keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Noughty kokemuksia shampoo & hoitoaine (plus J.Mäki Professional)

Sis.mainoslinkkejä


Kuumasta kesästä tuntuu olevan jo pieni ikuisuus, mutta nämä hiustuotteet ovat hyvässä muistissa. Käytin tämän nelikon kesän aikana viimeiseen pisaraan asti, ja otin ne matkoillekin mukaan, joten voin hyvillä mielin sanoa tykästyneeni näihin.

noughty shampoo hoitoaine J.Maki Professional
J.Maki Professional

J.Mäki Professional on kotimainen hiustenhoitomerkki, jolta sain testiin Repair-sarjan shampoon ja hoitoaineen. Hiuksia korjaavan Repair-sarjan tuotteet sisältävät keratiinia ja öljyjä, kuten makadamiaa, argania ja saksanpähkinää. Shampoo on mielestäni erittäin hellävarainen, joten se sopii hyvin kärsineille ja kuiville hiuksille, sekä päivittäiseen pesuun. Koostumus on melko kevyen juoksevaa eikä shampoo vaahtoa juurikaan, joten likaisimmat hiukset voi joutua pesemään kaksi kertaa.

Pumppupullossa tuleva hoitoaine tuntui tästä kaksikosta mieluisammalta ja enemmän mieleenjäävältä. Eihän shampoossa mitään vikaa ollut, mutta tunnuin saavan hoitoaineesta enemmän tehoa irti. Hoitoaine jätti hiukset parin minuutin vaikutusajalla elävämmiksi, lisäsi kiiltoa ja rakennetta. Joskus tukkani kuivuu pesun jälkeen pörröksi, mutta tämän kanssa hiukset tuntuivat laskeutuvan kauniisti. Tuotteiden tuoksu on hyvin klassinen. Nämä tuoksuvat juuri sille mille shampoon ja hoitoaineen tavallisesti ajatteleekin tuoksuvan.



J.Maki Professional
noughty shampoo

Myös Noughty -merkki oli minulle ihan uusi tuttavuus, mutta erityisen kiva sellainen. Care Taker -sarja lupaa hoitaa kuivaa, herkkää ja ärsyyntynyttä hiuspohjaa esimerkiksi kaura- ja kamomillauutteen avulla. Tuoksussa huomaakin kauran, ja onhan sisällöstä 97 % luonnollista alkuperää.

Shampoo tuntui pesevän hiukset juuri sen verran kuin on tarpeen, eli keveän puhtaaksi. Hiuspohjaan jää myös erittäin raikas tunne, ja hiukset ovat ilmavat. Care Taker hoitoaine jatkoi samalla linjalla. Hoitoaine oli tarpeeksi tehokas silottamaan hiuksia, muttei vienyt hiusten tuuheutta pois. Voisin ajatella, että rasvaisemmatkin hiukset voisivat pitää tästä sarjasta, koska raikkaus on tosiaan sana, joka minulla nousee mieleen.



noughty hoitoaine

J.Mäki Professional tuotteita voi ostaa esimerkiksi merkin omasta nettikaupasta, jossa Repair eli Korjaava -shampoota ja hoitoainetta voi ostaa hintaan 13,90 € / 300 ml. 

Noughty -hiustuotteet löytyvät Kicks* ja Lyko* verkkokaupoista valikoimista hintaan  9,90 € / 250 ml. 


Tuotteet on saatu testiin. *mainoslinkki.

4 kommenttia:

  1. J.Mäki kuulostaa mielenkiintoiselta sarjalta, olen nöihin tuotteisiin törmännyt muidenkin blogeissa. Itse yritän seuraavaksi kokeilla palashampoota hiusten pesuun, saa nähdä miten mun käy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusia kotimaisia hiusmerkkejä ilmestyy harvakseltaan, joten tämä on varmasti kiinnittänyt huomion. Palashampoot ovat itsellekin aika tuntematon juttu, palahoitoaineista puhumattakaan :)

      Poista
  2. Hello, I want to subscribe for this weblog to obtain latest updates, therefore
    where can i do it please help.

    VastaaPoista
  3. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter updates.
    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was
    hoping maybe you would have some experience with something like this.
    Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward
    to your new updates.

    VastaaPoista