perjantai 30. tammikuuta 2015

Essence Smokey Eyes Set

Essence Smokey Eyes Set sävyssä Smokey Day on luomiväripaletti, jonka laatu yllätti minut. Aiemmin minulla on ollut vähän huonoja kokemuksia Essence luomiväreistä, mutta nämä kokeilut olivatkin jo useamman vuoden takaa.


Nimi Smokey Eyes Set on mielestäni hieman hämäävä, koska paletissa on hyvin luonnolliset värit. Miellän smokey-sävyt enemmänkin tummiksi ja utuisiksi sini-harmaa-musta sävymaailmaksi.


Kutsuisin sävyjä koostumukseltaan samettisiksi, joissa on sopivasti hohtoa. Hyvällä tavalla pehmeissä väreissä riittää myös pigmenttiä. Paletti on mielestäni erinomainen nudemeikin tekemiseen ja jokapäiväiseen luonnolliseen tyyliin.


 Essence Smokey Eyes Set maksaa Kosmetik4Less-nettikaupassa 2,75 €.

4 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, hienot sävyt ja halpa on kuin mikä.. :)

  VastaaPoista
 2. Heii tuo verkkokauppa josta tilasit niin onko siellä miten nopsat toimitukset ja millaisia kokemuksia? :) katselin että siellä ois vaikka mitä kivaa ja aika hirmu edullisesti! :D pitäisi löytää joku just tuollainen luomiväripaletti itsellekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kosmetik4Less on saksalainen nettikauppa ja toimitus kestää noin 1-2 viikkoa. Olen tilannut sieltä monta kertaa ja aina on tuotteet tulleet hyvin pakattuina perille, joten voin suositella :). Postikulut ovat muistaakseni 6,90 e.

   Poista