maanantai 19. kesäkuuta 2017

Hedelmäisiä tuoksuja kesään

Naturalium on vartalonhoitotuotteisiin erikoistunut merkki, jonka tuoksut ovat niin ihania. Luulen, että suurin osa ihmisistä tykkää hedelmien tuoksusta myös kosmetiikassa. Nuuhkittavana on kaksi uutta tuoksua, persikka ja meloni, sekä vanha tuttu vihreä omena.


Minulla on aiemmin ollut Green Apple -suihkugeeli ja voi että tykkäsin siitä tuoksusta. Mehujään makea omenatuoksu sai nyt revanssin vartalosuihkeen muodossa. Tässä on kuitenkin pikkuisen erilainen tuoksumaailma. Hapan ja raikas, mutta hiukan sokerisen makea. Suihkepullo toimii hyvin ja omenainen tuoksu levittyy tasaisesti vartalolle. Mainio tuote kuumaan päivään. 


Cantaloupemelonin tuoksuinen suihkugeeli oli ensiajatuksissa liian makea, mutta olen kyllä sellainen sokerihiiri, että tämä on juuri hyvä. Melonit ovat makeita maultaan ja tuoksultaan, joten tässä saa mitä tilaa. Suihkugeelin koostumus on täyteläinen eikä saa ihoa kuivaksi. Purkin kyljessä lukee "Product of the year 2016 in Spain", joten ei huono tuote ollenkaan, jos merkin kotimaassakin tästä tykätään :). 


Lopuksi on vielä Peach -vartalovoide, joka on hyvä kesäkaveri. Kevyt voide antaa tarpeellisen kosteutuksen iholle ja pukea voi lähes heti. Itse olen sitä tyyppiä, jonka iho kaipaa nyt puolet vähemmän kosteutusta kuin talvella, joten voiteen keveys ja helppous ovat hyviä ominaisuuksia. Jos tuoksu muuttuisi syötävään muotoon, niin minulla tulisi siitä mieleen jogurtti. Ei liian imelä, mutta kuitenkin tunnistettavasti hedelmäinen persikka.


Naturalium tuoksuperheen uusimmat tulokkaat ovat meloni, persikka ja kookos. Muut tuoksut ovat vihreä omena, vadelma ja mango. Tuotevalikoimassa on siis vartalosuihke, suihkugeeli, vartalovoide sekä 2in1 shampoo & hoitoaine. Naturalium tuotteita voi ostaa Kosmetiikkataivas-nettikaupasta, sekä rajoitetun ajan Sokokselta ja Stockmannilta. Hinnat ovat 5,50-7,90 €.


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkin klikkaamisesta.

14 kommenttia:

  1. Tästä sarjasta noi persikantuoksuiset tuotteet on ihan mun lemppareita ja mango, saakohan sitä muuten vielä? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mango kuuluu valikoimiin. Mä voisin testata näitä kaikkia tuoksuja :)

      Poista
  2. Ihanalta kuulostava kolmikko<3 Kaikki persikantuoksuiset kosmetiikkatuotteet iskee muhun ihan täysin jo pelkästään sen tuoksun takia :D Noi on sen verran edullisiakin, että voisin hyvin ostaa jossain vaiheessa testiin, vaikka mitään akuuttia tarvetta suihkugeeleille tai vartalovoiteille ei tällä hetkellä ookaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hinnasta ei tosiaan jää kiinni ja pullot ovat myös sen verran isoja, että ne kestää pitkään :)

      Poista
  3. Hedelmäiset tuoksut sopii mun mielestä täydellisesti kosmetiikkaan. Tuoksuthan on myös mielihyvää lisäävä tekijä. Miten iloiseksi voikaan esim. joku persikkainen suihkutuote käyttäjänsä tehdä:)
    Kivoja tuotteita ja edullisiakin vielä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etenkin suihkutuotteissa mä tykkään tuoksuista ja sen takia varmaan lotrailen ihan liikaa suihkusaippuoita :D

      Poista
  4. Nämä kuulostavat todella herkullisilta! Pitää pitää mielessä ja silmät auki, kun Sokoksella tulee käytyä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, koska kaikkia kokeilemani tuoksut ovat todella herkullisia :)

      Poista
  5. No nyt on sen verran herkullisilta vaikuttavia tapauksia, että pitäähän noista ainakin pariin tutustua :) Oon nähnyt merkin tuotteita joskus muinoin Anttilassa, mutta en tullut silloin ostaneeksi ja ovat sittemmin unohtuneet, kun ei ole missään tullut niitä vastaan. Body Mistit kiinnostavat erityisen paljon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä myös ostin näitä Anttilasta aikoinaan, mutta tosiaan pitäisi löytyä myös Sokokselta ja Stockamnnilta :)

      Poista
  6. Green Apple Body Mist kuulostaa ihanalta! Pitääpä käydä tsekkaamassa! :)

    VastaaPoista
  7. Nää kuulostaa ihan älyttömän hyvältä! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos tykkäät hedelmätuoksuista niin näihin ei voi olla ihastumatta :)

      Poista