lauantai 19. syyskuuta 2015

Syyskuun suosikit

En ole pitkään kirjoitellut suosikkituotteista, koska usein ne lempituotteet saa oman postauksen. Mutta tässä tulee pari purkkia, jotka ovat herättäneet ihastusta.


Kotimaisen Biozellin hoitava sävyte on loistava minulle, koska en ole enää vuosiin värjännyt hiuksiani kestoväreillä, mutta silti haluan jotain piristystä tukkani väriin. En ole koskaan oikein pitänyt kestoväreistä, jotka jättävät ruman juurikasvun, ja näin joutuu ikuiseen värjäyskierteeseen. Myös uutiset hiusvärien aiheuttamista rajuista allergisista reaktioista vaikuttivat päätökseeni. Jossain vaiheessa vain lopetin kestovärien käytön.


Sävytteen sanotaan kestävän hiuksissa 6-8 pesua, mutta minulla väri kuluu vähän nopeammin. Värin katoaminen ei kuitenkaan haittaa, koska tämä vain hieman syventää jo valmiiksi ruskeita hiuksiani. Biozell on todella kätevä ilmeen piristäjä vain 5 minuutin vaikutusajalla, ja hoitavalla lopputuloksella.


Dermosilin Blossom-sarja ilmestyi kesäksi, joten tämä on limited edition tavaraa, jota kannattaa kokeilla vielä kun saa. Omenankukkainen vartalovoide tuoksuu ihanasti keväälle, joka on tietenkin vähän ironista nyt syksyllä, kun kaikki luonnossa kuihtuu pois.


Garnierin hiusnaamioista olen aiemminkin puhunut, mutta Avocado Oil & Shea Butter on paras kaikista kolmesta. Paksu naamio sopii hyvin yhteen Biozellin sävytteen kanssa. Kun nämä kaksi yhdistää, niin saa samalla väriä ja tehokasta hoitoa hiuksiin.

10 kommenttia:

 1. Tuo Blossomin suihkusaippua ja vartalovoide tuoksuu ihanalle. Mä kaipaan juurikin näin kun alkaa tulla pimeä niin kaikkia keväisiä ja kesäisiä tuoksua myös aina välillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että nythän keväisiä tuoksuja on hyvä käyttää, niin saa vähän piristystä pimeyteen :)

   Poista
 2. Biozell kuulostaa hyvältä. Olen herkistynyt hiusväreille, joten on kiva kuulla vaihtoehdoista. Värjäsin muuten juuri tänään hiukseni Logonan voidevärillä ja lopputulos oli yllättävän hyvä :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnonkosmetiikan hiusväreihin olisikin hyvä tutustua, pitää laittaa Logona muistiin :)

   Poista
 3. Tuo Biozellin hoitava sävyte alkoi kiinnostamaan mua. En ole varma, löytyykö multa jopa yksi tuollainen punaisen sävyn piristäjä testituotteiden joukosta! Täytyypä tarkistaa :) Näistä suosikeista on aina kiva lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ainakin ihastuin Biozellin helppouteen ja nopeuteen. Tämä myös selvästi hoitaa hiuksia, koska tukka jää sileän kiiltäväksi jo viiden minuutin jälkeen :)

   Poista
 4. Kiva postaus :) Tuota Garnierin hiusnaamiota täytyy kyllä päästä testaamaan, oon lukenut siitä niin paljon hyvää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Garnierin naamiot ovat tosiaan hyviä, eikä iso koko ja halpa hintakaan haittaa :)

   Poista
 5. Osaatko sanoa, peittääkö tuo hiusväri yhtään harmaita? Minulle kun on ilmestynyt ekat harmaat, mutta en haluaisi värjätä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä uskalla taata, että tämä toimisi harmaiden hiusten kanssa, koska sävyte muuttaa aika kevyesti hiusten väriä :)

   Poista