torstai 11. lokakuuta 2018

Viileän makea joulusuihkugeeli

Joulu alkaa jo lähestyä ja sen huomaa helposti myös blogeissa. Uudet joulukalenterit ovat kaikkien huulilla, mutta niin myös muut sesonkiherkut. Tänä vuonna omasta mielestäni yksi herkullisin joulutuote löytyy The Body Shopilta. Kurkkasin nettikaupasta uudet joulutuotteet, joissa oli paljon tutun kuuluisia tuoksuja edellisiltä vuosilta, mutta tiesin että tämä vihreä kaunotar on minun suosikkini jo ennen yhtäkään testerin nuuhkaisua.


Peppermint Candy Cane on ihana yhdistelmä raikkautta ja makeutta. Aivan kuin siis oikeassa piparminttutangossa. Siinä on samanlaista fiilistä kuin mitä toivon joululta, eli kirpsakka talvisää ulkona ja sisällä voi hyggeillä makeisia popsien. Pidin pulloa pöydällä päivän verran ennen suihkuun viemistä, koska halusin aina nuuhkaista sitä ja todeta, että tuoksu on edelleen yhtä mahtava. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkituoksuni The Body Shopin joulutuotteista. Glazed Apple on tosin yhtä ihana, mutta se ei ole tänä vuonna valikoimissa.


The Body Shopin joulutuoksuina on myös makea Vanilla Marshmallow ja marjainen Berry Bon Bon. Tuotevalikoimassa on voiteita, saippuoita ja esimerkiksi kylpyvaahtoja. Peppermint Candy Cane suihkugeeli maksaa 8,90 € (nyt tarjouksessa 7,50 €).


18 kommenttia:

  1. Sain just postista suihkugeelit ja käsivoiteet kaikista joulusarjoista ja tää oli kyllä ehdottomasti paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole niin vaniljan ystävä ja se marjainen tuoksu muistutti edellisvuosien karpaloa, joten tämä oli mulle helppo valinta :)

      Poista
  2. Tätä sekä sitä minttujuttua on kyllä ostettava ;)

    VastaaPoista
  3. Musta näissä TBS:n tän joulun tuotteissa on aivan ihanat pakkaukset, kiva kun ovat tehneet hivenen erilaiset kuin aikaisemmin ja mikä parasta vihdoin uusia tuoksumaailmoja, viime vuonna kun ei tullut mitään uutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kiinnitin huomiota myös pakkauksiin, koska nämä etiketit ovat tosi herkulliset :)

      Poista
  4. The Body Shopin joulutuotteet on kyllä aina yhtä herkkuja, niitä tekisi melkeen mieli syödä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosi paljon piparmintun mausta, mutta onneksi haistelemallakin saa tästä iloa irti :)

      Poista
  5. Tämä on ehdottomaati myös itseni suosikki The Body Shopin tämän vuoden kausisarjoista. Itselleni tuoksusta tulee mieleen enemmän minttusuklaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minttusuklaa olisi myös ihana joulutuoksu, olen joltain merkiltä sellaista myös käyttänyt suihkugeelinä :)

      Poista
  6. Tätä on saatava jossain muodossa, ehkäpä kropparasvana koska suihkugeelejä on päässyt taas kertymään runsain mitoin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla taas oli lähes oikeasti tarvetta suihkugeelillä. Tai ainakin näin voi perustella, koska kaapissa ei ole kuin kolme pulloa :D

      Poista
  7. tänään tarttui mukaan tuo sama suihkugeeli. niiiiiin ihana!

    VastaaPoista
  8. Katselin (nuuhkin) tätä myös kaupassa. Pakko kai hankkia jokin TBS:n joulutuote.:D

    VastaaPoista
  9. On kyllä omakin suosikki, tässä tekisi miltei mieli uida. Tykkään tietty taas kaikista, että vaikeaa on nimetä, mutta tällä on niin ihana suihkia eli kyllä valinta on tämä.

    Ihanaa iltaa Maija <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olisi kylpyamme niin voisi ostaa tämän tuoksun kylpyvaahtona. Siinä voisi sitten polskia :)

      Poista