torstai 6. elokuuta 2015

Livbox elokuu 2015

Vielä on kesää jäljellä... ja niin uskon minäkin. Elokuun boksi tulla tupsahti pienen oman kämmäilyn jälkeen. Kokeilin koodia pakettiautomaattiin kolme kertaa, jonka jälkeen koko automaatti meni minuutin pituiseen lukkoon. Ihmettelin miten automaatti ei hyväksy koodia, vaikka olen paketin saapumisesta tekstiviestinkin saanut. No se oli viime kuun koodi, jota koetin käyttää. Sattuuhan näitä.


BB-jutut alkavat olla jo vähän last season, mutta Wellan EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion vaikuttaa silti kokeilemisen arvoiselta. Meni kuitenkin pieni hetki ennen kuin hoksasin mikä tämä, tai en ehkä vieläkään ole ihan varma miksi tätä voisi kutsua. BB-voide antaa suojan kuumuudelta ja UV-säteilyltä, sekä tämän pitäisi kosteuttaa ja hoitaa hiuksia.


Dermosil Hiuskiinne Structure & Volume Superstrong on osastoa njääh. Hiuslakkoja minulla riittää jo niin paljon ennestään, ettei tälle ole käyttöä.


Cutrin COLOR ISM shampoo ja hoitoaine värikäsitellyille hiuksille ovat ihan ookoo. Kyllähän näitä kuluu koko ajan, mutta nämä ovat peruskauraa boksin sisällöksi.


Taas deodorantti! No en oikeasti valita, koska myös näitä menee aina. Eipä tarvitse vähään aikaan ostaa dödöjä tai antiperspiranttihan tämä Nivea Invisible for Black & White on.


Pakollisen Lumene osuuden täyttää tässä kuussa Arctic Aqua Tehokosteuttava 3D Voidegeeli, joka on öljytön, kosteuttava ja pitää ihon mattana. Vähän toivoinkin tätä boksiin, joten mielenkiinnolla kokeilen. Saako esittää toivomuksen, että ensi kuussa olisi tämä Blur voide, joka alkaa jo loppua :D


Kubiss kynsilakka on jotenkin niin ysäri, eikä tule kyllä käyttöön. Boksin huonoin tuote.


Mukana oli siis 7 tuotetta, joista täysikokosia 4. Hiustuotteita oli jopa 4.


Boksi ei herättänyt juurikaan mielenkiintoa avaamisen jälkeen. Lumenen voide oli paras tuote, mutta kuten viime kuussa, niin jotain yllätyksellisyyttä olisin kaivannut. Vähän valju boksi, mutta ensi kuun bloggaajaboksia odotan innolla.


8 kommenttia:

 1. Hah, sä sait tosiaan kyllä ysäriä huokuvan sävyisen lakan. :D Pöh, monella muulla on näkynyt nättejäkin sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sävy on jotenkin niin halpa ja vanhahtava, ei minun makuuni lainkaan :D

   Poista
 2. Lumenen Blurria olen odottanut boksiin jo useamman kuukauden :D Mutta kun ei ole tullut, niin on pitänyt ostaa se ihan itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos joka kuukausi tulee Lumenen tuote niin pakkohan Blurin on tulla jossain vaiheessa, toivotaan että se vielä ilmestyy jossain vaiheessa :D

   Poista
 3. Mun mieleen tämän kuun boksi oli aika pohjanoteeraus. En kestä enää ainuttakaan deoa! :D Käytän omia vakkareita, joten mulla ne menee aina kiertoon. Tosin en odotakaan, että koko boksi olisi aina unelmien täyttymys, koska eihän kaikki tuotteet voi olla huippuja, mutta olisi kiva kun edes yksi tuote olisi sellainen "ooh", joka ei laittaisi epäröimään tilauksen jatkamista :) No, katsotaan mitä tupsahtaa ensi kuussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on tullut kaksi huonoa boksia putkeen, joten ei ihme, että useampaa tilaaja jo vähän harmittaa. Lumenen tuotteet ovat onneksi olleet kuitenkin täysikokoisia ja ihan kiinnostavia, joten ne ovat minulla vähän paikanneet tilannetta. Ensi kuussa ei siis mitään paineita Livbox ja kosmebloggaajat :D

   Poista
 4. Lumenen voide oli munkin suosikkini, yhdessä ton Wellan BB-voiteen kanssa :) Noita dödöjä on tullut vähän turhan usein viime aikoina mun mielestä, mutta seuraavaa boksia mäkin odottelen todella innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumenen voide oli just sellainen minkä olisin ehkä voinut itsekin ostaa, joten ei tämä boksi onneksi aivan floppi ollut, vaikka taso olisi voinut olla korkeampi :)

   Poista