torstai 10. maaliskuuta 2016

Karkkia purkissa / Soap & Glory

Tulipa kesäinen fiilis näitä vehreitä ja valoisia kuvia katsellessa, koska ulkona näkymä on aika harmaa. Ostin Soap & Gloryn tuotteita kesällä Bootsista, jonka nettikauppa toimittaa nykyään myös Suomeen. Postikulut ovat muistaakseni kymmenen puntaa. Minulla oli yksi Soap & Gloryn tuote, jonka halusin ehdottomasti saada ja toinen purkki oli heräteostos.


Odotin, että Orangeasm vartalovoi tuoksuisi makealle appelsiinille, koska olin saanut testeristä erilaisen käsityksen. Tuoksukuvauksen mukaan tuoksun lähteenä ovat "green mandarin, sicilian lemon & sweet orange peel oils". Tuoksu onkin aika vihreä ja raikas. Yllättävän erilainen, mutta positiivisella tavalla.


Erikoista tässä oli voiteen seassa olevat oranssit pallurat. Piti oikein vilkaista, että ostinko vahingossa jonkin uuden hybridituotteen, jossa on yhdistetty vartalokuorinta ja vartalovoide. Pallurat kyllä sulavat käden lämmössä, kunhan niitä hetken pyörittelee. Jos voiteen sutaisee nopeasti iholle, niin silloin ne vain tippuvat lattialle. Vartalovoi on paksua ja hoitavaa, joten säästelin tämän talvella käytettäväksi.



Tässä on nyt ainakin ihan oikea vartalokuorinta, ja millainen se onkin. Niin mahtava! Sugar Crushin tuoksu muistuttaa sokerista sitruunalimua. Tästä löytyykin esimerkiksi ruskeaa sokeria, limeä ja manteliöljyä. Tätä sarjaa kannattaa kokeilla, jos olet makeiden tuoksujen ystävä. Sugar Crush on kuin suihkussa käytettävää karkkia, joka kuorii ihon tehokkaasti, jättää kropan pehmeäksi ja öljyt hoitavat ihoa.


Moni kehuu sitä perinteistä Soap & Gloryn tuoksua, joka on minun mielestä vähän miehekäs. Mutta onneksi valikoimissa on muitakin tuoksuja, joista sain nyt kaksi uutta suosikkia. Sugar Crush on ainakin täyttä ihanuutta purkissa. Samassa tuoksussa on esimerkiksi myös vartalovoide, bodyspray, suihkugeeli ja käsidesi. Hintaa vartalovoiteella oli 10 puntaa (noin 13 €) ja vartalokuorinnalla 8 puntaa (noin 10 €). Molemmat Soap & Glory tuotteet ovat isoja ja riittoisia 300 ml purkkeja.

18 kommenttia:

  1. En voi käsittää, että tänä päivänäkään, tässä harrastuneisuuden vaiheessa, en ole KOSKAAN päässyt tuoksuttamaan ainuttakaan S&G:n tuotetta. No, elämässä pitää kai olla tavoitteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin Soap & Gloryn tuotteet olivat pitkään se blogeista tuttu merkki, jota halusin kovasti kokeilla. Onneksi netistä saa ja viime kesänä pääsin livenä Bootsin kauppaan shoppailemaan :)

      Poista
  2. Ihan uus merkki mulle tää, mutta pitää ehottomasti joskus testata! Kuulostaa niin ihanalta tuo Sugar Crush ja nuo purkit on niiin kivan näkösiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä monille "se" merkki, jota ulkomailta ostetaan ja blogeista ihaillaan. Eikä kiinnostusta tosiaan vähennä yhtään pakkausten ihana ulkoasu :)

      Poista
  3. Sugar Crush näyttää ihanalta. Pikkaisen ärsyttäviltä kuulostaa vartalovoiteessa pallurat, jotka ei heti sula iholle. Mulla palais hermot. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sokerikuorinnat ovat aina niin ihanan näköisiä ja syötävän makeita. Joo, ei nuo pallurat ehkä ihan käytännöllisiä ole, ja vähän ihmettelen niiden funktiota :D

      Poista
  4. Nämä on kyllä kiinnostavia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. S&G tuotteet ovat kyllä kaikin puolin tosi kiinnostavia ja omien kokemusten mukaan myös sisällöltään hyvää kosmetiikkaa :)

      Poista
  5. Soap & Glorylta pitääkin tilata tuo kuorinta, kunhan teen tilauksen Bootsille :) Sokerikuorinnaksi on vieläpä melko edullinen. Pari tuotetta olen merkiltä testannut ja niissä ainakin oli huumaavat "karkkituoksut".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kuorinta on kyllä tosi hyvä ja tuoksu niin ihanan makea. Tekisi mieli ostaa muitakin saman tuoksuisia tuotteita :)

      Poista
  6. S&G:lta en ole koskaan kokeillut mitään, mutta jos näitä saisi kätevästi Sokokselta tai Stockkalta, aivan varmasti ostaisin :) Vartalokuorinta kuulostaa ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti näitä tulisi Suomeenkin joskus tai Bootsin postikulut voisivat olla pikkuisen halvemmat :)

      Poista
  7. Juuri viime kesänä katselin noita Bootsin verkkokaupassa ja suunnilleen itkin harmista, kun he eivät toimittaneet Suomeen! Tämä kyllä tietää nyt rahanmenoa... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua hillitsee vielä nuo isot postikulut, mutta Bootsilla on paljon osta 3 maksa 2 tarjouksia, joten niissäkin voi säästää postikulujen verran :)

      Poista
  8. Nyt löytyi sellainen kaksikko, jonka haluan itsekin ehdottomasti päästä testaamaan! Vaiktuttaa aivan ihanilta tuotteilta kumpikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voisin ostaa vaikka koko Soap & Gloryn valikoiman, sen verran ihania nämä ovat. Ihonhoidon lisäksi löytyy kivan näköisiä meikkejäkin :)

      Poista
  9. Tää merkki on just sellanen et joko siitä tykkää tai ei. Muhun niiiiiin vetoo jo tuo ulkoasu! :D Oon jo kauan pohdiskellu vartalovoita tältä merkiltä,ehkä ens brittein reissulta.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en just niin välittänyt siitä perustuoksusta, mutta onneksi on näitäkin muitakin tuoksusarjoja, jotka ovat tosi hyviä :)

      Poista