torstai 24. maaliskuuta 2016

Superkestävä Nudestix ja keväisiä tuulia

Silmämeikissäni yksi isoin vaatimus on kestävyys. Primerin ja luomivärin pitää toimia saumattomasti yhteen ja kestää iltaan saakka. Yleensä olen heivannut luomivärikynät suoraan kiertoon, koska ne eivät vaan toimi luomillani. Mutta Nudestix oli niin kiehtova merkki, etten malttanut olla tätä kokeilematta. 


Ensimmmäisen kerran käytin luomivärikynää kuumana elokuisena päivänä, joka oli todellinen tulikoe. Ja Nudestix Magnetic Eye Color pysyi luomilla kuin liimattu. Myöhemmin luinkin, että kynä on vedenkestävä, joten ei ihme että se kestää niin hyvin. Kynä liukuu luomilla nätisti ja häivyttäminenkin on helppoa. Laitan Nudestixin alle aina varalta pohjustusvoidetta, vaikka uskoisin, että kynä kestää monien luomilla ihan yksinäänkin. 


Toinenkin kynämuotoinen tuote on ollut kovalla käytöllä, Isadoran Twist-Up Gloss Stick. Ruokakaupassa käydessä ei voi välttyä ihanilta, kotimaisilta tulppaaneilta. Joka kerta tekisi mieli napata nippu kukkia kotiin. Samaa keväistä fiilistä löytyy myös Isadoran huulikiiltokynästä. Sävy Lovely Lavender tuo huulille läpikuultavan ja suloisen mauvevärin. Kuten nimestä voi päätellä, niin Isadora on huulilla kiiltävä ja huulivoidemainen tuote. 


Jos Isadora on väriltään hento, niin Nudestix on täysin päinvastainen. Luomivärikynä on tosi pigmenttinen, joten jo parilla vedolla saa ihan täydellisesti peittävää väriä. Sävy Gilt on lämmin kultainen sävy, jota voi käyttää yksinään tai pohjustajana. Itse laitan Giltin päälle esimerkiksi taupeväriä, jolloin kultainen sävy kuultaa kauniisti läpi. Kestävyydestä ja pigmentistä kertoo aika paljon se, ettei tuota kädelle vedettyä viivaa saanut paperilla pyyhkimällä pois, joten piti ottaa misellivesi avuksi.


Nudestixiä voi tilata ulkomailta, esimerkiksi Lookfantastic-nettikaupassa kynä maksaa 32,45 €, mutta Beautylish myy kynää vain 22 euron hintaan. Isadoran huulikiiltokynä maksaa noin 14 €. Isadoraa voi pyörittää ylöspäin sitä mukaa, kun punaa kuluu, mutta Nudestix on teroitettava kynä. 

6 kommenttia:

 1. Mua harmittaa, että noissa Isadoran kynissä ei ollut yhtään mulle mieleistä sävyä, toivon, että kesäksi tulisi jotain korallista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Korallin sävyt ovatkin niitä todellisia kesäsävyjä, jotka sopii niin hyvin ruskettuneelle iholle :)

   Poista
 2. Ihana tuo Isadora ja ihan lempparisävyjä. Aurinkoista pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi nätti väri, juuri sopivasti alkoikin aurinko paistamaan :)

   Poista
 3. Juuri tuo kyseinen Isadoran kynä juuri tuossa kyseisessä sävyssä on mun yksi HG tuotteista. Ihan superi, kun haluaa viimeistellä meikin mutta huomaamattomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla, että tykkäät myös. Nudestixien ideana onkin muistaakseni luonnollisen meikin tekeminen :)

   Poista