torstai 6. lokakuuta 2016

Mitä ostaa I love me-messuilta?

Ajattelin jo hyvissä  ajoin varustautua lähestyvään I love me-messuhumuun. Tein listan, jossa nostan esiin itseäni eniten kiinnostavat messuesittelijät ja tuotteet (teksti ei sisällä mainoslinkkejä).

Jos I love me-messut eivät ole tuttu juttu, niin tässä on lyhyt tiivistys mitä on tulossa: I love me-messut ovat Pohjois-Euroopan suurin kauneuden-, terveyden-, muodin- ja hyvinvointialan tapahtumakokonaisuus, joka järjestetään 21.-23.10 Helsingin Messukeskuksessa. Messut ovat monen etenkin kosmetiikkaharrastajien vuoden kohokohta, jolloin saa koko viikonlopun tutustua uusiin kosmetiikkamerkkeihin ja shoppailla siinä lomassa. Tässä on muutamia tärppejä ja tarjouksia:




Tämä tarjous tulee varmasti hyödynnettyä! Lavera tarjoaa kaikista tuotteista -40 %. Esimerkiksi Illuminating Eye Cream maksaa siis 13,60 € (norm. 22,65 €).


Signe Seebid on virolainen luonnonkosmetiikkamerkki, jonka pakkaukset ovat todella suloisia. Minulla on muutamasta tuotteesta kokemusta, jotka esittelen myöhemmin blogissa. Signe Seebid tarjoaa vartalokuorinnat ja kasvonaamiot -30 % alennuksella. Vartalokuorinnat maksavat siis nyt 8,40 € ja kasvonaamiot 7 €.


NHS:n (Nordic Health Systems) valitse 2 maksa 1 -tarjous on taas voimassa. Mukana on Laveran, Born to Bion, Sosarin ja Nurmen luonnonkosmetiikkaa sekä Lily´s Eco Clean kodinpuhdistustuotteita. Sosarin mutatuotteet ainakin kiinnostavat näin etukäteen mietittynä.


Weledan tarjouksena on kasvojenhoitotuotteet -30 % ja kaupan päälle tulee konjac-sieni. Almond-puhdistustuotteet ovat ihanan hoitavia ja helliä, joten ehkäpä hankin talveksi pari purkkia. Täältä löytyy kokemukseni Weledan puhdistusemulsiosta.


Kivvin uuden Ribes Nigrum-ihonhoitolinjan tuotteet ovat -20 %. Tuotteet sisältävät mustaherukkaa, joten jo ensivaikutelma on herkullinen.


Biozellillä on paljon hyviä tarjouksia:

Biozell Professional Keratiini-, Suola- ja Kiiltosuihke 2 kpl / 8 €
Biozell Professional COLOR MASK Hoitavat Sävytteet 2 kpl/ 10€
Biozell Professional COLOR MASK Sävyttävä Tyvispray 2 kpl / 10 €


Real Techniquesin Miracle Diamond Sponge meikkisientä on messuilla 500 kappaleen erikoiserä. Timantin muotoinen meikkisieni tulee muualla saataville vasta tammikuussa 2017, joten nyt on hieno tilaisuus päästä tätä testaamaan.


En ole koskaan testannut Lieracin tuotteita, mutta syvää kosteutusta lupaavat Hydragenist-tuotteet vaikuttavat hyvältä talvea ajatellen. Näistä on tarjouksia messujen ajan, mutta sen tarkemmin tarjousta ei ole määritelty. Viime vuonna Lieracilla oli viiden euron matkakokoisia tuotteita, joten toivotaan, että näin olisi myös tänä vuonna.



Listasin vielä muita mielenkiintoisia esittelijöitä, joista kaikista ei kuitenkaan ollut tarkempia infoja messusivustolla. Hankin tiedot esim. nettisivuilta, joille pääsee otsikkoa klikkaamalla:

Farfalla
Tämä on itselleni ihan uusi merkki, mutta johon olisi kiva tutustua. Farfalla on luomukosmetiikkaa Sveitsistä. Tuotteita löytyy kasvojen-, hiusten- ja vartalonhoitoon, sekä esimerkiksi luomuparfyymeja.

Merkin pääainesosat ovat sheavoi ja afrikkalainen mustasaippua. Mustasaippuaa suositellaan esim. akneen, ärtyneelle ja herkälle iholle.

Ekovista Oy
Ekovista on maahantuoja monille mielenkiintoisille merkeille, kuten Benecos-meikit, Crazy Rumors huulivoiteet, Cattier Paris-ihonhoitotuotteet ja Schmidts-deodorantit. Tarvitsisin myös uuden konjac-sienen. (linkit ovat omiin kirjoituksiini tuotteista).


Valkoinen lanka
Tähän kotimaiseen luonnonkosmetiikkamerkkiin olisi kiva törmätä messuilla. Valikoimissa on Lakka-tyrni-sarja, johon kuuluu esimerkiksi pipettipulloissa olevat seerumit kasvoille ja silmänympäryksille. Olen heikkona seerumeihin ja pipettipulloihin!

Premcos
Nettikauppa myy apteekkikosmetiikkaa, ja monia mielenkiintoisia merkkejä, kuten Okabo Oganicsia. Mutta en tiedä mitä tuotteita messuilta löytyy, joten pitää käydä kurkkaamassa.

Jolie Natura Oy
Jolie kiinnostaa minua, jos messuilla olisi vaikka tarjouksia Jolie beautyboxista.

Miraz Trading Oy
Osastolta löytyy suosittu Zuii Organic Make-up (uudet irtopuuterit ja puristepuuterit), uudet Cultivator's kasvihiusvärit, Unique Haircare hiustuotteet (täällä omia kokemuksia) ja uutuutena hiusöljyt , Eco by Sonya-itseruskettavat ja Helixium-ihonhoitotuotteet.


Waku Organics
Wakun valikoimissa on Kivvi, Aubrey (hiustenmuotoilutuotteet osta 3 maksa 2), Color Me Organic-hiusvärit sekä minua kiinnostavin merkki, Abies Organic, jonka suloiset metsähenkiset tuotteet sisältävät pihkaa. Pihkavoiteen ostaja saa kaupan päälle kauniin pihkasaippuan.

TwistBe Oy
Kaupan valikoimissa on esimerkiksi lyhyistä inci-listoista tunnettu S.W. Basics ja luomumerkki Balm Balm, jonka hinnat ovat erittäin kuluttajaystävälliset. Kaksi S.W. Basics-tuotetta ostava saa kaupan päälle Cream-voiteen tai Body Scrubin.

Suomen luonnonkosmetiikan osuustukku
Testaisinko vihdoinkin Dabba-kukkaisvesiä? Myös Hurraw-huulivoiteet ja Everyday Minerals-meikit löytyy täältä.

Davvi cosmetics
Luonnonkosmetiikkaa Suomen lapista. Täältä löytyy omat kokemukseni ihanan tuoksuisista tuotteista.





Eikä pidä unohtaa näitä luonnonkosmetiikkamerkkejä: Itu Biodyn Oy eli Dr. Hauschka, Jane Iradale, Mia Höytö Cosmetics, Urtekram, Yliopiston Apteekin uusi kotimainen YA Naturae-sarja, Natural Goods Company (viime vuonna täällä oli hyviä tarjouksia Madarasta, muita merkkejä Sante, Mossa ym.), Pur Hyvinvointikauppa, Naturellement Bio ja moni muu.

Oletko jo tutustunut messujen valikoimiin?


I love me-lippujen arvonnassa voitti Kepa ja SariBP. Liput lähtevät tänään postiin :)



18 kommenttia:

  1. Kiitos hyvästä koonnista! En ole vielä ehtinyt itse tutkia messujen tarjontaa, niinpä on kiva lukea näitä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen katsonut messutarjontaa jo monen monta kertaa, vaikka aikaa on vielä pari viikkoa, mutta olen malttamaton :)

      Poista
  2. Voi vitsit että on taas kaikkea ihanaa tarjolla. En ehkä kestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon, että siellä tulee tehtyä hyviä löytöjä. Ja sekin olisi plussaa, jos messuilla tulisi vastaan täysiä yllätyksiä, kuten viime vuonna oli vaikkapa Puhas Loodus, jonka mukanaolosta en tiennyt mitään :)

      Poista
  3. Olipas kattava postauas, esim. Twistben tarjous on mennyt multa ohi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luulen, että multakin on jäänyt moni hyvä tarjous ohi ja kaikkea ei tähän tullut mahdutettua :)

      Poista
  4. Olen pikaisesti silmäilly läpi messujen tarjontaa siihen sen syvemmin perehtymättä, joten tämä oli hyvä listaus! Toivoisin, että Catrice olisi esillä aivan kuten essencekin oli viime vuonna :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Catrice olisi kyllä melkoinen bonus, jos se olisi mukana :). En tiedä onkohan Essence messuilla tänä vuonna. Joskus ei aina tiedä mitä tuotteita tietyllä esittelijällä on, jos esittelijän nimi ei kerro mitään.

      Poista
  5. Mun olisi tarkoitus kyllä kohta kans syventyä messujen tarjontaan ja postailla omia tärppejä, vitsit että odotan messuja! Viime vuonna tkkäsin myös luennoistakin, erityisesti "hyvän unen vinkit"-tyylinen luento oli tosi jees :D

    Toivon mukaan törmätään messuilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei varmaan maltti riitä luentoihin, koska on niin paljon kaikkea mitä tutkia. Tosin viime vuonna kuuntelinkin yhtä luentoa hetken ja muistaakseni taidettiin olla samalla luennolla, joten jo lähes törmättiin :)

      Poista
  6. Mie oon kans jo selaillu tarjontaa vaikka kuinka, jotenkin vaan oli sekavan oloiset sivut. Pelottaa ajatellakin kuinka paljon rahaa saa yhteen viikonloppuun menemään. Hirveesti kyllä kaikkea kivaa odotettavissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että sivujen käytettävyys ei ole parhaalla tasolla. Esimerkiksi kaikki tarjoukset eivät ole samassa paikassa, vaan niitä voi löytyä mukanaolijoiden esittelyistä.

      Poista
  7. Kiitos vinkeistä! Jopas alkoi pökerryttää messujen tarjonta näin ensikertalaista :D täytyypä alkaa vähän suunnittelemaan missä käy, vaikka aluksi ihan ekstemporee ajattelin siellä haahuilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarjolla on myös applikaatio, jonne voi merkata mielenkiintoimmat esittelijät ja muut tapahtumat. Kannattaa tosiaan hieman suunnitella missä käy, ettei jää mikään kiinnostava välistä :)

      Poista
  8. Onpas siellä kaikkea kivaa tarjolla luonnonkosmetiikaltakin! Oijoi, pakko päästä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Messuilla on tosiaan runsaasti luonnonkosmetiikkaa, ja hyviä tarjouksia, joten kannattaa käydä tutustumassa :)

      Poista
  9. Hei kiitos tosi paljon, tämä oli mielenkiintoinen ja tosi hyödyllinen postaus! Itse taas en ole jaksa kärsivällisesti tutkia etukäteen messujen sisältöä ja sitten harmittaa jälkikäteen kun en ole sattunut näkemään jotakin tärkeää. Tuo Davvi oli ihana poiminta! Luin myös postauksesi näistä tuotteista ja aion ehdottomasti poimia molemmat kokeiluun jos vain löydän. Ja Lavera -40%, jes! Olit vieläpä esimerkkinä laskenut hinnan juuri sille tuotteelle jonka itse tarvitsen, kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että tästä oli hyötyä! Mä olen just koettanut ottaa selvää mitä messuilla on, koska muuten voi jäädä jotain huomaamamatta (no varmaan silti jotain menee ohi, koska messut ovat niin isot) :D

      Poista