lauantai 22. elokuuta 2015

bareMinerals löydökset

Kaikkea sitä omistaakin, kun katselin mitä meikkilaatikon pohjalta löytyy. Löysin mineraalimeikkejä indiemerkeiltä, mutta myös pari bareMineralsin purkkia oli jemmassa.


All-over Face Color sävy Warmth on vähän pelottavan punertava väri. Otin kuvat luonnonvalossa, joten värin kirkkaus tuli vielä paremmin/pahemmin esiin. Puuteria voi käyttää meikin päälle tai alle. Tätä voi myös sekoittaa vaikkapa meikkipohjaan antamaan kauniin auringon suuteleman näköisen ihon.


Olen käyttänyt All-over Face Coloria aurinkopuuterina, ja siinä saakin olla varovainen. Väri on hyvin pigmenttistä, joten siveltimeen tarttuu puuteria helposti liikaa. Kevyesti laitettuna Warmth antaa nätin värin poskille, vaikka sävy voikin mietityttää.


Toinen purkki on Multi-Tasking Face mineraalipuuteri, jota voi laittaa meikkipohjan alle peittämään epäpuhtaudet ja niiden aiheuttamat arvet sekä estämään finnien muodostumista. Puuterissa on aurinkosuoja SPF 20.


Sävy Summer Bisque on toiseksi vaalein sävy, mutta on silti selvästi liian tumma minulle.  Peittävyys on mielestäni hyvä, ja pahimmat virheet saa piiloon. Puuteri jättää iholle kuitenkin hehkuvan pinnan, joten se on vähän erikoinen valinta tuotteelle, jolla peitetään virheitä. Meikkipohjalle tälläinen kaunis kuulto olisi loistava.


bareMinerals puuterit tummenivat jännästi reunoiltaan, kun laitoin näytteet ranteeseen. Tämä efekti tapahtui etenkin vaaleamman Multi-Tasking puuterin kohdalla. Kasvoilla en tälläistä tummumista onneksi huomannut.Siitä on jo aika monta vuotta kulunut, kun innostuin mineraalimeikeistä, mutta viime aikoina niiden kanssa leikkiminen on jäänyt paljon vähemmälle. Tilailin ennen jenkeistä pikkufirmojen näytteitä ja omistin kymmeniä purkkeja irtoluomivärejä, mutta silti palaan aina tavallisiin meikkituotteisiin. Pari suosikkia mineraalimaailmasta on kuitenkin jäänyt pysyvään käyttöön, mutta niistä myöhemmin.

bareMinerals tuotteita myy esimerkiksi Bangerhead. Mainoslinkit All Over Face Color ja Multi Tasking-Face.

4 kommenttia:

 1. Mä en tuota warmthia osaa käyttää muuna kuin aurinkopuuterina :P ja totta, se on tosi pigmenttistä niin saa varoa hieman ettei ota liikaa siveltimeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa tosiaan ihan pikkuisen siveltimellä koskea, ettei tule överit poskille :D

   Poista
 2. Summer Bisquessa on jotenkin äärettömän kaunis hohde. :)

  VastaaPoista