torstai 10. marraskuuta 2016

The Incredible Face Mask - mustapäät pois

Naamiot ovat yksiä suosikkituotteitani kosmetiikassa. Niiden teho näkyy heti iholla, joten jos kaipaa vaikkapa raikasta ilmettä, niin naamio on nopea ratkaisu. Sain testiin Maybeautyn ihoa puhdistavan The Incredible Face Mask-pakkauksen, jossa tuli mukana yksittäispakattuja naamioita sekä sivellin naamion levitykseen kasvoille. 


The Incredible Face Mask lupaa poistaa mustapäitä, ehkäistä aknea, poistaa rasvaa sekä kuollutta ihosolukkoa. Minulla on sekaiho, johon kuuluu kasvojen nopea rasvoittuminen sekä epäpuhtaat huokoset. Ihoni ongelmat ja naamion ominaisuudet sopivat hyvin yhteen, joten kiinnostukseni heräsi.


Naamio on väriltään mustaa ja koostumukseltaan tahmeaa. Tahmeutta vaaditaan, koska kyseessä on peel off-naamio, eli se vedetään kasvoilta pois kalvona. Jos ei halua sotkea käsiään, niin kannattaa puristaa naamiopussi astiaan, josta se on helppo levittäää siveltimellä iholle. Vaikutusaika on kasvoilla 30-45 minuuttia. Tässä ajassa naamio ehtii kuivua, ja se on helppo vetäistä kasvoilta. Itse tykkään levittää naamion osissa, eli en vedä naamiota yhtenäisenä kalvona kasvoilta, vaikka sekin on mahdollista. Poskissa naamio oli vähän tiukemmin kiinni, joten kasvoihin tuli kevyttä punoitusta. Mutta muuten oli aivan vaivatonta napata naamio pois iholta.

Kuten kuvasta huomaakin, niin mustapäät tarrasivat kiinni naamioon. Epäpuhtaudet lähtivät hyvin irti etenkin nenästä ja leuasta. Naamio sai kasvoni näyttämään kirkkaammalta ja huokoset pienemmiltä. Uskon, että The Incredible Face Mask sopii parhaiten iholle, joka kaipaa puhdistavia ominaisuuksia sekä apua mustapäiden poistoon.


Olen kokeillut mustapäihin useita erilaisia tarramaisia lappuja, mutta mielestäni Maybeautyn naamion mukana lähti enemmän mustapäitä niihin verrattuna, joten se kertoo tehokkuudesta.

Jos haluat tutustua Maybeautyn naamioihin, niin alennuskoodilla kivimask saa 30 % alennuksen tilauksesta. Klikkaamalla tätä linkkiä koodi aktivoituu automaattisesti. 


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

10 kommenttia:

 1. Voi vinde, kun tuollaisia olisi ollut silloin, kun olin nuori ja tarvitsin apua mustapäiden teilaamiseen. Tuollaista naamiotahan olisi pitänyt ihan mielikseen ja sitten tutkaillut saalista;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naamio oli kyllä mukavan tehokas, ja vei mustapäät mukanaan. Tarttuneiden mustapäiden tutkiminen on parasta :D

   Poista
 2. Varmaan tosi hyvä iso huokoiselle, rasvoittuvalle tai vaikka sekaiholle kohtiin, jotka kaipaa hoitoa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, ja mulla on just tälläinen iho, joka kaipaa puhdistusta :)

   Poista
 3. Kuulostaa hyvälle. Mä olen välillä käyttänyt niitä Nivean-mustapäälappuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen testannut esimerkiksi Niveaa, joilla ei lähtenyt niin paljoa mustapäitä, mutta toisaalta siinä on lyhyempi vaikutusaika :)

   Poista
 4. Apua nää on hurjia, mutta selvästi kyllä lähtee. :) Mukavaa viikonloppua Maija <3

  VastaaPoista
 5. Uskaltautuisikohan kokeilemaan.. Finnit ja akne ovat ihollani yksi murhekryyni, jospa tästä voisi olla edes näennäistä apua näppyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla nämä poisti tosi hyvin mustapäitä. Kannattaa käyttää puhdistavia naamioita (ja tälläisiä poisvedettäviä naamioita) vaikka suihkun/saunan jälkeen, kun huokoset ovat auki ja mustapäät lähtevät helpommin irti :)

   Poista