lauantai 24. tammikuuta 2015

Garnier miselliliinat

Varmaan kaikki misellivesiä käyttävät innostuivat, kun Garnier toi markkinoille uutuuden, Micellar Cleansing Wipes puhdistusliinat. Itsekin kävin viime viikolla ostamassani omani mainoksen nähtyäni. Liinat on tarkoitettu herkälle iholle, eikä tuote sisällä hajusteita, alkoholia tai väriaineita.


Liinat ovat isoja ja kosteita, joten yksi liina riittää koko kasvojen putsaukseen. Liinojen sanotaan sisältävän silkkikuituja ja kyllähän tämä onkin todella pehmeä iholla. Kasvomeikki lähti hyvin irti, mutta ripsivärin kanssa meni vähän kauemmin aikaa, kuten aina. Ripsarin putsauksessa ei kuitenkaan tarvinnut hinkata ihoa, vaan painoin liinaa kevyesti kasvoja vasten. Voin siis suositella kokeilemaan miselliliinoja, jotka koin tehokkaaksi ja miellyttäväksi tavaksi puhdistaa kasvot.


Liimat ovat erinomaisia vaikka matkalle mukaan, jos vesipesua ei ole mahdollista tehdä tai haluaa pitää matkatavarat kevyinä. Miselliliinat maksavat noin 5 euroa, pakkauksessa on 25 liinaa.

6 kommenttia:

 1. Hei kiitti vinkistä! Mun täytyy kans käydä hankkimassa noita liinoja testaukseen! :)

  VastaaPoista
 2. Pakko testata myös noita liinoja. Tykkään aina laukussa pitää kosteuspyyhkeitä ja eritoten reissuss aina mukana. Nämä voisivatkin olla vielä paremmat kuin ne mitä käytän. :)

  Iloista viikonloppua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinat ovat kyllä tosi hyviä, pehmeitä ja tehokkaita. Varmaan parhaat puhdistusliinat mitä olen kokeillut, hyvää viikonloppua myös :)

   Poista
 3. Pakkohan näitä on ostaa kokeiltavaksi! Mä käytän näitä tosin aina vain ykkösvaiheen putsarina. Jollain muulla minun on viimeisteltävä puhdistus, että tulee puhtaan tuntuinen iho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kaksivaiheisesti puhdistaa ihon, vaikka tuntui että näillä kasvomeikki lähtikin ihan kokonaan pois :)

   Poista