maanantai 10. lokakuuta 2016

Syötävän hyvä naamio

Minulla on pieni salaisuus. Käyn joskus Prismassa ihan vain sen takia, että voisin kahlata kosmetiikkahyllyt läpi. Isoista marketeista löytyy aina uutuudet ekana ja Prismassa on luonnonkosmetiikkaa, johon ei marketissa käydessään uskoisi törmäävänsä. Taisin ostaa tämän naamion jo keväällä, joten purkki on jo käytetty tyhjäksi.


Signe Seebid on virolaista luonnonkosmetiikkaa, jota löytyi Prismasta muutaman tuotteen verran. Mietin ihanan purkkikäsivoiteen ja naamion välillä, mutta naamio voitti tällä kertaa. Hillopurkin mieleen tuova naamio on vain niin hellyyttävä.

Kannen auki pyörittämisen jälkeen ulos tulvahtaa makea, suorastaan karkkinen tuoksu. Mansikka-vanilja naamio lupaa olla puhdistava ja kirkastava. Herkkua saa siis kaikille aisteille. Naamiossa on esimerkiksi A-vitamiinia, C-vitamiinia, rautaa ja kalsiumia. Sisällyksessä ei ole lainkaan synteettisiä hajusteita, säilöntä- ja väriaineita.


Jauhemuoto tuo pieniä haasteita. Naamiota pitäisi ottaa noin 10 grammaa ja sekoittaa se puoleen teelusikalliseen vettä. Koska en omista keittiövaakaa, niin olen ottanut sellaisen sopivan määrän naamiota, josta riittää tuotetta koko kasvoille. Veden lisäksi naamion voi sekoittaa myös jogurttiin tai maitoon. 10 grammaa on tosin yksi viidesosa koko purkin sisällöstä, joten ainakin minulle on riittänyt paljon pienempi määrä naamiojauhetta kerralla.

10 minuutin vaikutusajan jälkeen tulee aina se jännittävä hetki, miltä iho näyttää? Olen huomannut, että naamio saa ihon kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi. Ja minulle se on isoin hyöty mitä yleensä haen naamioista. Ihoni menee helposti sameaksi, joten koen saavani Signe Seebidin naamiosta apua siihen mihin tähtään päivittäisessä ihonhoidossa. Purkki on täynnä hoitavuutta ja kirkastusta makeassa muodossa.


Hintaa Signe Seebid Mansikka-vanilja naamiolla oli alle kymmenen euroa Prismassa. Tarkka hinta oli muistaakseni 8,90 €. Hinta on todella huokea, ja olen muutenkin huomannut, että Prismasta saa luonnonkosmetiikkaa parisen euroa halvemmalla verrattuna vaikka Sokokseen.

Signe Seebid on  mukana I love me-messuilta ja siellä naamiot ovat tarjouksessa 7 €. Täältä löytyy tekstini muista tärpeistä I love me-messuille.


14 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana, todella hintansa arvoinen tuote. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on tosi hyvä juttu, että ihan marketista voi löytää näin edullista luonnonkosmetiikkaa :)

   Poista
 2. Näyttää niin herkulliselta, että voisin vaikka rahkan päälle heittää;)
  En ole Signe Seebiä ainakaan meidän lähi-Prismassa nähnyt. Pitääpä katsoa jokin muu Prisma, koska vaikuttaa mielenkiintoiselta tuotteelta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tosiaan hieman riippua Prismasta, mutta täälläpäin on ainakin parissakin Prismassa tätä myynnissä.

   Poista
 3. Signellä on kyllä ihastuttavat purkit! Tuo naamio näyttää siltä, että sitä voisi melkein lapata suuhun :D Täytyy ehdottomasti vierailla heidän pisteellään I love me-messuilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aioin käydä messuilla Signe Seebidin tuotteet tsekkaamassa, nyt voisin testata vaikka kuorintaa :)

   Poista
 4. Oi miten ihanalta tämä kuulostaa! Täytyy käydä messuilla nappaamassa yksi purkki testiin :) Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana niin ulkoisesti kuin sisältäkin. Ehdottomati kannattaa käydä messuilla Bona Valeren osastolla :)

   Poista
 5. Ihana että pidät naamiosta <3 tuo 10g on jo liian iso määrä ja olemme tekemässä pakkauksiin muutoksia :) Nähdään messuilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että aika moni on hoksannut, ettei tarvitse käyttää 10g kerralla, koska vähempikin riittää. Messuilla nähdään :)

   Poista
 6. Minä käyn melkein joka viikko Prismassa ihan vain sen takia, että katson kosmetiikkahyllyt läpi! :D Prisman alehyllystä kun löytää välillä melkoisia aarteita, mutta pitää käydä usein katsomassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään käydä juuri yhdessä, melko uudessa Prismassa, jossa uutuuskosmetiikka on laitettu kauniisti esille ja käytävät ovat leveät. Käyn siellä ehkä noin kerran kuukaudessa, mutta jos se olisi lähempänä, niin sitten varmaan useammin. Mäkin tarkistan aina alehyllyn :)

   Poista
 7. Tää vaikuttaa ihanan herkulliselta tuotteelta! :) Prismasta kyllä löytyy ihan kivasti aina kosmetiikkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin ihan yllättänyt, kun bongasin Signe Seebid tuotteita hyllystä, joten peukut ylös Prismalle :)

   Poista