lauantai 3. tammikuuta 2015

LivBox vuosi 2014 osa.2

Tänään käyn läpi loput LivBoxin vuoden 2014 suosikkituotteet heinäkuusta eteenpäin. Kuukaudet ovat linkkejä, jotka johtavat LivBoxin nettisivuille kunkin kuukauden boksin sisältöön.

Heinäkuu
Tämän kuun suosikki oli helppo. Sain Terre D´Oc karitevoin pitkäaikaisen tilaajan lahjana ja nyt talvella tämä on päässyt tehokäyttöön.


Elokuu
Elokuun boksin tiesin olevan hyvä, koska bloggaajat olivat valinneet boksiin suosikkejaan. Lumenen aurinkopuuteri oli kuitenkin mieluisin monista hyvistä tuotteista.


Syyskuu
Syyskuun boksista löytyi syksyn suosikkihuulivoide, Nivean Lip Butter. En varmaan muuten olisi tätä kokeillut, jos en olisi boksin kautta siihen tutustunut.


Lokakuu
Teemana oli Roosa Nauha ja boksi oli täynnä pinkkejä tuotteita. Suosikkini oli Schwartkopfin Rose Oil. Testaan innolla uusia hiusöljyjä eikä pieni näytekoko haittaa, koska öljyt ovat riittoisia. Täältä löytyy arvosteluni lokakuun boksista.


Marraskuu
Tämä boksi jakoi monien mielipiteet aika lailla tasan. Toiset pettyivät ja toiset tykkäsivät. Itse olin ihan tyytyväinen boksiin. Erikoista kyllä, mutta suosikkini oli Marvis hammastahna. Olin jo pitkään halunnut kokeilla tätä blogeista tutuksi tullutta merkkiä. Täältä löytyy marraskuun boksin arvosteluni.


Joulukuu
Joulukuun boksin suosikiksi valitsin Rimmelin ripsivärin, koska merkin ripsivärit eivät ole minulle kovin tuttuja. Täältä löytyy koko joulukuun boksin arvostelu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti