perjantai 16. tammikuuta 2015

e.l.f ilmaiset postikulut joka tilaukseen

Vinkkaan e.l.f nettikaupan tarjouksesta, jolla saa nyt ilmaiset postikulut joka tilaukselle, kun valitsee standardi vaihtoehdon postitukselle. Tarjous on voimassa 21.1 klo 10.30 (paikallista aikaa) asti. Nyt voi siis vaikka tilata yhden tuotteen ilman postikuluja.


Studio High Definition irtopuuteria sävyssä Translucent olen käyttänyt pari purkkia. Puuteri sopii joka ihosävylle, kiinnittää meikin ja saa ihon näyttämään kauniilta.


Kabuki Face Brush on ollut minulla jo vuosia käytössä ja sivellin toimii yhä moitteettomasti. Kabuki on mukavan pehmeän tuntuinen iholla, ja tällä on hyvä levittää esimerkiksi yllä oleva puuteri kasvoille.


Studio Zit Eraser alkaa olla jo lopussa, joten tästäkin olen tykännyt. Zit Eraser nopeuttaa näppyjen katoamista kasvoilta. Ostan tätä varmasti uudestaan.


Mineral Lipstick huulipunista löytyy kivoja sävyjä ja huulipunat ovat miellyttäviä huulilla.


Studio Blush Palettea en ole kokeillut, mutta värit näyttävät kauniilta ja tulevat kätevässä neljän värin paletissa.


Tässä oli muutamia suosikkejani e.l.f:in valikoimista. Olen selkeästi mieltynyt merkin Studio-sarjaan, jonka hinnat ovat perussarjaan verrattuna hieman kalliimmat. Studio-sarja on kuitenkin laadukkaampi tuotteiltaan ja pakkauksiltaan.

4 kommenttia:

 1. Poskipunapaletti vaikuttaa ihanalta! Rakastan e.l.f:in poskipunia, enkä ne löydettyäni ole pahemmin muiden merkkien poskipunista kiinnostunut. Päihittävät pigmenttisyydellään jopa mun MAC:in vastaavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multakin löytyy pari poskipunaa, oikein kivoja hintaansa nähden. Tykkään myös yksinkertaisen tyylikkäästä pakkauksesta.

   Poista
 2. Kiitos vinkistä! Olisikohan aika tutustua e.l.f.iin vihdoinkin!

  VastaaPoista