tiistai 8. maaliskuuta 2016

Jane Iredale luonnollisia meikkikokemuksia

Taas tuli todistettua miksi minikoot ovat erinomaisia, koska löysin yhden todella hyvän tuotteen Jane Iredalen valikoimista, jota en muuten olisi varmaan harkinnutkaan ostavani. Kumpi tuote voittikaan minut puolelleen, se selviää postauksen lopusta. Jos merkki ei ole tuttu, niin Jane Iredalen ideana on tarjota kosmetiikkaa, jotka sisältää luonnollisia ja vain ihoystävällisiä ainesosia.



Minulla on näytekokoinen versio Longest Lash ripsiväristä, mutta myös täysikokoinen mascara tulee samanlaisessa tuubissa. Harjasin tätä ripsiin useamman kerroksen, mutta väriä tarttuu kevyesti ja sain hyvin naturellit ripset. Jos etsit todella luonnollista maskaraa, joka jättää ripset siron hennoiksi, niin tämä voi olla etsimäsi. Pysyvyydessä ei ollut mitään moittimista.



Just Kissed Lip & Cheek Stain on aivan ihastuttava tuote. Sävy Forever Pink tarttui huuliin, kuten stain-tuotteen pitääkin, joten väri pysyi huulilla vaikka kiilto katosikin. Huulipuna on kosteuttavan oloinen, ja antaa huulille mehukkaan läpikuultavan sävyn. Kosteuttavuutta lisää varmasti INCI-listan kärkisijoilla olevat oliivi-, avokado- ja kurpitsaöljyt. Tätä voi käyttää myös poskipunan tapaan. Poskille en väriä kuitenkaan kokeillut, koska en ole oikein tottunut käyttämään voidemaisia poskipunia rasvoittuvalla ihollani.


Just Kissed Cheek & Lip Stain muistutti minua taas kuinka pitäisi ostaa enemmän stain-tyylisiä tuotteita, jotka pysyvät huulilla vaikka söisi ja joisi päivän aikana. Ja nyt tietenkin houkuttaisi ostaa juuri  tämä Jane Iredalen puna, jonka sävy ja ihanuus koukutti minut. Jane Iredale ripsiväri ja stain maksavat noin reilut parikymppiä.

10 kommenttia:

  1. Just Kissed on ollut pari vuotta yksi mun arkimeikin kulmakivistä, jos pitää kiireessä saada meikki tehtyä. Ihana tuote. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin näppärä tuote, koska saa huulet ja posketkin punattua tarvittaessa :)

      Poista
  2. Toi Just kissed kävi kiinnostamaan mua paljon... Täytyy varmaan ostaa testiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on ihana! Kaksi muutakin kivaa sävyä näyttää olevan tämän lisäksi, persikka ja punainen :)

      Poista
  3. Onpas hassu ripsiväripurtilo! Tykkään muuten noista pakkauksista, elegantteja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuubi on hauskan erilainen verrattuna peruspakkauksiin. Tässä on muuten sisältöä 12 g, joka on aika paljon verrattuna tavallisiin ripsareihin, joissa on noin 5-8 ml :)

      Poista
  4. Nää miniversiot on aivan loistavia. On helpompi hankkia täyskokonen tuote ku kärvistellä ei itellä toimivan tuotteen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaan sitten harmittaa, että tuo stain on niin pieni, että se jo loppui :D

      Poista