lauantai 20. helmikuuta 2016

Ekaa kertaa Avonia

Olen pari kertaa aikonut tehdä tilausta Avonille, mutta aina se on syystä tai toisesta jäänyt. Saan kiittää TalkandBake-blogin Mimosaa tästä arvontavoitosta, jossa sain mukavan kokoisen laatikon Avonin kosmetiikkaa. Paketista löytyi niin meikkejä kuin ihonhoitotuotteitakin.


Indulgent voidemainen suihkugeeli tuoksuu kevyesti vaniljalta. Joskus aikoinaan sain yliannostuksen vaniljan tuoksuisesta kosmetiikasta, mutta tässä tuoksu on niin pehmeä, ettei se ole lainkaan läpipuskeva. Suihkugeeli ei myöskään tunnu kuivattavan ihoa, joten tykkäsin tästä kovasti.


Blissfully Nourishing jalka- ja käsikuorinta sekä käsi- ja jalkavoide olivat yllättävän vahvat tuoksultaan. Palaneen sokerin mieleen tuova tuoksu ei kuitenkaan ollut makuuni. Käsien kuorinta oli minulle uusi juttu, mutta hoidan käsien ihoa sen verran hyvin, etten huomannut kuorinnalla erityistä vaikutusta. Jalkakuorintaa sen sijaan käytän kerran viikossa ja siihen tehtävään Avon on riittävän rakeinen. Kosteusvoide on mukavan paksua ja nopeasti imeytyvää, joten tällä duolla saa jalat ja kätöset kuntoon. 


True Color paletti sävyssä Purple Haze sisältää sopivan värisen nelikon vihreille silmilleni. Violettivoittoinen paletti tuntuu pigmenttiseltä ja värit ovat satiinisen hohtavat. Kaksi vaaleinta luomiväriä ovat ehkä hiukan liian samanlaiset luomilla, mutta niitähän kuluu aina eniten.


Meikkimuna tulikin tarpeeseen, koska vanha sieneni on jo aivan yli-ikäinen. Pitäisiköhän leikata se auki ja katsoa mitä sisältä löytyykään, jos uskallan... Teen tästä ja Real Techniques sienestä vertailun, jonka postaan myöhemmin. Avonin sieni oli melko kiinteä, joten sen verran voin kertoa etukäteen, että RT-sieni oli enemmän minun makuuni.


Avonin Color Trend-nuorisosarjan Boost It!-ripsiväri oli kuivahko massaltaan, ja lyhytpiikkisellä harjalla tuli luonnollista volyymia. Tämä oli ensimmäinen kokeilemani Avonin maskara, joten minulla ei ole vertailukohtaa muihin. Pinkin väristä ripsiväriä ei tarvitse kauaa etsiä meikkipussista, koska pakkaus erottuu tosi hyvin muista meikeistä. Joskus tälläiset pienet detaljit ovat tärkeitä, jos aamulla meinaa kiire poltella.



Nykyään Avon näkyy aika paljon blogeissa, joten tuotteet ovat tulleet minullekin tutummaksi. Esimerkiksi uusia mattapunia on kehuttu kovasti, joten voisin kokeilla Avonin värikosmetiikkaa enemmänkin. Tilaatko koskaan Avonilta?

20 kommenttia:

  1. Itse käytän tosi paljon Avonin tuotteita, kun ovat edullisia, mutta silti laadukkaita. ColorTrendin ripsari en ole kokeillut (sarja tosi edullinen, mutta miellän enemmän nuorten teinityttöjen sarjaksi), mutta SuperShock ripsari on musta ihan paras! Olen itse konsulentti niin saan vielä alennusta kuvaston edullisista hinnoista n.25%. Taas odottaa paketti postissa, mä voin kyllä lämpimästi suositella kaikille! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, ettei kokeilemani ripsiväri varmaan ole ihan parhaimmastoa, koska tämä on nuorisosarjaa ja halvimmasta päästä. Big & Daring on ripsari, jota on monesti kehuttu ja mielelläni kokeilisinkin muitakin Avonin maskaroita. Konsulenttiale on kyllä aika hyvä :)

      Poista
  2. Vaikka mäkin olen kosmetiikan suurkuluttaja, niin Avon on uusi tuttavuus (toki nimenä tuttu). Olen tehnyt nyt kaksi tilausta (hankin itselleni konsulttitunnukset, mutta ostan vain itselleni) ja kuvaston selaaminen ja halvat hinnat ovat tooosi koukuttavia!:D Olen ollut positiivisesti yllättynyt varsinkin meikkien laadusta ja vartalotuotteet ovat olleet ihan hyviä "perustuotteita". Hajuvesinäytteitä tilasin viimeksi ison kasan, jos sieltä löytyisi jokin kiva tuoksu. Mitään ihan täysin floppia ei ole vielä tullut eteen (ei oikeastaan yhtään floppia), mutta inci-tietoisena ihmisenä joidenkin tuotteiden ainesosaluettelo on aika karseaa luettavaa. Lähinnä tarkoitan esim. säilöntäaineiden hulppeaa käyttöä ja joitakin tiettyjä pahis-ainesosia kuten 'homosalate' joissakin spf-voiteissa. Mutta tulen kyllä tilaamaan jatkossakin, täytyy vaan saada jossain vaiheessa tämä kierre poikki, ettei joka kuukausi mene 80 euroa Avoniin! Kolmen ekan kampanjan aikana saa noita lahjoja, joten sen takia on "pakko" tilata vielä seuraavassakin! :D Ja sitä seuraavassakin kuvastossa oli kivoja juttuja... Juokse pois vielä, kun pystyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, toivottavasti en jää Avon koukkuun :D. Olen sen verran vaihtelunhaluinen, että yhteen merkkiin keskittyminen olisi tälläiselle kosmetiikkafriikille kauhistus :D. Usein ilmestyvät kuvastot olisivat melkoinen houkutin, ja tiedän monia, jotka tilaavat joka kuukausi ison paketin. Avonin tuotteet vaikuttavat hyvälaatuisilta, mutta tunnusten hankkiminen taitaa silti vielä jäädä.

      Poista
  3. Mää oon jo pitkään käyttäny pelkkiä Avonin shampoita. Niihin oon tykästyny kovasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hiustuotteita mulla kuluukin aika paljon, joten niitäkin voisin kokeilla, koska hinnat ovat sen verran halvat :)

      Poista
  4. Tilailen Avonia melko säännöllisesti, mutta usein vain itselleni tai äipälle. Harvoin tulee niin iso tilaus, että saisi tuota konsulentti-alennusta.

    Valikoimista löytyy todella hyviä tuotteita niin kuin niitä kehnompiakin. Myös uutuustuotteiden runsaus on kivaa, mutta toisaalta osa tuotteista ei ole kovin kauaa myynnisssä. Hinnat ja saatavuus vaihtelevat kampanjasta riippuen, mikä joskus kyrsii jos haluaisi jonkun tietyn tuotteen tilata "just nyt".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muakin varmasti harmittaisi tuo kampanjoiden vaihtelu, koska en jaksaisi odottaa, että joku tarjous/tuote tulee kahden viikon päästä :D

      Poista
  5. Olen tilannut Avonilta monta kertaa, mutta nyt on ollut melkein vuoden tauko tilauksissa. Tykkään erityisesti Avonin silmämeikinpohjustajasta ja tukkatuotteista. Yleisesti voisi sanoa, että laadukkaita tuotteita jotka kampanjoissa usein tosi edullisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen seurannut Piritan vlogia, jossa hän käy läpi aina uusimman kuvaston, ja siinä olen huomannut, että jotkut tuotteet ovat välillä vain parin euron hintaan, joten hyviä tarjouksia näyttää olevan :)

      Poista
  6. Meillä asuu melkein naapurissa Avonin "myyjä", joten usein tulee tilattua Avonilta. :) Oon kyllä ollut useimpiin tuotteisiin hyvin tyytyväinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos joku tuttu möisi Avonia, niin se voisi houkuttaa tilaamaan tuotteen tai pari silloin tällöin :)

      Poista
  7. Monet kehuu Avonin ripsareita, mutta itse en ole päässyt sinuiksi oikein niiden kanssa. Sen sijaan brändin huulipunat on ihan mielettömän hyviä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Avonin huulipunia olisi kyllä kiva kokeilla, koska valikoimisssa on niin paljon erilaisia koostumuksia :)

      Poista
  8. Minulle suurin osa Avonin tuotteista on ollut pettymys, mutta muutama helmi löytyy joukosta, esim. Anew yönaamio ja myös vartalovoiteet on hyviä kosteuttajia, joskin tuoksuista voi olla montaa mieltä. Erityisesti en tykkää Avonin tavasta mainostaa tuotteita ainesosalla, joka on incissä tyyliin viimeisenä tai ei ollenkaan! Esim. Avonilla on myynnissä öljysuihkeita, joissa ei incin mukaan ole minkäänlaista öljyä. Mutta halpoja ne ainakin on, joten ei paljoa menetä, vaikka kokeilisikin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikken olekaan mikään mestari tuotteiden sisällysten lukemisessa (toki google auttaaa paljon), niin aika usein katson, että missä kohtaa listaa se kehuttu ainesosa on. Onneksi luonnonkosmetiikassa se kehuttu ainesosa on usein ylhäällä, mutta markettituotteiden kanssa asia on aika usein toisinpäin :)

      Poista
  9. Huomaa kyllä, että nenät on erilaisia, sillä miulle tulee tuon kuorinnan tuoksusta mieleen kahvi ja itsehän en tykkää kahvista :'D

    Avonin ripsareiden massat kyllä vaihtelee todella usein, ei koskaan tiedä tuleeko kuiva vai märkä massa vaikka jotain luottoripsaria ostaisi, kun se voi olla ihan erilaista koostumukseltaan O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin haistoin ensin kahvin, mutta jatkoin nuuhkimista ja alkoi tulla vähän tumma sokeri mieleen :). Onpa ikävää vaihtelua, koska tietenkin sitä luottaa että ripsiväri olisi aina samanlainen.

      Poista
  10. Tilasin jossain vaiheessa lähes jokaisesta kampanjasta, mutta nyt se on jäänyt. Avonilla shoppaillessa tuli usein vähän seottua halvoista hinnoista ja hamstrattua vähän liiaksikin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liian usein ilmestyvät kampanjat ja halvat hinnat ovat varmasti paha houkutin :D

      Poista