keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Yllättävän hyvä meikkivoide

Tavallisesti kierrän kaukaa Maybellinen meikkivoiteet. Vaaleimmatkin sävyt ovat yleensä liian tummia ja punertavia, joten en ole näytepusseja enempää tutustunut merkin meikkivoiteisiin. Fit Me-tuotteet ei ole enää uutuuksia, mutta tästä sarjasta löytyy mukavaa vaihtelua Maybellinen perinteiseen värimaailmaan.


Silti vähän epäröin Fit Me-meikkivoiteisiin tutustumista, koska mieleeni on jäänyt mielikuva hyvin kevyestä peittävyydestä. Ostinkin meikkivoiteen lähinnä vain vaalean sävyn takia, jotta voisin sekoittaa sitä tummiin meikkivoiteisiin ja onhan tässä aina hyödyllinen aurinkosuoja SPF 18. Fit Me on koostumukseltaan hieman juoksevaa, joten pumppupullo on tälle hyvä valinta.


Miten sitten kävikään... Ihastuin tähän todella paljon! Meikkivoide peittää mielestäni ainakin puolipeittävästi, kerrostaminen onnistuu hyvin ja meikkivoide levittyy todella helposti iholle. Lopputuloksena on luonnollisen ja heleän näköinen iho. Sävy 110 on vaalea keltapohjainen sävy, joka sopii minulle parhaiten ja tuntuu virkistävän kasvojen väriä. Fit Me jättää iholle puolimatan lopputuloksen eikä tunnu iholla mitenkään kireältä, joten uskoisin tämän sopivan aika monelle ihotyypille.


Joskus voi vähän vahingossakin löytää hyviä tuotteita, ja uskon, että tästä tuleekin yksi kevään luottomeikkivoiteeni. Hintaa Fit Me meikkivoiteella on noin 13 €. Sarjaan kuuluu nykyään myös aurinkopuuteri, meikkivoidepuikko, puuteri ja peitevoide, jota muistan monen kehuneen.

24 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että pidit tosta meikkivoiteesta :) Mä oon itse testannut kyseisen sarjan meikkivoiteen, puuterin, peitevoiteen sekä poskipunan ja mikään niistä ei kyllä päässyt mun suosiooni. Mutta tosi paljon sitä peiteainetta on kyllä kehuttu, se ei vaan sitten ehkä sopinut mulle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole mitään muita Fit Me-tuotteita kokeillut, ja ehkäpä mieleen oli jäänyt muiden vähän huonot kokemukset, mutta onneksi ostin ja tykkäsin :)

   Poista
 2. Mä olen käyttänyt jo parisen vuotta Maybellinen Fit Me -peitevoidetta. On ihan hyvä peitevoide edulliseksi markettituotteeksi :) Tätä meikkivoidetta en ole kokeillut, mutta täytyypä jossain vaiheessa antaa sillekin mahdollisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin peitevoide haussa, joten Maybelline olisi ainakin halpa vaihtoehto ja monihan siitä tykkää :)

   Poista
 3. Fit Me peitevoide on kyllä hyvä! Meikkivoidetta en ole koskaan kokeillut, kun olen jokseenkin ymmärtänyt sen olevan enemmän kuivalle iholle. Maailmallahan kyseisestä meikkivoiteesta on olemassa myös mattaversio, joka taas houkuttaisi kovasti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koetin etsiä tietoa mille ihotyypille tämä on juuri suunnattu, mutta ihan yksiselitteistä vastausta ei löytynyt. Mutta uskon, että tämä on paras kuivalle/normaalille iholle heleyttävien vaikutusten takia. Mulla on helposti kiiltävä iho, mutta välillä on kiva käyttää kevyempiä meikkivoiteita, jotka saa ihon raikkaaksi :)

   Poista
 4. Ostin tuon pari kolme vuotta sitten ja oli todellinen yllättäjä, tasoittaa ihan kauniiksi ja peittää hyvin, mutta silti näyttää iholla ohuelta. Tykkään kovasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin parasta tässä, että sai kevyen mutta silti tarpeeksi peittävän pohjan :)

   Poista
 5. Mulla on peitevoidetta tästä sarjasta, se on tosi hyvä, ei mikään mun ykkössuosikki, mutta ei ollenkaan huono. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä varmaan voisinkin siitä tykätä ja ehkäpä yhdistää sen tähän meikkivoiteeseen, niin sai enemmän peittävyyttä :)

   Poista
 6. Mä ostin joskus pari vuotta sitten tuota Fit Me meikkivoidetta ja parin käyttökerran jälkeen totesin että ei todellakaan sovi mulle. Tuntu jotenkin että se vaan valuu pois naamasta päivän mittaan. Kaveri osti myös samaisen meikkivoiteen ja sanoi tuota samaa että kauehan juoksevaa tavaraa eikä pysy naamassa :D Mutta joku tykkää toinen ei, niinhän se menee :) Hyvä että oli kuitenkin sulle nappiostos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka mulla onkin rasvoittuva iho, niin en kokenut että tämä karkailisi kasvoilta. Toki laitan sopivan primerin ja kosteusvoiteen kasvoille. Niinhän se on, ettei kaikilla toimi samat tuotteet :)

   Poista
 7. Tämä on nyt varmasti tyhmä kysymys, mutta kuuluuko siis ostaa oman ihon sävyn vastainen meikkivoide vai toisinpäin? Ostan aina punapohjaisia, koska minulla on kellertävä iho, mutta teenkö väärinpäin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hyvä kysymys, koska mulla on kasvot punertavat mutta kaula ja koko muu kroppa enemmän keltainen. Ostan siis keltapohjaisia meikkivoiteita, jotta kasvojen ja kaulan väri ei riitelisi keskenään. Mutta jos minulla olisi punertava iho kasvoilla ja kaulalla, niin ostaisin punertavan meikkivoiteen :)

   Poista
 8. Koitko, että oliko tämä kuinka kestävä? Mä oon skipannut tän lähinnä siksi, että olen ajatellut tämän olevan kasvoillani liian "ohuen", ja täten liian heikosti kestävän :D Mutta täytyy sanoa, kiinnostus kyllä heräsi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tämä kestää, ja toki laitan hyvän primerin ja kosteusvoiteen alle, että meikki pysyisi paremmin. Mutta kuten yllä kommentointiin, niin joillakin tämä ei meinaa pysyä. Joten en uskalla luvata mitään :D

   Poista
 9. Ihanaa, tuosta ylemmästä vastauksesta tuli vihdoin selvyys tänne mullekin :D Olin tulossa kommentoimaan, että ihanan vaaleannäköinen kellertävä meikkivoide! Ite oon tosi vaalea ja käytännössä kaikki tuntuu olevan liian oranssihtavia vaikka yritän ettiä.. :D Monesti pitää mennä vaan sen mukaan mistä löytyy vaalein meikkivoide ja nyt Lumenen Natural Codelta vaalein sävy on tosi hyvä kun sen saa levitettyä niin ohueksi kerrokseksi, että näyttää just passelilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli yllättävä poikkeus Maybellinen valikoimissa, koska sävy on tosiaan melko vaalea ja keltapohjainen :)

   Poista
 10. Siis mulla on aukko sivistyksessä, koska en oo mielestäni kokeillu tätä meikkivoidetta Maybellinelta! Kaikki Dream-sarjan meikkivoiteet löytyy, muta tästä mulla ei oo vielä mitään kokemusta. Pitää kyllä korjata asia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just ne kaikki muut jäänyt kokeilematta, koska sävyjä ei vaan löydy. Dream-sarjan vaaleimmat sävyt tuntuu olevan liian oranssihtavia mulle :)

   Poista
 11. Mulla oli ihan samanlaiset fiilikset Maybellinen meikkivoiteista, koska joskus aikoinaan niitä tuli ostettua ja ne olikin sitten ihan kammottavan oransseja suorastaan. Mutta sitten päädyin ostamaan tämän ja täähän olikin tosi hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli jäänyt melkein kammotus kaikista Maybellinen oransseista meikkivoiteista, joten onneksi annoin vielä mahdollisuuden :)

   Poista
 12. Siis FitMe on ollut mun suosikki vuosia. Tämä on ollut aina se, johon tartun, jos en keksi mikä olisi seuraava testattava. Tämä on myös aika yleinen mun kaveriporukassa, eli selkeästi mun hehkutus on tarttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että muutkin ovat tästä pitäneet. Superpeittävää pintaa tällä ei saa, mutta kaunista ja luonnollista pintaa kuitenkin :)

   Poista