torstai 5. marraskuuta 2015

Livbox marraskuu 2015

*tyytyväistä myhinää*

Sellaista kuului, kun avasin boksin. Livboxilla on ollut vähän matala liitoa viime kuukaudet, mutta nyt tykkään.


Herbina Energy Boost-sarjan tuotteet ovat nousseet lähes syksyn suosikkikosmetiikaksi. Joten oli kiva yllätys, että nyt myös toinen uutuus, Moisture Balance-sarja tulee tutuksi kosteuttavan kasvonaamion kautta. Tämän olisin voinut itsekin ostaa jossain vaiheessa. Jotkut saivat liukuvoiteen Herbinan naamion sijaan. Ihan mielenkiintoinen valinta boksiin, mutta kosmetiikan takia tätä tilataan, joten sellaiset terveiset lähettäisin Livboxin suuntaan :).


Toinen uusi juttu on Labellon Care & Colour huulivoide, joka on kuitenkin jäänyt kauppaan, koska huulivoiteita vaan kertyy niin paljon laukkuun, laatikoihin ja muihin ihme paikkoihin. Sävy Red olisi ollut kaupassa myös minun valintani.

Head&Shoulders minikokoinen hilseshampoo tulee myös käyttöön, vaikka se tuntuukin vähän täytetuotteelta.


Tässä kuussa on kuunneltu tilaajia, jonka takia esimerkiksi Rich Pure Luxury Argan Oil Rejuvanating Elixir eli suomeksi hiusöljy on eksynyt boksiin. Toiveita on varmaankin napattu Livboxin Facebook-sivuilta. Käytän hiusöljyä joka päivä esimerkiksi hoitoaineen seassa ja hiusten pesun jälkeen, joten tämä näytepullo kelpaa hyvin.


Toinen toivetuote on minulla nytkin käytössä, Nivean Daily Essentials Double Effect Eye Makeu-up Remover. Toimii silmämeikinpoistossa oikein hyvin, tykkään.

Vielä yksi juttu on tavallaan toivetuote, koska tilaajat ovat halunneet boksiin SN Makeup-(v)blogin Sanna-Emilian valitseman tuotteen. Sanna-Emilian suosikkituote on Lumenen Bright Now Vitamin C heleyttävä BB-voide. Testailin tätä pikkuisen kasvoille, ja ihan raikkaalta näyttää. Eihän tältä voi vaatia meikkivoiteen peittävyyttä, mutta tämä on varmasti tosi hyvä tuote, jos haluaa freshin ilmeen kasvoille ilman sen kummempaa meikkailua.


Extratuotteina tuli Calvin Klein Eternity Now Edp näyte ja Jordan Easy Reach Flosser, eli vempaimia hammasvälien putsaukseen. Olen joskus harkinnut tälläisen ostavani, mutta tuntuu kauhealta muovin haauskaukselta, jos joka ilta käyttää yhden. Eikä hammaslankaa voi varmaan vaihtaa?Marraskuun boksin taso oli hyvä. Toki taas oli se perinteinen Lumene ja paljon markettituotteita, mutta thumbs up. Joka kuukausi tuleva Lumenen tuote ei minua oikeasti edes haittaa, koska aika usein se tuote on ollut boksin paras juttu, jos muuten on ollut vähän laimeampi sisältö. Hyvää oli myös se, ettei ollut sitä ärsyttävää paperisilppua, joka usein vaan sotkee tuotteet.

8 kommenttia:

 1. Mun mielestä oli tosi kiva ja raikas boksi mutta shampoo oli kyllä aivan turha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos hilseshampoon tilalla olisi ollut vaikka joku vähän kalliimpi matkakoko, niin se olisi ollut kiva. Mutta perus Head&Shoulders ei paljon mieltä lämmitä :D

   Poista
 2. Tämä oli paras boxi pitkään aikaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minunkin mielestä! Toki olen lukenut paljon eriäviä mielipiteitä, mutta onneksi itse tykkään :)

   Poista
 3. Vaikuttaa ihan ok boksilta, ainakin siinä tapauksessa että itsekin saan tuon Herbinan kasvonaamion. Mielipide saattaa olla vähän eri, mikäli sieltä löytyy toi liukuvoide :D Kosmetiikkaa tosiaan odotan minäkin tuolta saavani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee oikea tuote. Mäkin haluan boksiin vain kosmetiikka, mutta syötävät jutut ovat varmaan ainoita, jotka voivat ilahduttaa niiden lisäksi :D

   Poista
 4. Ihan kiva tämä sun boxi ja tuota Herbinan kasvonaamiota olisikin kiva kokeilla. :)

  VastaaPoista