tiistai 13. tammikuuta 2015

The Body Shop Sweet Lemon

Otin kuvat suoraan kotiin tullessani, joten suihkugeeli on heilunut laukussa ja hieman vaahdonnut. Kyseessä on siis The Body Shopin Sweet Lemon suihkugeeli.The Body Shopin nettikaupassa lukee, että kyseessä on rajoitettu erä, jota myydään 1.2 asti tai niin kauan kuin tuotetta riittää. Alessa oli myös muita tuotteita rajoitettuja eriä, joita voi tutkailla vaikkapa nettikaupasta. Sweet Lemon on tuoksuna mielestäni juuri sopivan sitruumainen. Alkutuoksu on yllättävän kirpeä, mutta sitten tuoksu tasoittuu hiukan makeammaksi.


Sweet Lemon on nyt tarjouksessa 6 euroa The Body Shopin nettikaupassa kuin myymälöissäkin.

4 kommenttia:

  1. Nyt oon hämmentynyt, tämäkö on joku limited edition? Tätä sarjaahan on ollut joskus myynnissä ja mulla on vieläkin keskeneräisenä Sweet lemon vartaloöljy, myös suihkarin oon tainnut ostaa ja huulivoidetta käytin purkillisen. Ilmeisesti en käy tarpeeksi usein ko. kaupassa (kuten en käykään =D) sillä en oo tajunnut tämän hävinneen välillä myynnistä. Tuoksu sarjan tuotteissa on kyllä aivan jumalainen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sweet Lemonia taidetaan nyt myydä vain silloin tällöin, eli ei enää vakiovalikoimaan kuulu. Vähän kyllä sekavaa, jos tätä myydään nyt alen aikaan, eikä tiedä milloin tätä taas saa seuraavan kerran :D

      Poista