keskiviikko 5. huhtikuuta 2017

Säihkyvä hoitovesi kasvoille

Olen ihastellut Mia Höytö -tuotteita blogeista ja miettinyt, että ostan kyllä itsellekin jonkun ihanuuden testiin. Hyviä puhdistus- ja kosteutuspurkkeja minulta löytyikin, joten valinta osui Säihke hoitoveteen.


Monessa nettikaupassa Säihke -hoitovettä myydään kasvovetenä, mutta tämä on kuitenkin enemmän kuin pelkkä kasvovesi. Tuote sisältää esimerkiksi koivunmahlaa, kasviuutteita ja hyaluronihappoa, jotka lupaavat pehmittää, kosteuttaa ja valmistaa ihon muille hoitotuotteille. Eli tässä on perinteiset hoitoveden ominaisuudet, vaikka tekstuuri viittaa kasvoveteen. Päätyisin kuitenkin sanomaan, että tämä on astetta parempi kasvovesi, koska pidän hoitovettä hieman tehokkaampana ja tiiviimpänä tuotteena. Ehkäpä Säihke onkin hybridi, jossa on vähän molempien tuotteiden ominaisuuksia.


Olin kuullut hoitoveden vaahtoavuudesta, mutta en löytänyt etiketin käyttöohjeista mitään mainintaa tästä. Ekalla käyttökerralla jäinkin vähän ihmettelemään mihin kasvojen "vaahtokylpy" jäi. Mutta onneksi löysin Mia Höydön nettikaupasta maininnan miten vaahtoa saa aikaan. Tuotetta lämmitetään käsissä, jolloin muodostuu kevyttä vaahtoa ja se taputellaan hellästi kasvoille.

Kasvo(hoito)vesi tuntuu rauhoittavalta ja ylipäätään todella kosteuttavalta. Olenkin viime aikoina löytänyt hyviä kasvovesiä, joiden vaikutuksen huomaa aidosti kasvoilla. Ja Säihke kuuluu ehdottomasti tähän joukkoon. Hemmotteleva hoitavuus on se tunne, jonka tämä luonnollinen tuote jättää kasvoille.


Upean tyylikkäät pakkaukset, kotimaisuus ja luonnolliset ainesosat. Siinä on muutama mahtava seikka, jonka takia Mia Höytö on kokeilemisen arvoinen kosmetiikkamerkki. Hintaa Säihke hoitovedellä on vaikkapa Sokoksella 22,90 €.


12 kommenttia:

 1. Olen katsellut myös tätä sarjaa sillä silmällä, eikä tämä arvio nyt yhtään helpottanut kuumetta. :--D

  VastaaPoista
 2. Mia Höytö on jäänyt mulla täysin pimentoon. Jollain messuilla olen törmännyt, mutta muuten kulkenut ohi silmät puoliummessa;) Todella jotain tekeviä kasvovesiä on aika harvassa, niitä kasvot vain märäksi tekeviä kasvovesiä kyllä piisaa. Tämän kasvoveden hintakaan ei näytä olevan saavuttamattomissa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin I love me-messuilla oli niin upea osasto, ettei sitä voinut ohittaa. Tämä voisi olla hyvä tuote sellaiselle, joka tarvitsee kosteutusta ja kokee ettei tavalliset kasvovedet toimi :)

   Poista
 3. Tää on ihana, levitän tän tuotteen itse aina sormin, vaikka muihin kasvovesiin käytän vanulappua.

  VastaaPoista
 4. Tää on ihana! <3 Olen käyttänyt joskus yhden pullollisen ja voisin ehdottomasti ostaa lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin ostaa ensi talveksi uuden, kun iho kaipaa taas enemmän kosteutta :)

   Poista
 5. No kyllä kuulostaakin hyvältä <3 Tän merkin tuotteet kyllä kutkuttelis kovasti, jossain vaiheessa on pakko kyllä tutustua näihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa on mukava käyttää, ja etenkin kun löytyy näin kivoja tuotteita :)

   Poista
 6. Mä oon tykännyt kovasti Mia Höytön silmänympärysvoiteesta, sitä voisin suositella sulle seuraavaks testiin! :) Tää kasvovesi kuulostaa ominaisuuksien puolesta ihanalta, mut mä en oikeestaan käytä enää kuin suihkutettavia kasvovesiä. En vaan jaksa sählää vanulappujen kaa niitäkin käyttäessä ja kädenkin kautta käyttäminen on jotenkin ärsyttävää. Jos tästä tulisi joskus suihkutettava versio, niin ostaisin heti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään tosi paljon suihkevesistä, mutta käsien kautta taputtelu on myös mukavaa. Ehkä se vähän virkistää, kun taputtelee itseään poskille :D

   Poista