keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Kosmetiikan vuoden puheenaiheet 2014

Satuin törmäämään Helsingin Sanomien Nyt-liitteen vuoden kauneustrendeihin, joista löysin monta itseeni osunutta villitystä.


Maybelline Baby Lipsit olivat ehdottomasti kesän kovin trendi. Mutta hype olikin vain hyvää markkinointia, itse tuote ei vastannut odotuksia.


Invisibobblet olivat kaikkien pitkähiuksisten suosikkeja, ja minultakin löytyy näitä useampi kappale. Muovirenksu osoittautui hellävaraiseksi ja käteväksi ponnareiden tekoon.


Vuosi 2014 toi mukanaan suihkugeelit, jotka kosteuttivat ihoa vartalovoiteen tavoin. En aivan täysin innostunut näistä, mutta peukutan ajatusta uusista innovatiivisista ideoista, jotka leviävät nopeasti markettimerkkien valikoimiin.


Muovirakeita sisältävät kuorintavoiteet ja niiden negatiiviset vaikutukset ympäristöön olivat uutinen, joka vaikutti minuun. Koetan nykyään ostaa vain luonnollisia rakeita sisältäviä tuotteita, mutta kaapistani löytyy vielä ainakin yksi muoviraekuorinta. Kuvan Queen Helene kuorinta ei sisällä muovirakeita.


Nyt-liitteessä mainittiin vuoden hitiksi viininpunaiset huulet, jotka vetoavat myös minuun. Jos ei jaksa meikata, niin laittaa vain tummaa punaa huulille ja menoksi. Toimii joka vuosi.

8 kommenttia:

 1. Samaa mieltä Baby Lipseistä! Ihan tavallisia huulirasvoja, ei mun mielestä muuta erityistä kuin kovasti teinivuosista muistuttavat räikeät pakkaukset.:D Viininpunaiset huulet ovat ehdottomasti munkin juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivoin Baby Lipseiltä paljon parempaa, mutta silti piti ostaa kokeiluun myös uusi Dr. Rescue huulivoide. Siitä tuleekin oma postaus :)

   Poista
 2. Täällä yksi Baby Lipseihin pettynyt! Hypetyksen takia odotin jotakin aivan uskomatonta ja maailmaa mullistavaa, mutta blaah. Helposti voisin nimetä montakin parempia ja hoitavampia huulirasvoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esimerkiksi nyt paljon esillä olevat Hurraw! huulivoiteet ovat todella hyviä :)

   Poista
 3. Myös minä petyin baby lipsiin, ei se mikään erikoinen ollut. :D

  Hurraw!manian taas ymmärrän, kun se oikeasti toimii ja vaihtoehtojakin on kiitettävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekisi mieli tilata lisää Hurrawta, koska valikoima on tosiaan laaja :)

   Poista
 4. Minäkin sorruin Baby Lipseihin, mutta nyt käytössä oleva on osoittautunut melkoiseksi pettymykseksi vaikka sen pitäisi muistini mukaan olla vieläpä kosteuttava tmv. Saas nähdä sorrunko ostamaan tuota uutuutta jonka pitäisi olla mukamaste vieläkin hoitavampi. Jään siis odottelemaan postaustasi siitä... Hurrawit sen sijaan ovat mahtavia =)

  Invisibobbleja mulla on, tosin käytössä on nyt kopio alkuperäisistä, LivBoxista tulleita aitoja en oo vielä testannut. Tuo suihkuvoide osoittautui käytännössä ihan hyväksi (mitä nyt tahmasi suihkun lattiaa liikaa), mutta tuo Nivean versio oli kuolettavan tylsä. Pitänee jossain vaiheessa ostaa testiin Lemonjuice & Glycerinen versio joka tuoksuukin varmasti paremmalta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin spoilata ja sanoa, ettei nämä uudet Dr.Rescue Baby Lipsit juurikaan eroa niistä vanhemmista :)

   Multakin löytyy niitä Invisibobblen halpisversioita, ja yhtä hyviä nekin on. Suihkuvoiteiden huono puoli on kyllä tuo liukas lattia, ehkä sekin on vaikuttanu siihen, etten niistä niin innostunut.

   Poista