tiistai 25. lokakuuta 2016

I Love Me messut 2016

Koko vuoden kiinnostavin messuviikonloppu on nyt ohi, ja olihan taas reissu! Varasin lennot ja hotellin jo reilu kuukausi sitten, koska I love me-messut on niin mahtava tapahtuma, johon kannattaa satsata vaikka tulisi vähän kauempaa. Vastoinkäymisiäkin tuli koettua esimerkiksi pilalle menneen hiusvärin takia. Värjäsin hiukseni päivää ennen messuja, eikä väri tuntunut tarttuvan hiuksiini yhtään. Sunnuntaina tuli myös kurkku kipeäksi, joka ei ollut hirveä yllätys. En yleenä kulje julkisilla (käytän pyörää), joten luulen, että ympärillä pärskivät ihmiset koituivat kohtaloksi.
 

Kävin messuilla perjantaina ja lauantaina (Helsingissä olin kuitenkin to-su). Kumpanakin päivänä aikaa kului 3-4 tuntia. Viime vuonna olin paikalla noin viisi tuntia joka päivä, joten minusta tuntuu, että nyt messut tuli käytyä läpi nopeammin. Jäi fiilis, että olisiko kosmetiikkaa ollut esillä tavallista vähemmän?

Värimeikkejä en ostanut messuilta kuin yhden Boho huulipunan verran. Boho Green Make-upilla oli muuten tosi kaunis messupiste maanläheisine juuttipusseineen ja sävyineen.


NYXillä oli varmasti yksi suosituin osasto. En kuitenkaan perehtynyt valikoimiin kovin tarkasti, koska ajattelin, että voihan näitä katsella myös Sokoksella tai tilata netistä. Ostin kuitenkin Primer Sprayn, jota ei tietääkseni vielä esim. Sokokselta löydy, joten tälläisiä uutuuksia sieltä saattoi bongata.


Otin aika vähän kuvia messuilta, mutta bongasin Tangle Teezerin isän, Shaun Pulfreyn. Minua kiinnosti uusi, varrellinen Tangle Teezer, joka oli messuilla esillä. Kuvauksesta luin sen sopivan kampausten viimeistelyyn ja poninhäntien tekoon. Siinä oli erilainen harjaosa kuin tavallisessa Tangle Teezerissä. En tiedä miten se sopii ihan vain hiusten harjaamiseen perus-TT:n tyyliin, koska en erityisesti tarvitsisi viimeistelyharjaa.


Luonnonkosmetiikkapuoli tuli käytyä tarkkaan läpi. Kävin Mirazin osastolla, jossa oli esim. Unique Haircare hiustuotteita. Kuvan alaosassa näkyy Cultivators kasvivärejä, joita sain pakkauksen testiin. En ole koskaan käyttänyt luonnonmukaisia hiusvärejä, joten on hauska testata tätä.


Matkalaukku oli aika pinkeänä kotiin palatessa, joten ostoksia tuli tehtyä jonkin verran. Tässä näkyy vain pieni osa tuotteista. Ostin muun muassa Laveralta uusia hiustuotteita, deodorantin ja rasvoittuvalla iholle sopivan kasvovoiteen (Lavera oli -40 % tarjouksessa). Biozellilltä tuli iso goodiebag, joka painoi kuin synti :D. Ja tuossa näkyykin saamani Cultivatorsin kasvihiusväri sävyssä Mahogany. 

Olen myös pitkään halunnut kokeilla Dabban kukkaisvesiä, joten nyt pääsin sitäkin testaamaan. Organic Shopin purkit olivat tosi suosittuja. Ostin kaksi hiusnaamiota ja vartalokuorinnnan (hintaa oli vain kolme euroa). Merkki on ilmeisesti tulossa ainakin Sokokselle myyntiin.


En sittenkään hankkinut hypeä aiheuttanutta Real Techniquesin uutta timanttimeikkisientä, koska tuumin, että perinteinen oranssisieni on ehkä käytännöllisempi minulle. Sen sai ostettua 7 eurolla, kun timantti olisi maksanut jopa 15 € (ja kauppoihin tullessaan se kustantaa vielä enemmän).

Natural Goods Companyn pisteellä joidenkin tuotteiden hinnat halpenivat perjantain jälkeen, joten sain vitosella Providan yövoiteen ja myrttisavinaamion (perjantaina hintaa oli kympin, normihinta on noin 20 €). Madaran SOS naamiosta oli näytekokoja, joten nappasin sellaisen. Myös Essen savipuhdistustuotteen sain vain kympillä, joka oli todella hyvä tarjous. Kuvasin vain osan ostamista/saaduista tuotteista, koska nyt olo on vähän väsynyt ja ehkä kuumeinen.

Sellaiset messut tänä vuonna. Kannatti taas lähteä, vaikka tulin kipeänä kotiin, mutta eiköhän se tästä :)

18 kommenttia:

  1. En ole ikinä käynyt I Love Me-messuilla, mutta jos ne järjestetään taas ensi vuonna, niin pakkohan tonne on päästävä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mistä asti messuja on järjestetty, mutta se on varmaa että ne tulevat taas ens vuonna :)

      Poista
  2. Jätin Nyxin pisteen ihan rauhaan messuilla. Siellä näytti olevan samanlainen ihmismuuri joka suuntaan kuin viime vuonna Essence -osastolla. Ehkä menen Helsingin Stockalle Nyxin osastoa tutkimaan jossain vaiheessa, kunhan tungokset siellä vähän laantuu, mikä ei varmaan ihan heti tapahdu;)
    Paranemisia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pisteellä oli kauheana ihmisiä, mutta kassalle ei tarvinnut juurikaan jonottaa :D. Porukka oli varmaan jumissa siellä ihmismuurin seassa. Voin vain kuvitella mikä meno Stockalla on nyt :). Kiitos!

      Poista
  3. Kerrohan sit mitä mieltä olit tosta hiusväristä! :) kuulin toisestakin suunnasta,että kosmetiikkaa olisi ollut normaalia vähemmän, harmi sinänsä.. mutta hyvä jos messut oli muuten onnistuneet ja kokemus hyvä :) ehkä mäkin pääsen sit ensi vuonna lähtemään kans kyseisille messuille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otan sen varmasti testiin jossain vaiheessa. Ilmeisesti aiemmin messuilla oli tosi paljon kynsijuttuja, viime vuonna oli runsaasti kosmetiikkaa ja nyt ehkä enemmän hyvinvointipuolta. Ehkä joka vuosi on pientä vaihtelua, mutta toivottavasti ensi kerralla on taas kosmepuolta runsaammin :)

      Poista
  4. Sulla on ollut oikein tehoviikonloppu joten ei ihme jos väsyttää. :) Muakin kiinnostaa hiusväriarvio tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joka ilta oli kyllä valmis menemään suoraan hotellille ja syömään. Muuta ei paljoa enää jaksanut :)

      Poista
  5. Oho, sä olet päässyt tosi lähelle NYXejä:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taisin ottaa kuvan perjantaina aamupäivällä, jolloin oli vielä pikkuisen tilaa :D

      Poista
  6. Olin tossa Tangle Teezer -pisteellä töissä ja varrellinen Ultimate on siis nimenomaan kuivaan tukkaan käytettävä harja. Viimeistelyharja se on sen vuoksi, että ensin hiuksista selvitetään takut alkuperäisellä takkuharjalla, sen jälkeen ne kuivataan fööniharjalla ja lopuksi ns. viimeistellään Ultimatella :) Tangle Teezer on kehittänyt tällaisen kolmivaiheisen ohjeistuksen, sillä jokaiseen vaiheeseen tarvitaan oma harjansa. Ultimate siis kiillottaa, silottaa ja selvittää kuivien hiusten pieniä takkuja, mutta sopii myös kampausten tekoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua tämähän meni vaikeaksi :D. Yksi harja riittää minun tarpeisiin, kun en kampauksia juuri väkerrä. Oli varmasti hauskaa olla messuilla töissä :)

      Poista
    2. Kasvoillekin käytetään jokaiseen tarkoitukseen eri sivellintä, joten ymmärrän hyvin Shaun Pulfreyn idean tämän takana ;)

      Poista
  7. Pikaista paranemista! Mustakin tuntui, että kosmetiikkaa oli ylipäänsä aiempiin vuosin nähden vähemmän? Jotenkin se Kauneus-osasto tuli kierrettyä aika nopeasti läpi..Mutta hei, oli kiva nähdä :) Aina sitä miettii vastaavissa tapahtumissa, että tunnistaako tuttuja bloggaajia väkijoukosta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ensi vuonna olisi taas enemmän kierreltävää. Oli kyllä hauska yllätys, että bongasit minut, koska en tosiaan huomannut ketään :D

      Poista
  8. Mä jätin myös suosiolla timanttisienen ostamatta, koska mun mielestä se vaikuttaa todella kömpelöltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli mullakin se syy, koska en mä oikein keksinyt miten tuota käyttäisin :D

      Poista