torstai 27. elokuuta 2015

Elämäni viimeinen luomiväri

Jokaisella meikkaajalla on varmaan sellainen turvasävy, johon aina turvautuu, kun ei jaksa miettiä mitä laittaa luomille tänään. Minulle se sävy on hiukan hohtava taupe, jonka eri vivahteita tykkään kerätä kokoelmiini. Voisin käyttää taupesävyjä vaikka joka päivä.


Meikkilaatikostani löytyy useita taupevärejä, mutta suosikkini ovat Gosh, NYX ja  Couleur Caramel.


Gosh Driftwood on hyvä paletti luonnolliseen meikkiin. Oikean yläreunan sävy on tästä suosikkini, kun haluan nopean ja aina toimivan silmämeikin.


NYXin 10 sävyn paleteista löytyy muutama todella loistava yksilö, mutta laatu vaihtelee aika paljon. Versus niminen paletti on mielestäni kokonaisuudeltaan paras. Käytän eniten ylärivin keskimmäistä taupea, jonka kanssa yhdistelen alarivin violetteja sävyjä. Värit sopivat hyvin vihreisiin silmiini.


Couleur Caramel luomivärinappi sävy 111 115 (nimi olisi helpompi kuin numeroyhdistelmä) on kätevän pieni ja ohut. Pienen pakkauksen takia tämä lähteekin usein mukaan reissuille.


Mikä on sinun luottovärisi?

10 kommenttia:

 1. Otsikosta päättelin, että olet ryhtynyt luomivärien ostolakkoon, mutta (onneksi) ei sentään! :D

  Taupe kuuluu myös meikäläisen käytetyimpiin luomiväreihin. Oma lempparini on Make Up Storen Masai. Reissussa teen sillä silmämeikin, kulmat ja vielä varjostuksen! Aikamoinen monitoimituote! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otsikosta tuli vähän dramaattinen, mutta tarkoitus oli kuvata sitä, että pärjäisi vain taupevärillä vaikka loppuelämäni :D

   Monitoimituotteet ovat parhaita etenkin matkoilla :)

   Poista
 2. Erilaiset nudet ja ruskeat! On mattaa ja hohtavaa, tykkään niistä kaikista. Ruskea on helppo väri, se sopii moniin tilanteisiin, ja imartelee about kaikkia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskean eri sävyt ovat varmasti monen vakkarivärejä, joilla pärjää joka tilanteessa :)

   Poista
 3. Mun luottoväri on hieman hohtava vaalea beige. Esim Sleekin Au Naturel paletista semmoinen sävy löytyy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa löytyykin tuo paletti, mutta se on jäänyt aika vähälle käytölle, joten pitääpä katsoa tuo sävy :)

   Poista
 4. Taupe on kyllä hyvä ja helppo väri! Ruskean eri sävyt ovat kyllä omia lemppareita nykyisin. Aikaisemmin mulla oli tapana laittaa high lighteria (theBalmin Mary Lou) luomille. Niin teen edelleen, jos en muuta luomiväriä jaksa tai ehdi pistämään, sillä se kirkastaa katsetta kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei nykyään ole kovin kummoisia väri-iloitteluja, ruskeat ja violetit ovat ne parhaat. Mutta aika usein menen vain taupen ja jollain vaalealla ruskean sävyllä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Nudevärit ovat kyllä parhaita ja sopivat jokapäiväiseen helppoon tyyliin :)

   Poista