maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuun loppuneet

Jos heinäkuussa olikin melkoinen röykkiö tuotteita loppuneena, niin ei ihme, että elokuussa mentiin vähän maltillisemmin.


Essence All About Matt! kiillonpoistolaput tulivat näppärässä pakkauksessa, josta uusi lappu tuli aina esiin, kun edellisen veti pois. Paljon kätevämpää kuin se, että laput ovat yhdessä kasassa, josta pitäisi saada vain yksi kappale käteen.

Madre Labs Astaxanthin seerumi oli hyytelömäinen koostumukseltaan. Edullinen kasvoseerumi, josta en sitten loppupeleissä osannut sanoa juuta tai jaata.

The Body Shopin Virgin Mojito suihkugeeliä tuli käyteltyä jopa säästeliäästi, muutenhan tämä olisi loppunut jo ajat sitten. Ihana tuoksu.


Yves Rocher Nutritive Vegetal kasvovesi tuntui kestävän ikuisuuden, mutta kyllähän tämä ihoa kosteutti.

Yvesin appelsiinisuihkugeeli oli mieto tuoksultaan ja tämä oli kuluteltua loppuun aika nopeasti. Ei siis kovin riittoisaa.


Yvesin naamiopakkaus jäi käyttämättä. Parasta ennen-päiväys oli mennyt lähes kaksi vuotta sitten. Muistaakseni sain tämän joskus ilmaisena, joten rahat eivät ainakaan menneet hukkaan.

Biore mustapäälaput poistivat tosi paljon kaikkea pientä ihosta, joten voisin tätä käyttää vain likaisen lapun tuijottamisen ilosta.

Garnier Cleansing Wipes puhdistusliinat olivat tätä peruskauraa, ei mitään erikoista.


Essence Cherry & Coconut käsivoide oli aika makea, mutta onneksi tykkään kirsikan tuoksusta. Essencen voiteet ovat aina hyviä.

Cutrin Color ISM hoitoaine oli raikkaan vadelmainen tuoksultaan. Hoitoaineena ihan toimiva, mutta tuoksu jäi enemmän mieleen.


Natusan Kids Apple 2 in 1 Shampoo & Balsam tuli ostettua omenan tuoksun takia. Hiuksiin en käyttänyt tätä lainkaan. Ison osan käytin suihkugeelinä, ja loput käsisaippuana.

Aussien Shower Smoothie on karkkiherkku, jos olet makeiden suihkugeelien ystävä. Tuoksu alkoi jo pikkuisen kyllästyttämään, joten en ihan heti osta toiste.

8 kommenttia:

 1. Voi kun Essencen käsivoiteita tulisi Suomenkin valikoimiin, olisin siellä heti ostamassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vieläkään päässyt Suomessa tutustumaan Essencen tuotteisiin, mutta harmi jos näitä ei myydä. Parin euron hinta ei ole näistä paljoa :)

   Poista
 2. Noita Aussien suihkugeelejä pitäisi päästä testaamaan :) Samoin tuo Yves Rocherin kasvovesi kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilemisen arvoiselta tuotteelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aussie on ihana, mutta tosiaan voi olla riski makean yliannostukseen :D.

   Poista
 3. Tuo Virgin Mojito tuoksui aivan mahtavalle! Aussie kroppatuotteita en olekaan testannut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi parin kuukauden päästä voikin jo odotella The Body Shopin joulutuotteita, jos sieltä löytyisi yhtä herkullisia tuoksuja :)

   Poista
 4. Saako noita mustapäälappuja jostain? Olen halunnut kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaaksen ostin nämä Ebaystä jo pari vuotta sitten, mutta en tiedä mistä muualta näitä saisi :)

   Poista