keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Luonnollinen voide akneen

Joskus vaan joku tuote vakuuttaa minut niin kovaa, että se on pakko klikata nopeasti virtuaaliseen ostoskoriin. Salcura Antiac Activ Liquid Spray oli minun oljenkorteni puhtaampaan ihoon, johon kannatti tarttua. Voide lupaa vähentää mustapäitä, valkopäitä ja finnejä. Ylipäätään tällä pitäisi saada puhtaampi iho.


Tulee ihan TV-Shop tuote mieleen, koska pakkauksessa kehutaan kuinka Salcuran voide on valittu parhaaksi aknetuotteeksi Embarrassing Bodies-ohjelman toimesta. Suomessakin näkyneessä Nolot vartalot-ohjelmassa ihmisillä oli "noloja" vaivoja, kuten peräpukamia, joita nämä henkilöt eivät kehdanneet muualla hoitaa kuin lääkärin luona tv-kameroiden pyöriessä. Ihan loogista :D

Pumppupullossa oleva voide on hyvin nestemäistä, ja vaikka nimi on spray, niin ei tätä voi ihan kasvoille suihkaista kuin lähdevettä. Yksi kevyt pumppaus kädelle ja se riittää koko kasvojen kosteutukseen. Olen kokenut voiteen olevan kosteuttava ihan yksinään käytettynä, mutta tämä jättää hiukan tahmaisen pinnan iholle. Joskus käytän Salcuraa vain osittain kasvoille, eli esimerkiksi ongelmakohtiin seerumin tapaan. Mietin hetken miksi Salcuraa voi oikein kutsua. Minä olen sanonut sitä kosteusvoiteeksi, koska se riittää kasvojeni kosteutukseen, mutta ehkäpä jonkinlainen hoitava neste olisi oikea sana. Moni käyttääkin tätä kosteusvoiteen alle, jos iho on vähän kuivempi. Ihon kuivumista ei tarvitse siis ainakaan pelätä, jos on sellaisia kokemuksia aknetuotteista.


Kokonaisuudessaan Salcuran voide on 97 prosenttisesti luonnollinen. Yhdeksi tärkeäksi ainesosaksi mainitaan tyrnimarja, jonka sanotaan olevan syväpuhdistava ja rauhoittava.


Olen käyttänyt voidetta noin pari kuukautta, kunnes jossain vaiheessa pidin tauon. Ja naps, finnejä pukkasi leukapieliin. En ihmettele miksi Salcuran ihonhoitotuotteita kehutaan aknen hoidossa, koska tämä on paras mitä olen kokeillut. Epäpuhtaudet ovat vähentyneet ja iho on pysynyt siistinä. Toki jotain näppyjä tulee, mutta ero entiseen on selvä.

Ostin voiteen Feeluniquen nettikaupasta, jossa 50 ml spray maksaa noin 15 euroa ja 100 ml kustantaa 23 €. 50 ml pullo on sen verran riittoisa, että tämä kestää kuukausia.

13 kommenttia:

 1. Hei, kiitti vinkistä. Kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät, itse ainakin ilahduin että löytyy näin hyvä ja luonnollinen tuote näpyille :)

   Poista
 2. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta. :) Onko tuo enemmän kuin kosteusvoide vai enemmän kuin kasvovesi? Jäi hieman epäselväksi että mikä kyseinen "spray" oikein on :D Tai siis missä kasvojenhoitorutiinin vaiheessa tuota kuuluu läträtä? Oma rutiini on pesu-kasvovesi-BHA-seerumi-kosteusvoide, korvaako tämä noista jonkun vai meneekö tuohon lisäksi ja mihin väliin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää lisätä tekstiin vähän täsmennystä, koska käytän tätä ihan tavallisen kasvovoiteen tapaan :)

   Poista
  2. Ehkäpä oikea sana kuvaamaan Salcuraa olisi hoitoneste, joka kuitenkin kosteuttaa minulla niin hyvin, ettei erillistä voidetta tarvitse laittaa. Mutta jos iho on kuivempi, niin silloin voidetta voi laittaa vielä tämän päälle :)

   Poista
 3. Niin paljon olen brändistä lukenut hyvää, että jos mulla olisi epäpuhdas ja rasvoittuva iho niin takuulla tilaisin testiin. Toistaiseksi ei onneksi ole tarvetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin Salcuran tuotteista lukenut paljon hyvää, joten kannatti kokeilla :)

   Poista
 4. Täähän kuulostaa mielenkiintoiselta! Ehdottomasti pistän sarjan mieleen. Kiitos vinkistä :)

  VastaaPoista
 5. Oho, kuulostaapa hyvältä! Ja kiva juttu, että olet saanut tuotteesta apua :) Mä juuri mietin, uskaltaisikohan kokeilla..aina välillä näppyjä tulee, onneksi nykyään vähemmän kuin aiemmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta tässä on hellävaraisuus. Monesti aknetuotteet mielletään kauhean vahvoiksi ja kuivattavaksi, mutta Salcura on kosteuttava, hoitava ja ihoa puhdistava :)

   Poista
 6. Kiitos vinkistä, täällä on esiteinillä pieni näppyläongelma joka olisi kiva saada kuriin heti alkuunsa.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Salcura on pehmeän luonnollinen vaihtoehto, joka ei varmasti kuivata ihoa, jos vain pientä näppyongelmaa haluaa parantaa :)

   Poista