maanantai 3. elokuuta 2015

Yves Rocher kesäfiilistelyt

Viimeisin Yves Rocherin tilaukseni sai todellisen kesäfiiliksen aikaan, vaikka jo elokuussa mennään. Joka paikassa puhutaan jo syksystä, mutta minusta elokuu on ehdottomasti vielä kesäkuukausi.


Green Tea vartalovoide on niin raikastava kuin nimi kertoo. Tälläinen tuoksu on aivan täydellinen lämpimänä kesäpäivänä. Voide on sopivan kevyen kosteuttava, joten se myös imeytyy ihoon nopeasti.


Carambola suihkusaippua on tuoksuna sitruksinen, joten tämäkin sopii kesään erinomaisesti. Kannattaa vähän varovasti puristaa pulloa, ettei kädelle pulpahda ainetta liikaa, koska koostumus on melko geelimäinen.


Jos jotain moitetta pitää Yvesin suihkugeeleistä antaa, niin tuoksut voisivat olla voimakkaammat. Appelsiinisuihkariinkin kaipaisin enemmän asennetta. Ilmeisesti suihkugeelit uudistuivat jossain vaiheessa ja tuoksut laimenivat?


Suihkugeelit maksoivat 2,90 € ja Green Tea vartalovoide 5,90 €, joten hinnat ovat aina kohdillaan Yvesin tuotteissa.

6 kommenttia:

 1. Ai että rakastan Yvesin suihkugeeljä ja kroppavoiteita, tykkään myös hirmuisesti tuosta The vert sarjasta ja sarjan kielon tuoksuisista tuotteista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä sarjaa on mullakin ollut aiemmin, ja olen kaikista tykännyt. Tässä voiteessa oli tosin vahvin tuoksu kuin muissa sarjan tuotteissa :)

   Poista
 2. Multa löytyy myös tuo Carambola suihkugeeli ja appelsiinin tilasin viikonloppuna alesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilaan aina kaikki uutuudet, vaikka onhan tuo Carambola ollut jo hetken myynnissä :)

   Poista
 3. Mä ajattelen kanssa, että elokuu on kesää. Mun syksy alkaa vasta syyskuussa, en suostu aiemmin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttääkin säiden puolesta hyvältä, joten kesä jatkuu todellakin elokuussa :)

   Poista