perjantai 2. tammikuuta 2015

LivBox vuosi 2014 osa.1

Kuluneen vuoden kunniaksi käyn Livboxit 2014 läpi ja nostan esiin mielestäni parhaan tuotteen jokaisesta laatikosta. Otsikosta voi klikata ja katsoa mitä kuun boksi piti sisällään. Kuukauden otsikko on linkki, joka menee LivBoxin nettisivuille.

Tammikuu
Tammikuun boksi sisälsi talveen sopivasti kosteuttavia tuotteita, joista suosikiksi nousi Lumene Age Preventing Suojaava silmänympärysvoide.


Helmikuu
Boksista ei jäänyt juuri mitään mieleen. Ehkä mielenkiintoisin tuote oli Carmex Classic huulivoide, jota en ollut aiemmin kokeillut.


Maaliskuu
Tämä boksi olikin melkoinen parannus helmikuuhun. Tykkäsin etenkin Cliniquen Butter Shine huulipunasta, jolla sai väriä ja kiiltoa huulille. Kuvastakin näkee kuinka huulipuna näyttää mehukkaan kiiltävältä.


Huhtikuu
Huhtikuun boksissakin oli reilusti kivoja tuotteita. Muista erottuvin tuote oli Ladyvita Beauty ravintolisä, mutta ilahduin myös Herbinan Ruusupuhdistuksesta.


Toukokuu
Toukokuussa Clarinsin ripsiväri oli mieluisa yllätys ja myös Paesen poskipuna oli kiva keväisen persikkaisella värillään. Muutenkin on mukava kokeilla itselleen ennestään tuntemattomia merkkejä.


Kesäkuu
Paketti tuntui avauksen jälkeen aika tylsältä. Mutta parhaaksi tuotteeksi nousi Rimmelin Apocalips huulilakka.


Huomenna käyn läpi loput vuoden Livboxit.

2 kommenttia:

 1. Carmex oli pari vuotta mun suosikkihuulirasvani, kunnes ihan yhtäkkiä se alkoi aiheuttaa kirvelyä ja kuivumista. Toisin sanoen, taisin herkistyä jollekin sen ainesosalle. Vieläkin harmittaa, koska tossa rasvassa oli muuten kaikki kohdillaan!

  Tuo poskipuna näyttää tosi kivalta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menthol voi olla yksi syy huulien kuivumiseen. Olen aika vähän nyt käyttänyt tätä huulivoidetta, koska on niin paljon muita hyviä tuotteita :)

   Poista