tiistai 3. marraskuuta 2015

Aisti elämä

Kotimaisen Erioilin tuotteet ovat varmasti monelle tuttuja, koska onhan merkille kertynyt ikää jo yli 40 vuotta. Tässä ajassa useampi sukupolvi on käyttänyt Erioilin kosteusvoiteita, jotka ovat minulle ensimmäisen asia joka tästä merkistä tulee mieleen. Muistan lapsuudesta sen vaaleanpunaisen voiteen, joka löytyi äitini yöpöydältä ja varmasti tänä päivänäkin tunnistaisin sen tuoksun. Nyt vanhat klassikot ja uudet tuotteet ovat Aisti-sarjaa. Sain testiin sarjan uusista tulokkaista Mintunraikas jalkavoiteen, sekä Kasteenraikas kosteusemulsion ja käsivoiteen. 


Kasteenraikas tuotteet sisältävät aitoa lummeuutetta, jonka sanotaan hoitavan ja virkistävän ihoa. Virkistystä saa myös vesimäisen raikkaasta tuoksusta, joka vie ajatukset kesäisiin uintireissuihin joen rannalla. Olen käyttänyt tätä koko vartalolle suihkun jälkeen. Silloin haluan vain saada vaatteet äkkiä päälle, ettei vilu iske. Ja siihen hommaan Kasteenraikas kosteusemulsio on oikea tuote, jos hakusessa on nopeasti imeytyvä ja kosteuttava voide. Kasteenraikas käsivoide on luonnollisesti hyvin samanlainen kuin saman sarjan kosteusemulsio. Talven lähestyessä käteni kaipaavat täyteläisempää voidetta, mutta pikaiseen kosteutukseen tämä on sopiva. Voide todellakin sujahtaa ihoon nopeasti ja taas voi jatkaa näpyttelyä läppärillä ilman sotkemisen pelkoa.


Tiedättehän tunteen, kun jalat ovat olleet kovalla koetuksella ja viileys tuntuu hemmottelulta jalkapohjissa. Mintunraikas jalkavoide on juuri sellainen kylmä tuulahdus pohjoisesta. Tästä voi varmaankin kiittää voiteen sisältämää mentholia. Raikkaan mintun tuoksuinen voide imeytyy jalkoihin nopeasti ja jättää viileän tunteen. Voide myös pehmitti ihoa hyvin, ja sain kuivuudesta karhiintuneet jalkani sileiksi.Joka syksy tuntuu tulevan se hetki jolloin iho alkaa kuivua kuin napista painamalla, ja itselläni se hetki taisi olla ihan vasta. Voiteita tulee siveltyä ihoon entistä enemmän, ja etenkin Mintunraikas jalkavoide nousi tämän kolmikon suosikikseni.

Uuden Aisti-sarjan kunniaksi Instagramista löytyy kilpailu, jossa pääpalkintona on 200 euron lahjakortti valinnaiseen kauneushoitolaan ja joka viikko arvotaan yllätyspalkinto. Kisassa kuvataan jokin tärkeä asia, jonka haluat tuntea ja aistia täysillä. Tägää kuva #aistielämä ja @aistielama. Kisa loppuu 15.11.Tuotteet on saatu testiin.

10 kommenttia:

 1. Voi että tätä sarjaa, tämä muistui mieleen jostain lapsuuden uumenista, mistähän edes. Jotenkin muistelisin ettei meillä näitä ollut, mutta ystävän kotona oli. Eli en ole ikinä oikein tutustunut sarjaan, mutta minttu kuulostaa jaloille jetsulleen hyvältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erioililla on niin pitkä tie takana, ettei ole ihme että muistoja löytyy :). Minttu on just niin hyvä kuin voi ajatella, kivan viilentävä :)

   Poista
 2. Mulle tulee Eriolista aina mummo mieleen, sillä oli pakkaus aina yöpöydällä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun äidillä oli tosiaan ennen aina purkkivoide pöydällä, mutta uudistunut ulkoasu on minusta ihan nuorempiikin vetoava :)

   Poista
 3. Hihhii, Erioil on muuten tuttu mutta en kuule ole koskaan itselleni ostanut :D Nämä uudet tuotteet ovat ihastuttavan näköisissä pakkauksissa, ehkä tuon kroppavoiteen ainakin voisi ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle Erioil on aina ollut sellainen tuttu ja turvallinen merkki, ja pari purkkia on tullut käyteltyä. Uusi ulkoasu on minunkin makuun :)

   Poista
 4. Nyt on kyllä pakko kysyä että millä kuvaat? Nää sun kuvas on aina niin kivan näkösiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Yritän kyllä aina saada itseni miellyttäviä kuvia. Mulla on peilitön minijärkkäri, Olympus PEN mini E-PM2.

   Poista