lauantai 21. marraskuuta 2015

Naamiot parilla kolikolla

Queen Helene on jo klassikko ainakin niiden keskuudessa, jotka ovat joskus tehneet tilauksen iHerbiin. Iso tuubi ja parin euron hinta on hyvä houkutin, joten Mint Julep Masque on päätynyt myös minun kylppärikaappiin. Vaikka en toki suosittele säilyttämään näin hitaasti kuluvaa kosmetiikkaa kylpyhuoneen kosteassa lämmössä. Nykyään tuubi on vähän värikkäämpi, mutta minulla on naamiosta vanhan mallinen pakkaus. Naamio on vaan niin riittoisaa, että menee vielä hetki ennen kuin pääsen päivittämään purkin uuteen.Raikkaan mintun tuoksuinen naamio tulee tuubista melko kiinteänä, mutta käsissä se notkistuu ja naamio on helppo levittää kasvoille. Vaikutusaika on 5-10 minuuttia, jonka jälkeen maski pestään pois lämpimällä vedellä.


Naamio lupaa kuivattaa finnit, vähentää mustapäitä ja pienentää suurentuneita huokosia. Näppyjen kuivattaminen on kyllä helppo uskoa, koska voide tekee kasvoille tiukan ja kiristävän kalvon. Vaikka minulla on rasvainen iho, niin tuntuu, että tämä voi olla talvella liian kuivattava. Mutta ihohuokoset ainakin pienenee, vaikka joutuukin pistämään kasvoille tehokasta kosteutusta naamion käytön jälkeen.


Queen Helenen jälkihoidoksi voisikin laittaa toisen naamion. Rainbow Kosteuttava kasvonaamio on kuin musta hevonen, joka tulee yllättäen kulman takaa. Naamion kuvaus kuulosti hyvältä, joten olihan tämä pakko kokeilla. Tässä on kosteuttavaa sheavoita ja aloe veraa sekä tasapainottavaa ruusu-uutetta.


Naamio laitetaan kasvoille 5-10 minuutin ajaksi, jonka jälkeen ylimääräinen voide taputellaan kasvopaperiin. Tämän voi siis jättää iholle ilman pesua, jos naamio imeytyy kokonaan kasvoihin. Mutta mitä reilulla eurolla saa? No paljon enemmän kuin moni varmaan odotti. Naamio kosteutti ihoa todella hyvin. Mielestäni jopa paremmin kuin esimerkiksi Lumenen vastaava tuote. Pakkaus ei turhia koreile, mutta sisällössä ei ole moitittavaa. Välillä kannattaa olla pihi ja utelias.

10 kommenttia:

 1. Mulla on tuo minttunaamio ja se on hirmu hyvä. Kestää kyllä vuosia...mutta eihän tuo miksikään ole mennyt :) kiitti Rainbow vinkistä, miksei voisi joskus testata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä tuollainen tavallista isompi tuubi, joten se riittää kyllä pitkään. Rainbow oli sellainen tuote, jonka ostin vähän vitsillä, mutta olenkin tykännyt siitä :)

   Poista
 2. Queen helenen naamio oli ensimmäisiä Iherb-ostoksiani taannoin. Muistan kyllä hammastahnaa muistuttavan tuoksun ja kuivattavuuden, mutta tykkäsin siitä silti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koostumuskin on kuin hammastahnassa :D. Tämä on varmaan paras iholle, joka ei ihan vähästä hätkähdä :)

   Poista
 3. Tuo minttunaamio vaikuttaa oikein jännältä! Täytyykin pitää se mielessä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on kyllä moni tykännyt ja hinta on niin halpa, että kannattaa kokeilla :)

   Poista
 4. Rainbow kuulostaa lupaavalta! Oma ihoni vähän äksyilee sheavoin kanssa, se siis menee tukkoon mutta ehkä naamiokäytössä se voisi shean hyväksyä..:) Ja jollei kasvoille sovellu, niin voisihan se sitetn mennä vaikka käsinaamiona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan joka päivä blogeissa suositella Rainbowta, mutta mä tykkäsin siitä. Ja tosiaan käsillekin voi naamioita laittaa, jos ei muuten tykkää :)

   Poista
 5. Queen Helene on mahtavaa tavaraa! On ihana nähdä vähän puhtaammat ihohuokoset sen jäljiltä.:)

  VastaaPoista