tiistai 25. elokuuta 2015

Madara Brightening AHA Peel Mask - paras kirkastava naamio

Teksti sisältää mainoslinkin.


Kirkastavat kuorintanaamiot kiinnostavat aina, koska eihän iho voi olla liian heleä? Madara Brightening AHA Peel Mask kuorintanaamio saattaa kuulostaa vähän hurjalta, eikä tätä suositella herkälle iholle. Madara Brightening AHA Peel Maskn aamion teho perustuu luonnon aktiivisiin hedelmähappoihin. 99 % tuotteen raaka-aineista on luonnollisia.

Madara Brightening AHA Peel Mask

Hieman jännitti miten ihoni reagoi tähän, mutta en huomannut mitään kirvelyä tai kihelmöintiä kasvoilla. Sinänsä osasin tätä odottaa, koska taidan olla kirjaimellisesti aika paksunahkainen. Vain aniharva tuote on ärsyttänyt minua lukuisten kosmetiikkakokeilujeni aikana.



Madara Brightening AHA Peel Mask

Vaikutus: 
1. Poistaa kuolleita ihosoluja paljastaen sileämmän (ja hohtavan) ihon pinnan.
2. Kuorii ihoa edistäen solujen uudistumista ja elpymistä.
3. Kirkastaa ihoa, häivyttää maksaläiskiä ja juonteita.
4. Auttaa avaamaan ihohuokosia syväpuhdistaen ihoa.
5. Parantaa muiden kauneudenhoitotuotteiden imeytymistä ja tehokkuutta.

Naamio todellakin kirkastaa ihoa, ja sen huomaa heti käytön jälkeen. Ihon väri on kauniin tasainen ja kuulas. Naamio myös siloittaa ihon, joten kuolleet ihosolut saa tällä tehokkaasti pois.


Pakkauksessa oli mukana käyttöohjeet usealle eri ihotyypille, koska naamio tosiaan sopii niin aknesta kärsiville kuin ikääntyneelle iholle. Sekaiholle ja rasvaiselle iholle suositellaan naamion säännöllistä käyttöä, ja muille kuuriluontoisesti. Naamion käytön jälkeen pitäisi välttää voimakasta altistumista auringolle, kuten auringonottoa. 



Madaran naamioita myy esimerkiksi KICKS*. Madara Brightening AHA Peel Mask maksaa noin 28 €.


* Mainoslinkki.

20 kommenttia:

  1. Itsellä tämä kanssa menossa nyt testiin kun en "kesällä" uskaltanut käyttää, koska juurikin mun tuurilla olisi silloin heti alkanut se aurinko paistamaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon vähän vältellyt tämän käyttöä, kun on ollut aurinkoisen lämmintä, mutta syksyllä sitä ongelmaa ei ole :D

      Poista
  2. Hedelmähapot ovat kyllä nerokkaita! Onneksi oma hipiä ei niistä kovin hevillä ärsyynny, juuri eilen kirjoittelinkin Juice Beautysta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat kyllä tehokkaita ja toimivia, ja luonnollisuuden takia tuntuvat turvallisilta :)

      Poista
  3. Mulla on kans tämä, mutta nyt aurinkoisten kelien vuoksi hieman harvemmalla käytöllä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi kiva tietää kauankohan aurinkoa pitäisi vältellä, niin tätä voisi kesälläkin paremmin käyttää.

      Poista
  4. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta tuotteelta! En tosin välttämättä omalle superherkälle iholleni tuota uskaltaisi kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos on todella herkkä iho, niin silloin varmasti kannattaisi kokeilla ihan varovasti iholle, mutta muuten kyllä loistava tuote :)

      Poista
  5. Tosi kiva kuulla, että tää sopii kaikille ihotyypeille, kunhan käyttää vain oikein. Taidan ostaa tän kokeiluun. Tähän mennessä en ole uskaltanut, kun kaikki suosittelijat on omistaneet erilaisen ihon kuin itse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä onkin aika monipuolinen tuote, kun sopii niin erilaisille ihotyypeille :)

      Poista
  6. Mä voisin ehdottomasti tarvita tämän!

    VastaaPoista
  7. Mun on ptänyt kokeilla tätä jo jonkin aikaa. Häiden alla kävin kosmetologilla, joka suositteli välttämään rakeisia kuorintoja ja kokeilemaan hedelmähappokuorintaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä käytän tosi paljon raekuorintoja, mutta tämä on varmasti luonnollisempi ja hellävaraisempi vaihtoehto silloin tällöin käytettynä kuin vaikkapa joka päiväinen rakeilla hinkkaaminen :)

      Poista
  8. Testattu ja kyllähän tämä oma naama tuli varsin punaiseksi mutta tasoittui 30min. Kivaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sivuvaikutuksena saattoi tosiaan tuntua hieman kirvelyä tai punakkuutta, mutta onneksi se sinulla katosi nopeasti pois :)

      Poista
  9. Mulla on odottanut tämä kaapissa jo ties kuinka kauan ja kaikista kuulemistani kehuista huolimatta en ole vieläkään saanut korkattua tätä :D Jospa nyt vihdoin ja viimein! Ihon heleys on niin ykkösjuttu mulle, ja rakastan erilaisia heleyttäviä tuotteita. Oli sitten kyseessä meikkituote, kuorinta, naamio tai seerumi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmaan kaikki tätä kokeilleet ovat päätyneet kehuihin, joten en usko, että petyt. Mullakin on viime aikoina ollut innostusta raikastaviin tuotteisiin, koska ihoni menee muuten todella "elottoman" näköiseksi ja tällä naamiolla saa heti freshin ilmeen :)

      Poista
  10. Oi, tää on mun yksi lemppari kasvokuorinta. :) Ostin sitä jo toisen ison putkilon ja korkkaan sen luultavammin tällä viikolla. Mun omaa herkkää akneihoa ei kannata kuoria mekaanisesti, jolloi tämä hoitaa hommansa täydellisesti! Hinta-laatusuhde on musta todella hyvä, oma kukkaro kiittää. En malta odottaa, että pääsen esittelemään tätä ja Detoxia mun blogissa. ^^ Niistä niin kuullaan vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä tosi hyvä ja tehokas. Detox versiotakin olisi kiva kokeilla, ehkäpä ostan siitä seuraavaksi näytekoon testiin :)

      Poista