keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Essencen hyvät huulimeikit

Kaikki tietävät, että huultenrajauskynää kannattaa käyttää, jos haluaa punan pysyvän paremmin paikallaan. Olen pärjännyt ilman rajauskynää... tähän asti. Viime aikoina olen turhautunut siihen, että puna karkailee rajojen yli tai kuluu nopeasti. Olen omistanut elämäni aikana vain muutaman liplinerin, mutta ne ovat aina unohtuneet laatikon uumeniin. Aloitin uuden tutustumisen huultenrajauskyniin helpoilla ja edullisilla Essencen tuotteilla, enkä pettynyt.

 

Ostin sävyt 05 Lovely Frappuccino ja 02 Sweetheart. Lovely Frappuccino on lämmin nuderuskea sävy. Ajattelin käyttää tätä luonnollisten marjaisten sävyjen alle, koska tämä väri oli niitä lähin. Sweetheart on taas upea pinkki, ehkä vähän liian räväkkä minun makuun. Mutta sävyä voi käyttää kevyesti painaen, jolloin se sopii paremmin omistamieni punien alle. 

En rajaa huulia kovin viivan tarkasti, vaan mukailen huulten rajoja kevyellä otteella. Joskus väritän huulet kokonaan, jotta huulipuna pysyisi vielä paremmin paikallaan. Essencen Longlasting Liplinerit ovat pehmeitä, pigmenttisiä sekä kestäviä. Eikä näitä tarvitse teroittaa, vaan puikkoa pyöritellään ylöspäin (laiskuri kiittää :D). Hintaa Essencen Longlasting huultenrajauskynillä on 1,89 €.


Kynät tarvitsevat myös huulipunan päälleen, joten nappasin testiin pari punaa Essenceltä. Olen usein sanonut, etten tykkää mattapunista, mutta toisaalta on hyvä mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Ostin Matt Matt Matt huulipunan sävyssä 03 Wow Effect. Väri on upea marjainen sävy selkeällä violetilla vivahteella. Eikä tämä tunnu huulilla liian kuivalta. Yllätyin, että Essencen huulipunaa pystyy käyttämään ilman ajatusta huulivoiteen lisäämisestä. Hintaa mattapunalla on 2,89 €.


Olen vannoutunut huulivoiteiden käyttäjä, joten mattapunan kaveriksi ostin vähän turvallisemman vaihtoehdon. Colour & Care tuotteessa yhdistyy huulipunan ja huulivoiteen hyvät puolet. Sävyä tulee hyvin, mutta koostumus on kuitenkin hoitava. Sävy Life´s My Runway on rusehtava nudeväri. Hintaa Colour & Care huulipunalla on 3,09 €.




Olen ollut aivan intopinkeänä, koska minua lähellä oleva Tokmanni aloitti vihdoin Essencen myynnin! Olen käynyt siellä nyt kolme kertaa, ja käyttänyt varmaan 60 euroa ostoksiin. Ja sillä summalla saa melkoisen kasan meikkejä, joten Essence tulee vilkkumaan blogissa jatkossakin.

27 kommenttia:

  1. Essence on tervetullut lisä kosmetiikkamarkkinoille! Varsinkin viime vuoden puolella, kun niitä ei saanut kuin harvoista paikoista - lähdin paikasta kassillisen kanssa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen joutunut hakemaan Essenceä ympäri kaupunkia, mutten onneksi enää. Toivottavasti myös Catrice (saman valmistajan meikkimerkki) tulisi myyntiin yhtä laajasti :)

      Poista
  2. Essencellä on hyviä ja halpoja huulimeikkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huulimeikit taitavat olla Essencen vahvuus, eivätkä nämä häviä yhtään kalliimpiin verrattuna :)

      Poista
  3. Noi huultenrajauskynät on ihan munkin lemppareita, koska ovat noin halpoja ja ei tarvi ees terottaa! :) On mulle kyllä Essencen huulipuniakin kertynyt tosi paljon, ne on niin halpoja, että tulee vähän huolettomasti osteltua.. :D Ja noi uudet mattapunat on musta tosi kauniissa hylsyssä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meinasin eka ostaa ihan perinteisiä puukyniä, mutta sitten hoksasin nämä. Puukynät voisi jäädä teroittamatta ja käyttämättä. Mäkin ostan Essencen meikkejä aika huoletta, koska ei tosiaan tarvitse paljon hintalappuaja katsoa :D

      Poista
  4. Essencen huultenrajauskynät on hyviä. Minulla on niitä aika monta, kun ovat niin edullisia, ettei hutiostos harmita pahemmin, jos niin sattuisi käymään.
    Essencen huulipuna 03 Come Naturally on upea, hieman siniseen taittava nude. Yksi lemppareistani:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essence on aivan mahtava merkki, kun voi ostaa vaikka jonkun erikoisemman sävyn testiin ja katsoa sopiiko se itselle :)

      Poista
  5. Essence taitaa olla halpishyllyn uusi tähtimerkki, niin monta kiinnostavaa tuotetta on näkynyt blogeissa pyörivän vaikka muuten skippaisin varmaan merkin täysin. Täytyy ensi kerralla Cittarissa(?) käydä tiirailemassa :)

    xx Laura | Laurantaina Beauty Blog

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vasta törmäsin kommenttiin, jossa ihmeteltiin miksi niin moni tykkää Essencestä, koska eikö se ole joku Tokmannin huono halpismerkki. Mutta onneksi ei ole. Joissain Cittareissa tätä myös taidetaan myydä :)

      Poista
  6. Mä käyn joka kerta Tokmannilla ollessa tutkimassa Essencen hyllyn, jos sinne olisi vaikka tullut jotain uutuuksia. Viimeksi mukaan lähti keep it perfect! make-up mixing spray :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musta on nyt tullut Tokmannin vakkariasiakas Essencen takia :D. Hyllyjä voitaisiin täydentää hieman nopeammin, koska usein joku haluamani tuote on loppu.

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Nämä sävyt tuntuvat sopivan hyvin mulle, ja etenkin syksyyn/talveen :)

      Poista
  8. Taidan käydä katsomassa nuo rajauskynät, eipä ole hinnalla pilattu :D Pinkki on tosi kaunis sävy! Sellainen ruusuisen pehmoinen :)

    VastaaPoista
  9. Mäkin ostin jokunen aika sitten pari kokeiluun ja ne yllätti laadullaan mut täysin! :) Näitä täytyy saada lisää!

    VastaaPoista
  10. Mäkin tykkään essencen huultenrajauskynistä! Huulipunia multa löytyy merkiltä tasan yksi, mutta siitä ei oikein irtoa väriä huulille, lähinnä pientä kimalletta :D Täytyy ehkä antaa toinen mahdollisuus noille ja ostaa joku toinen vielä ennen kuin menen ja tuomitsen kaikki essencen punat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin näissä mattapunissa on hyvin pigmenttiä eikä luonnollisesti yhtään kimalletta :D

      Poista
  11. Mulla on yksi tuollainen rajauskynä ja se on kyllä todella hyvä! Pitäisi hankkia lisää sävyjä :) Mulla on myös essenceltä muutama sellainen ihan perinteisen kynän näköinen huultenrajauskynä, mutta niistä en yhtä paljoa pidä kuivemman koostumuksen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että tykkäät näistä. Mä en edes testannut puukyniä, koska tiedän olevani niin laiska teroittamaan :)

      Poista
  12. Tämä on kyllä tosi hyvä ja superedullinen merkki! alunperin löysin ko.merkin Saksasta, jossa myydään runsaasti Essencen kosmetiikkaa. Huulipunissa on tarpeeksi pigmenttiä, ei ole sellaisia kuin halpapunat yleensä jotka kuluu tai on haaleita. Kiva että merkki tuotiin myös Suomeen, jossa on muutenkin liian vähän edullista kosmetiikkaa. Muita hyviä meikkisarjoja joita voisi Suomeen tulla: Rival de Loop, Alterra luonnonkosmetiikka, p2, Alverde, Catrice, Astor

    VastaaPoista
  13. Tämä on kyllä tosi hyvä ja superedullinen merkki! alunperin löysin ko.merkin Saksasta, jossa myydään runsaasti Essencen kosmetiikkaa. Huulipunissa on tarpeeksi pigmenttiä, ei ole sellaisia kuin halpapunat yleensä jotka kuluu tai on haaleita. Kiva että merkki tuotiin myös Suomeen, jossa on muutenkin liian vähän edullista kosmetiikkaa. Muita hyviä meikkisarjoja joita voisi Suomeen tulla: Rival de Loop, Alterra luonnonkosmetiikka, p2, Alverde, Catrice, Astor

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tutustuin essenceen ja näihin muihinkin mainittuihin merkkeihin Saksassa useampi vuosi sitten. Ja toki lisää halpaa ja hyvää kosmetiikkaa mahtuu myyntiin aina sekä niille olisi varmasti kysyntää :)

      Poista
  14. Ooh ihania, tahtoo noita myös ja ihan täydelliset sävyt!

    VastaaPoista