tiistai 13. lokakuuta 2015

Teemaviikko: XZ suklaaherkkuja

Kotimaisen kosmetiikan teemaviikko jatkuu XZ-tuotteilla. Olen jo vuosia ollut innokas XZ-hiustuotteiden käyttäjä, johon yksi syy on merkin jatkuva uudistuminen sekä mahtavat tuoksut. Minun nenäni tykkää siitä, että tuotteet tuoksuvat jollekin muulle kuin mitään sanomattomale kosmetiikalle. Tiedättehän sellaisen tuoksun, josta ei oikein tunnista mitään erityistä vivahdetta. Suklaa vanilja tuotteiden tuoksu on onneksi ihanan makea, kuten voi olettaakin.


Suklaa Vanilja sarja lupaa rauhoittaa sekä kosteuttaa kutiavaa ja herkkää hiuspohjaa. Minulla ei varsinaisesti ole erityisen kutiava hiuspohja, joten en siksi oikein osaa sanoa auttaako nämä siihen vaivaan, mutta talvella rauhoittavuus on varmasti hyvä ominaisuus kelle tahansa. 


Merkin tuotteissa laatu ja hinta kohtaavat todella hyvin. Shampoo ja hoitoaine jättävät hiukset terveennäköisiksi ja pehmeän tuntoisiksi. Ei näillä toki hamppuisimpia hiuksia pelasteta, mutta jokapäiväiseen käyttöön nämä ovat loistavia, kun lisäksi käyttää pari kertaa viikossa hiusnaamiota.XZ-tuotteet eivät sisällä silikonia ja sitä ei löydy myöskään hiusnaamiosta, jota käytetään 3-5 minuutin vaikusajalla. Naamiolla saa hiukset hyvin hoidetuksi ilman tukan volyymin katoamista. Tykästyin naamioon todella paljon ja vaikutuin sen tehokkuudesta, vaikkei tässä silottavia silikoneja ollutkaan. 


Hoitosuihke nousi suosikikseni Suklaa Vanilja sarjasta. Pipokausi on alkanut, joten hiusten sähköisyyttä voi helposti vähentää tätä suihkimalla. Suklainen suihke sopii yhtä hyvin niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin. Tämä myös lisää hiusten kiiltoa ja tekee tukan sileämmäksi. En myöskään huomannut hiusten lähmääntyvän vaikka käytinkin suihketta aika reippaastikin.XZ tuotteita myydään lähes joka kaupassa, ja hinnat ovat 3-5 euroa. Jos etsit edullisia ja hyviä hiustuotteita, niin kotimainen XZ on ainakin minulle vahva ehdokas.

Tuotteet on saatu testiin.

21 kommenttia:

 1. En usko, että shampoo ja hoitoaine riittäisi mun supervaativalle tukalle, mutta jo pelkän tuoksun perusteella tekisi kyllä niin mieli hankkia nämä! :D Tuon naamion voisin kyllä ostaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kuivimmille hiuksille sarja on varmasti liian kevyt, ja vaikkei mullakaan kaikista sileimmät hiukset ole, niin silti tuntui, että näiden tehot riittivät :)

   Poista
 2. Pitääkin käydä tutkimassa tuota hoitosuihketta, koska tuoksu kuulostaa ihanalta ja nykyinen suihkeeni on loppumaisillaan ja mietin, mitä ostaisin seuraavaksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle ei ollut suuria odotuksia siitä, mutta tuote teki mitä lupasikin, ja pörröisyys väheni :)

   Poista
 3. On muuten suklaa-vanilja ainoaa shampoota, mitä meikäläinen ostaa ruokakaupasta, ihan vaan koska se tuoksu ja no tottakai, se shampoona myös käypä. <3 Tosin sitä kuluu käytössä paljon enemmän kuin monia muita tuotteita, ei mitenkään kamalan riittoisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se taas olisi hyvä juttu, jos shampoo kuluu nopeasti. Tuntuu, että shampoo kestää aina puolet kauemmin kuin hoitoaine :D

   Poista
 4. Houtosuihke olisi kyllä nyt tarpeen, hiukset ovat olleet sähköiset siitä asti kun ekat kylmät kelit alkoivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähköistyminen on kyllä ärsyttävää. Olen laittanut XZ suihketta myös kuiviin hiuksiin, jos on hiusten leijumista ilmennyt :)

   Poista
 5. Tuota hoitosuihketta on tullut käytettyä useampi pullollinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle se oli ihan uusi tuttavuus, mutta tykkään siitä etenkin nyt kylmempänä vuodenaikana :)

   Poista
 6. Tuo shampoo on mun lemppari,sitä löytyy aina yhtenä vaihtoehtona suihkusta :p Naamiokin kyl kiinnostas mut jotenki kun hoitoaineen tehot ei vaikuttanu ni arveluttaa naamioki.. :S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on helposti kuivuvat hiukset, mutta nämä kyllä toimivat hyvin. En tiedä miten näin, mutta mun hiukset ovatkin välillä vähän erikoiset ja monesti markettituotteet toimivat paremmin kuin kalliit hiusputelit :D

   Poista
  2. Hei mut parempi niinpäin! :D

   Poista
 7. Tykkäsin todella paljon sarjan appelsiinituotteista, joten kyllä nuokin varmaan tuoksuvat ihanalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se hedelmäsarja oli tosi herkullinen, tämä on enemmänkin talvinen tuoksu :)

   Poista
 8. Eipä ole taas hetkeen aikaan tullut hankittua näitä kelpoja kotimaisia, voisikin yrittää muistaa seuraavalla kauppareissulla napata messiin, suklaa-vanilja kuulostaa ihan mun jutulta ja kun hiuspohjakin on selkeästi kuivahtamaan päin nyt kun on ollut jo välillä aika kylmäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Tuoksu on hyvä ja hintakaan ei päätä huimaa :)

   Poista
 9. Itse pidän myös XZ shampoista ja hoitoaineista! Muistan yhtenä vuonna jouluksi tulleen olisiko ollut karpalo-kinuski? Aivan ihanan tuoksuiset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karpalo kinuski tuotteet ovat ihan pysyvästi myynnissä ja sekin on tosi hyvän tuoksuinen :)

   Poista
 10. Nuo tuotteet on kyllä niin ihania ja hyväntuoksuisia ♥

  VastaaPoista