat ovat munkin suosikkeja, niin vartalon kuin ihonhoidossakin :)

      Poista
  3. Kicksillä on kyllä tosi söpöt pakkaukset. :)

    VastaaPoista
  4. Mä taidan kaivaa tuon Herbina Kaura-suklaan tänään esille, kun olen suklaan tarpeessa! Täytyy tyytyä vartalon kuorimiseen, kun kaapista ei löydy suklaata suuhun :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti se auttaa suklaahimoon :D. Tuntuu, että 90 % on pitänyt sen tuoksusta, mutta tietenkään kaikkiin se ei iske :)

      Poista
  5. Yleensä teen kuorinnat kotona itse kerta-annoksina, mutta tuota Herbinaa halusin kokeilla sen saaman hehkutuksen perusteella. Mä rakastan sitä suklaan tuoksua ja muutenkin pidän tuotteesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsetehdyt kuorinnat ovat varmasti ihania! Herbina on kyllä herkullinen :)

      Poista
  6. Pitääpä kokeilla tuota Herbinan kaura-suklaa -kuorintaa. Pelkään vaan että en pysty vastusta kiusausta ja olla maistamatta.... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onhan se lähes syötävän hyvä! Tekee aina mieli suklaata, kun sitä käyttää :)

      Poista