perjantai 27. marraskuuta 2015

Black Friday / Shoppailupäivä

Amerikkalainen mustaperjantai alkaa olla jo Suomessakin odotettu shoppailupäivä, ja mikäs se parempaa kuin alehinnat näin joulun alla, kun voi ostaa vaikka lahjoja edullisesti. Toki itseäänkin pitää muistaa jollain ihanalla kosmetiikalla, jos lähipiiri ei osaa kaunistustuotteita ostaa :D. 

Tässä tulee muutamat vinkit ostoksien tekoon. Ulkomaisista nettikaupoista löytyy paljon black friday aleja, ja kannattaa tsekata oman suosikkikauppansa tarjoukset, mutta minulla tuli tähän lähinnä vain kotimaisia nettikauppoja.


The Natural Goods Company* tarjoaa tänään kaikki tuotteet -25 %, koskee myös aletuotteita.


Ihania mineraalimeikkejä saa Everyday Mineralsilta* tänään -25 % normihinnoista. Alennus tulee koodilla colorfulfriday.Bangerhead* kaupassa on -25 % kaikki tuotteet. Täältä löytyy esimerkiksi monien kehumia Anastasia Beverly Hills meikkituotteita kulmille ja kasvojen muotoiluun. NYX on toinen minua kiinnostava merkki Bangerheadin valikoimissa.


Biodelly* tarjoaa  -20 % yli 60 euron tilauksista koodilla HAPPY 28.11 asti. Myös postikulut ovat ilmaiset 17.12 asti.


Luonnonkosmetiikkaa myyvät Aubrey Organics* ja Waku Organics* nettikaupat tarjoavat 5 euron alennuksen tilauksesta koodilla tutustu5. Aubreyn kaupasta löytyy kehuttuja hiustuotteita ja Waku myy esimerkiksi herkullista Kivviä.Lisäksi esimerkiksi Yves Rocher tarjoaa yhdestä tuotteesta -50 %, oletkaunis.fi kaupassa saa kaikki tuotteet -40 % (löytyy esim. Real Techniques siveltimiä) ja Dermosililla on ilmaiset postikulut.

Taidanpa lähteä shoppailemaan :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti