torstai 13. syyskuuta 2018

Alekoodi sinulle ja Ben Nye meikit tutuksi

Ben Nye -tuotteet eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja, mutta mielikuva oli hyvin ammattimainen. Merkki onkin alunperin suunnattu ammattilaiskäyttöön ja sen näkee vähän yksinkertaisemmasta ulkoasusta, jonka tarkoitus on viestiä laadukkaista ja kovaan käyttöön suunnitelluista tuotteista.

Sain meikit testiin Ben Nyen suomalaisesta nettikaupasta, jossa voi ihan kaikki käydä ostoksilla ammattilaisista perusmeikkaajiin. Tuotteet ovat eläinkokeettomia, hajusteettomia ja mahdollisimman vähän allergisoivia. Tekstin lopusta löytyy alekoodi nettikauppaan :)


Aloitetaan näppärän kokoisesta Concealer Crayon peitekynästä, jota voi käyttää häivyttämään ihon punaisuutta, sinisyyttä, maksaläiskiä tai vaikka silmänalusia. Aluksi mietin onkohan tämä liian kuivaa ja jämäkkää tavaraa, mutta huoli osoittautui turhaksi. Peitekynä tuntuu pehmeältä ihoa vasten ja levittyy sorminkin todella helposti. Peittävyys ei ole ihan full-coverage, mutta se kuitenkin selvästi tasoittaa ihoa. Eikä ainakaan parilla kerroksella tule kakkumaista pintaa ihoon. Sain kynän testiin sävyssä Warm Concealer, joka on vaalea keltapohjainen sävy.  


Oma kulmakarvarutiinini koostuu voidemaisesta kulmaväristä sekä kulmapuuterista, joten kynään tarttuminen tuntui vähän jännittävältä. Mutta aina pitää kokeilla ja yrittää uutta. Ben Nye Eyebrow Pencil sävyä Taupe kehutaan suomalaisten eniten ostamaksi väriksi, ja ymmärrän hyvin miksi. Väri on neutraali ruskea, joka varmasti taipuu useimpien värimaailmaan. Väriä voi hyvin tummentaa kerrostamalla. Eikä kannata aluksi säikähtää, jos kynästä ei meinaa irrota väriä. Etenkin ekalla käyttökerralla kynää piti hiukan lämmittää kämmenselkää vasten.

Kulmakynistä voi tulla mieleen piirretyt ja hyvin tarkat kulmat, mutta itse yllätyin kuinka luonnollista jälkeä sain aikaan. Kynän terävin kärki katosi alun lämmittelyssä iholle, joten jälki oli mukavan pehmeää minun makuuni. Jos kynää oikein runsaasti kerrosti, niin silloin tuntui että kulmakarvat menivät vähän lyttyyn ihoa vasten ja tarvitsin kulmaharjaa. Mutta muuten kynä oli miellyttävä tuttavuus, ja väri kesti hyvin iholla. Kulmakynä on myös reilun 17,8 cm pituinen, joten sitä raaskii käyttää ja teroittaa vaikka kuinka.


Huultenrajauskynä sävyssä Salsa on murrettu roosa mausteisella vivahteella. Sävy on niin nätti ja niin minua, että olen käyttänyt sitä ihan yksinään huulten värittämiseen. Väri tarttuu helposti ja turhia hankaamatta. Sillä saa sävyn nopeasti huuliin, etenkin kun olen käyttänyt kynää vähän lappeellaan, jolloin väriä tarttuu myös kynän sivusta. Kynä on puolipehmeä, joten terävänäkään se ei tunnu inhottavan kovalta huulia vasten. 

Rajauskynää suositellaan usein punan alle, jos haluaa kestävän lopputuloksen. Mutta tietenkin ihan yksinäänkin kynä pysyy hyvin huulilla, vaikka laittaisin päälle huulirasvaa. Kynä on matta, muttei kuitenkaan kuivakka. Olen vain vähän huulivoide-addikti, jonka pitää saada aina kosteutta :D. Huultenrajauskynä on kulmakynän tapaan huippupitkä.


Olen blogissa muutamia kertoja maininnut, että olen aika käytännöllinen tyyppi esimerkiksi meikkituotteiden pakkauksien suhteen. Sellainen on Ben Nye Powder Blush, joka tulee simppelissä mustassa rasiassa läpinäkyvällä kannella. Tämä on varmasti etenkin ammattilaisten mieleen, koska värin näkee heti ja onhan valikoimissa jopa 35 erilaista poskipunasävyä.

Poskipuna tuntui vaivihkaisen pigmenttiseltä. Siveltimeen väri ei näyttänyt erityisen voimakkaasti tarttuvan, mutta silti kasvoille tuli hyvin väriä jo yhdellä huiskauksella. Väri häivyttyi myös helposti. Mutta parasta poskipunassa oli sen kestävyys. Minulta poskipunat liukenee ihon rasvoittumisen myötä, mutta nyt näin selvästi punaiset posket vaikka iho olikin päässyt jo hyvin kiiltäväksi.

Poskipuna on sävyssä Victorian Rose, josta jo nimi kertoo hyvin. Tämä on klassinen vanha roosa/ruusu, jolla saa kauniit hehkuvat omenaposket.


Loppuun vielä näytteet kaikista tuotteista. Vasemmalta alkaen poskipuna Victorian Rose, huultenrajauskynä Salsa, peitekynä Warm Concealer ja kulmakynä sävy Taupe.


Koodilla KIVIPUUTERI20 saa 20 prosentin alennuksen Ben Nye -nettikaupan tilauksesta. En hyödy linkin klikkaamisesta. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Hinnat ja linkit esiteltyihin tuotteisiin:


Tuotteet on saatu testiin. En hyödy linkkien klikkaamisesta.

7 kommenttia:

 1. Mä taas jotenkin mielikuvieni perusteella odotin, että tää olisi niitä halvempia brändejä, mutta eipäs olekaan :D Poskipunassa vaikuttaa olevan tosi hyvä pigmentti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinta voi olla vähän korkeampi, mutta tuotteissa näkyy laatu, etenkin pigmentin määrässä ja kestävyydessä :)

   Poista
  2. Niin mun kannalta ihan hyvä vaan, koska mä olin luokitellut tämän päässäni "halpissarjoihin", jotka harvoin saa mut kiinnostumaan :D

   Poista
 2. Oi miten kauniin sävyinen poskipuna! Mäkin sain heiltä muutaman tuotteen, olivat kyllä ihana yllätys<3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava tutustua itselle vähän tuntemattomampaan merkkiin, koska meikit olivat tosi mieluisia :)

   Poista
 3. Minäkin tykkään näiden tuotteiden ulkonäöstä. Ne muistuttavat jollain tapaa PuroBion meikkejä.
  Onpa kiva, että Ben Nyeta saa myös verkkokaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin pakkaukset ovat kivan yksinkertaiset. Se antaa heti sellaisen ammattimaisen vaikutelman, ettei tarvitse pakkaus edellä myydä tuotteita :)

   Poista