tiistai 10. marraskuuta 2015

Benecos & viuhkaripset

Esittelin aiemmin täällä ensimmäisen kokemukseni luonnollisista ripsiväreistä, jonka jälkeen sain pari muutakin Benecosin mascaraa kokeiluun. Edelliskerralla kaipasin enemmän näyttävyyttä ripsiin ja nyt sitä sain.Oli hauska huomata itsessäni miten pakkaus ja kapea harja vaikuttivat mielikuviini. Pakkauksetkin tehdään pulleiksi, jotta kuluttaja vaikuttuu jo sen perusteella, että tällä ripsivärillä saat supertuuheat ripset. Ohut ripsivärituubi ei tälläisiä ajatuksia luonut minulle, eikä vaatimattoman näköinen harjakaan.


Mutta toki nämä mielikuvat liittyvät vain pakkaukseen, joten ajatukseni muuttuivat täysin ripsiväriä kokeiltuani. Super Long Lashes nimi on aivan oikeassa siitä, mitä tällä saa ripsissä aikaan. Ihan ensimmäisistä harjan vedoista ihastuin pitkiin ja eroteltuihin ripsiin. En välttämättä kaipaa ripsiin paksuutta, vaan tykkään tosi paljon tälläisestä luonnollisista, mutta selvästi tavallista pidemmistä ripsistä.Kaikkia tietenkin kiinnostaa luonnonkosmetiikkaripsivärin kanssa, että miten se kesti päivän kiireet?

Pientä suttua voi kulmaluulle tulla, mutta tämä johtuu minulla aika paljon rasvaisesta ihosta. Ripsiväri on todella helppo poistaa, joten ei ihme, että rasva irrottaa väriä iholle. Iso apu tulee, jos laitan silmämeikinpohjustaa vähän tavallista ylemmäs. Käytän pohjustajaa normaalisti vain luomivakoon asti.


Mielipiteeni Benecosin ripsiväreistä on parantunut jokaisen testaamani ripsarin myötä, ja vielä on yksi ässä hihassa, jonka esittelen myöhemmin. Benecos Super Long Lashes mascara maksaa 10,20 € esimerkiksi Biodellyssä (mainoslinkki).

Tuote on saatu testiin.

12 kommenttia:

 1. Se on kyllä usein totta, että tuuheuttavat maskarat ovat usein pulleimmissa hylsyissä, ja pidentävät puolestaan sellaisissa pitkulaisissa. Enpä olekaan ennen huomannut tätä mielikuvamainontaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielikuvamarkkinointi ja muutenkin markkinointi on kiinnostava aihepiiri minulle, ja joskus sitä huomaa mitä pakkauksella on haettu. Tämän ripsivärin kohdalla pitkä ja kapea pakkaus olikin aika kuvaava myös ripsissä :)

   Poista
 2. Olisi ollut mielenkiintoista nähdä, millaiset sun ripset on ennen ripsaria. Eron kuitenkin huomaa aikaisemman Benecosin välillä. Hinta ei todellakaan ole paha! Houkuttaisi joskus kokeilla. Ässääsi odotellessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, voisin ensi kerralla laittaa myös ihan "nudekuvan", niin näkee paremmin lähtökohdan. Tällä tuli kyllä paljon näyttävämmät ripset kuin sillä edellisellä :)

   Poista
 3. Itse kaipaan ripsiväriltä juuri sitä pidentävyyttä. Kannattaa laittaa juu se ennen kuva. Siitä saa hyvän kuvan kuinka paljon ripsari pidentää tai tuuhentaa :) Hinta oli kyllä edukas toden totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä sai hyvin pidentävyyttä, ja vaikkei nyt ole kuvaa ilman ripsiväriä, niin pituutta tuli reilusti verrattuna lähtötilanteeseen :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat ja ihan tuo pakkaus, tykkään tosi paljon tuosta sulasta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulka on tosiaan kaunis yksityiskohta, ja aika sulkamaisen keveät ripset tällä tulikin :)

   Poista
 5. Mulla oli joskus vuosia sitten Benecosin ripsari, se oli ihan ok, sillä sai kevyttä, kaunista jälkeä :) Pysyvyys ei vaan ollut kovin hyvä. Mulla silmiin "valuvat" ripsarit saavat silmät kirvelemään, ei kiva :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei Benecosit ole toimineet. Mulla nämä pysyy ihan hyvin, mutta jos lähtisi vähän hikoilemaan niin sitten voisi tulla sotkua :)

   Poista
 6. Näyttääpä hyvältä. :) Ihastuin tuohon ripisivärin tuubiin ensimmäisenä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuubi oli kivan erilainen, kun yleensä ripsivärit tehdään niin pyöreiksi, mutta tämä olikin niin kapea ja pitkä :)

   Poista