torstai 29. joulukuuta 2016

Kirkas iho / Mossa

Mossan tuotteet ovat olleet mielestäni toivottu tuulahdus Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoille. Tyylikkäät pakkaukset, loistavat sisällöt ja kohtuulliset hinnat. Sen enempää ei voi vaatia näiltä Madaran valmistamilta tuotteilta. Ostin purnukat jo keväällä, jonka jälkeen moni on Mossasta blogannut, mutta lisään soppaan oman sanaseni näistä.


Cleansing Crème-Mousse oli yksi Mossan kiinnostavin tuote sen sisältämän valkoherukan AHA-hedelmähappojen ansiosta. Tätä sanotaan puhdistusvaahdoksi, mutta minusta puhdistusvoide on kuvaavampi sana. Kevyesti kuorivat hedelmähapot ovat ehdottomasti se juttu minkä takia tämä kannattaa ostaa.

Ihosta tulee raikkaan kirkas, joten tykästyin tähän pohjoisen marjoja sisältämään putsariin. Cleansing Crème-Mousse pesee kasvot puhtaaksi, muttei mielestäni kuivata ihoa. Jos tällä voisi vielä poistaa silmämeikin, niin tässä olisi aika perfecto tuote. Tuotetta ei suositella silmänympäryksille, enkä itsekään laittaisi AHA-happoja näin herkälle alueelle.


Vitamiinipitoista vadelmauutetta ja kosteuttavaa hyaluronihappoa sisältävä misellivesi on perushyvä tuote, joka tekee hommansa. Miselli sopii hyvin kasvojen aamupesuun ja puhtaaksi viimeistelyyn. Olen käyttänyt purkin jo tyhjäksi, enkä heti rynnännyt ostamaan sitä lisää, mutta ehkä joskus hankin sitä taas. Vadelman tuoksua tästä ei kuitenkaan löydy, vaikka sitä pikkuisen toivoin.


Molemmat tuotteet maksavat noin 12 euroa, joten hinnalla näitä ei ole pilattu. Saatavuuskin on erinomainen, koska esimerkiksi Ruohonjuuri, Sokos ja Stockmann myyvät latvialaista Mossaa. Suosittelen kokeilemaan ainakin Cleansing Crème-Moussea, joka nousi minun suosikkilistalle. Se todellakin antaa raikkautta samealle iholle.

18 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä niin ihania <3 kauniit pullot, toimivat tuotteet ja sopiva hinta saa ihastumaan Mossaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kaikki kohdillaan, ja etenkin tuo putsari on enemmän kuin hintansa arvoinen :)

      Poista
  2. Putsari on ehdoton suosikki, misellivesi on sellainen ok itselle, ei mullistava, mutta ihan ok. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistelenkin että tykkäsit siitä. Misellin on tosiaan sellaista hyvää perustasoa :)

      Poista
  3. Mä olen tuota misellivettä miettinyt sillä silmällä, tällä hetkellä on käytössä ei mikään maailman tehokkain misellivesi joten vähän mietin, riittääkö tässä tehot. Kun mielelläni seuraavaksi hankkisin jonkun todella tehokkaan miselliveden :D Täytyypä muuten harkita tuota putsaria! Se kuulostaa ainakin tehokkaalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta tämä oli ihan ookoo, ei varmaan riitä tehot, jos etsii jotain tosi puhdistavaa :)

      Poista
  4. Nämä ovatkin ostoslistallani, vaikka merkin "mustikka"kasvovesi olikin pieni pettymys liian tujun alkoholisen tuoksunsa vuoksi. Tuoksahtaako näissä alkoholi kovin vahvasti? Ja itsekin oletin/toivoin misellissä olevan vadelmainen tuoksu eli sen puolesta vähän njääh, mutta aion silti kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En nyt pääse tuotteita nuuhkimaan, mutta onhan näissä alkoholia mukana, josta moni ei tykkää Mossan tuotteissa :)

      Poista
  5. Toi putsari kiinnostaa kovin, tosin mä ihastuin LivBoxissa tulleeseen Korresin putsariin niin, että luultavasti hankin sen ekana. Mossa on kyllä kiva sarja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä testasin jouluna sen Korresin ja yllätyin, että sehän oli tosi hyvä. Odotin jotain tosi kuivattavaa, koska se oli geelimäinen :)

      Poista
  6. Nämä purkit on musta niin kivan näköisiä! :) Itse en ole vielä Mossan kanssa ehtinyt tekemään lähempää tuttavuutta, mutta aion ehdottomasti tutustua sarjaan vielä ja oikein kunnolla ajan kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus luin jonkun blogin kommenteista, että tälläiset marjat pullon kyljesä olisivat hiukan lapsellisia, mutta itse en saa yhtään sellaista fiilistä. Mossan pakkaukset ovat raikkaan modernit :)

      Poista
  7. Toivottavasti näissä Mossan tuotteissa ei ole alkoholia. Vaikkei alkoholi sinänsä mitään hallaa tekisikään, niin jotenkin omissa mielikuvissani alkoholi on iso EI. Mossan kasvoöljyn ostin I Love Me -messuilta, mutta se odottaa vielä vuoroaan. Ehkä joskus keväällä pääsen siihen käsiksi tai myöhemmin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on alkoholia, kuten varmaan kaikissa Mossan tuotteissa. Mä en tykkää alkoholista, jos se oikein haisee tuotteesta ja kuivattaa ihoa, mutta nämä eivät ainakaan tee niin.

      Poista
  8. Mua kiinnostaisi testata sarjan kasvoöljy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin toinen tosi kehuttu Mossan tuote. Mua kiinnostaa se etenkin siksi, koska sen tuoksua on kuvattu karkkisen makeaksi :)

      Poista
  9. Mossan misellivesi on mun suosikki. Putsari odottaa vielä käyttöön ottoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen nyt törmännyt pariin blogipostaukseen, jossa tätä kehutaan tosi paljon ja sitten toiset ovat kuin minä, eli pidin tätä ookoo tuotteena. Jännä miten mielipiteet vaihtelee :)

      Poista