lauantai 27. helmikuuta 2016

Aikamatka vuoteen 2005

Vanhempieni luona on jemmassa minun vanhoja Suosikki-lehtiä, joiden selaaminen tuo menneisyydestä tuttuja tuotteita mieleen. Nämä kuvat ovat otoksia vuoden 2005 lehdistä, ja oli hauska huomata, että moni kymmenen vuoden takainen meikkituote on vieläkin myynnissä.


Lorealin kaksipäinen ripsari harmitti minua aikoinaan. Valkoinen pohjustusvoide meinasi aina näkyä ripsivärimassan alta, joten kyllä kismitti nakata lähes parikymppiä hukkaan.


Tämän mallisia Lumenen huulikiiltoja käytin useita. Ja näköjään näitä myydään vieläkin, ainakin Sokoksen nettikaupasta löytyy. Luulin, että näiden valmistus olisi lopetettu jo vuosia sitten.


Klassinen Maybellinen Dream Matte Mousse. Tätäkin myydään vielä, mutta jotenkin miellän Maybellinen vaahtomeikkivoiteen teini-iän tuotteeksi, jolla sai oranssin naaman.


Lumeneltakin löytyi vaahtomaisia tuotteita, kauniin mansikkainen poskipuna. Vaahtotuotteet tuntuvat aina välillä nousevan pintaan, joten milloinhan tulee seuraava vaahtotrendi.



Fructis taisi olla kovaa kamaa, koska kaikissa selaamissani kymmenen vuotta vanhoissa Suosikeissa oli ainakin pari Fructis mainosta. Fructis jopa sponssasi yhtä lehtiosiota.


Tälläiset monen tuotteen lyhytarvostelut ovat parhaita. Muista kuinka paljon pidin Lorealin trioista. Hyvän laatuisia luomivärikolmikoita tuli kerättyä ulkomaita myöten.


Klassinen Anytime trio löytyi varmasti aika monen meikkipussista. Näistä luomiväreistä en oikein pitänyt huonon pigmentin takia. Myös tuo Lumenen paletti taisi olla pettymys.


Tätä olisin luullut Lumeneksi, mutta Isadoran aurinkopuuteri näyttää todella kauniilta ja varmasti tänäkin keväänä monelle kelpaisi aaltopintainen, hehkua lisäävä puuteri.


Boots! Enpä tiennyt, että Suomessakin on myyty Bootsin tuotteita. Luulin, että se on vain Boots-myymälöissä myyty merkki.


The Body Shopin purkit näyttivät ennen tältä ja heti tuli muistoja mieleen. Muistan kuinka kävin The Body Shopin myymälässä ja nuuhkin innoissani sitä makeaa tuoksumaailmaa itseeni. Ja kuinka kalliilta TBS-tuotteet tuntuivatkaan silloin. Edelleenkin innostun The Body Shopin uutuuksista, joten jotkut asiat ei muutu kymmenessäkään vuodessa.

Löytyikö tuttuja tuotteita menneestä?


32 kommenttia:

  1. Maybellinen Lash Stylist, josta näkyy vain osa tuossa yhdessä kuvassa oli yhteen aikaan mun lemppari. En varmaan enää siitä välittäisi, mutta sillä sai ihan hillittömästi volyymia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en sitä ripsiväriä muista, mutta Maybelline on aina ollut mun suosikkimerkki ripsareissa :)

      Poista
    2. Ah, Lash Stylist oli kyllä muuten ihan huippu!

      Poista
    3. Tiedä vaikka sitä löytyisi esim. jenkkien valikoimista, koska jotkut ripsivärit ovat poistuneet Suomesta, vaikka niitä myydään vielä muualla :)

      Poista
  2. Mua ei vielä tuolloin kiinnostanut kosmetiikka, mutta esimerkiksi Anytime on klassisen tuttu teinivuosilta... :D Ihmettelin myös, että Body Shop oli jo kymmenen vuotta sitten noin "kallis".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vartalokuorinnat maksavat nyt 18,90, joten 90 sentin hinnankorotus vuosikymmenessä ei ole paljoa :D

      Poista
  3. Kovin nostalgisen tuttuja tuotteita! Nuo Lumenen kiillot, en tainnut vaan tykätä hajusta. Anytimeä käytin paljon ja on mulla edelleen niitä huultenrajauskyniä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anytimea tuli ostettua paljon, koska se oli niin halpa verrattuna Lumeneen :)

      Poista
  4. Mä muistan Bootsit ja oikeastaan kaikki muutkin noista. Huh, tulipa vanha olo:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo tuohon aikaan jonkun verran kiinnostunut kosmetiikasta, mutta en kyllä niin paljon kuin nykyään, muuten varmaan muistaisin Bootsin tuotteetkin :)

      Poista
  5. Tämä oli hyvä! :D Mäkään en tykännyt tuosta Lorealin ripsarista. Kokeilin itseasiassa viime kesänä vastaavanlaista ripsien primeria Jane Iredalelta ja en tykännyt siitäkään. Dream Matte Mousse oli mulla teininä kovassa käytössä. Mulle tuli tästä postauksesta mieleen reilun kymmenen vuoden takaa sellaiset superkiiltävät ja todella pigmenttiset huulikiillot. Mulla oli sellainen Maybellineltä fuksianpinkkinä, olin jotain 11 tai 12 vuotias ja kuvittelin olevani tyylikäs värikkäiden glitterhuulieni kanssa. Ai kamala :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lorealin takia en olekaan ostanut enää tälläisiä kaksivaiheisia ripsivärejä :D. Huulikiillot olivat ehdoton osa teinityyliä, mutta itse käytin hyvin kevyesti sävytettyjä värejä.

      Poista
  6. Muistan kuinka jotkut ei suostunut käyttämään mitään muuta kuin Fructista. :D Sitä markkinoitiin aika kivasti ja tuoksu taisi olla se josta silloin pidettiin.

    Ja Anytimea oli aina meikkipussissa! Etenkin kajaleita ja huulikiiltoja pyöri useita erilaisia ja Anytime olikin ekoja meikkejä joita käytti kun aloitti meikkaamisen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä muistelin, että Fructis oli suosittu, mutta Suosikkeja selaamalla ihan yllätti sen mainosten määrä :D. Anytime oli varmasti se nuorten suosikkimerkki ihan hinnan takia.

      Poista
  7. Ai että, hauska muistella näitä vanhoja kosmejuttuja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli tosi hauskaa selata lehtiä ja katsella vanhoja tuttuja tuotteita. Olisi mielenkiintoista tutustua myös vähän vanhempiin lehtiin ja mitä kosmetiikkaa niissä suositellaan :)

      Poista
  8. Siis voi että toi Lorealin ripsiväri on ollut niiiiiiin kovassa käytössä joskus ja ehdoton ripsarisuosikki! :D olis hauska koittaa vieläkö pitäisin kyseisestä tuotteesta! Matta mousse oli myös lemppareita aikoinaan ja ostinkin juuri kokeeksi semmoisen uudestaan ja sopii ainakin mun iholle tosi hyvin :)
    Mulla on uusi blogi, käyhän kurkkaas :3
    Kk-kohtikauneutta.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla Maybellinen sävyt ei vaan toimi yhtään, vaikka löysinkin vasta poikkeuksen, josta bloggasinkin juuri. Käyn tutustumassa :)

      Poista
  9. Anytimen meikit taisi olla niitä, joilla itse aikoinani aloitin meikkaamisen :D Dream Matte Mousse oli jossain vaiheessa kovassa käytössä, tosin aika nopeasti onneksi tajusin siitä luopua, kun se ei mun iholleni sopinut ja siirryin muihin meikkivoiteisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anytime oli siihen aikaan hinnoiltaan se mulle sopivin, ja tuntui tosi hienolta ostaa välillä vaikka Lumenen meikkejä :D

      Poista
  10. Tosi hauska postaus! Saanko lainata sun ideaa omaan blogiini?

    VastaaPoista
  11. Passion Fruit TBS, oo se oli ihanaa! Suomessa tosiaan myytiin Bootsia, olin itse siitä aluksi tosi innoissani, sitten se into vähän lopahti. Lumenen huulikiiltoja tuli käytettyä monta pullollista, oli mun lemppareita silloin kun olin enemmän huulikiiltotyttö. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun olen asiaa miettinyt, niin olisiko Bootsia myyty Sokoksella... Mäkin käytin ennen tosi paljon huulikiiltoja, nykyään en juurikaan :)

      Poista
  12. Ihana postaus! Munkin on muuten pitänyt tehdä oma postaus, vanhoista Trendeistä ja sen ajan kosmetuotteista :D Vanhoja lehtiä on hauska lukea, mutta ihan tilan takia olen säästänyt vain ja ainoastaan Trendit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multakin löytyy joitain vanhoja Trendejä, ja se taisi ollakin se paras lehti, vaikka Suosikista tykkäsin musajuttujen takia :)

      Poista
  13. Vitsi miten hauska postaus ja moni tuote toi muistoja mieleen! En muuten tiennyt, että Tigillä ollut meikkejä tai on.

    Kivaa viikkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti oikein googlata onko Tigillä vielä meikkejä, ja löysin Tigi cosmetics nettisivun, joten ilmeisesti niitä vielä valmistetaan :)

      Poista
  14. Hävettää tunnustaa mutta pannutan juuri noita lorealin trioluomivärejä. Ne vaan on niin hyviä. Kohta tilalle sit uudempaa kun nuo loppuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo omani nakannut roskiin, koska jossain viiden vuoden jälkeen tulee sellainen tunne, että meikit alkaa olla liian vanhoja :)

      Poista
  15. Ihana postaus! Mä muistan ostaneeni Bootsin tuotteita Sokokselta, varmaan silloin kun jäivät pois koska normihinnalla tuskin olisin raaskinut. Volume Shocking WP on itse asiassa mun HG-ripsari ja kaipaan sitä ihan todella! Ihania noi vaahtomeikitkin, mulla kans oli muutama oranssinaamainen kaveri jotka käyttivät sitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on mennyt Bootsin tuotteet ihan ohi, koska täältä Sokos lopetti joskus ysärillä, enkä ennen sen lopettamista ollut niin kiinnostunut kosmetiikasta ja olin aika nuori. Mutta oli kyllä hauskaa selata vanhoja lehtiä ja tunnistaa tuttuja tuotteita, joista vielä aika moni löytyy vieläkin kaupoista :)

      Poista