lauantai 7. marraskuuta 2015

Hyvää yötä!

Eikö nukkumatti tule kylään? Olen välillä aika levoton nukkuja ja pyörin sängyssä asentoa vaihtaen. Pahimmillaan nukahtamiseen menee joskus parikin tuntia. Onneksi yleensä nukun hyvin, mutta turhauttavia öitä varten ostin Tisserand Sweet Dreams aromaterapiaöljyn.


Tisserand Sweet Dreams tuotteen pohja koostuu jojobaöljystä, johon on lisätty esimerkiksi laventeli-, jasmiini- ja santelipuuöljyä. Tuoksu on aika voimakas ja sain kommentin hyttysmyrkkymäisestä vivahteesta, mutta nämähän ovat makukysymyksiä. Pyörivän pallopään ansiosta öljyä on helppo levittää haluttuun kohtaan, kuten korvien taakse ja ohimoille.Tälläisten tuotteiden kohdalla jo pelkkä tieto öljyn käytöstä voi vaikuttaa siihen, että nukkuu paremmin. Olen laittanut öljyä ranteisiin, joita nuuhkin sängyssä, vaikka tuntui että tuoksu hälvenikin aika vikkelästi. En voi sanoa että öljy nopeuttaisi nukahtamista, mutta pientä rauhoittumista olen huomannut. Mutta jos uskoo tämän auttavan nukahtamaan, niin alitajuisesti se voi vaikuttaakin.Tisserand Sweet Dreams maksaa noin 8 euroa esimerkiksi Tisserandin omassa nettikaupassa. Valikoimaan kuuluu myös muita mielenkiintoisia aromaterapiaöljyjä, kuten keskittymistä parantavia tai dieetin avuksi olevia tuotteita.

6 kommenttia:

 1. Tarviipas laittaa muistiin. On tullut nukuttua todella huonosti.

  VastaaPoista
 2. Miulla oli suihke, joka tuli joskus Memeboxista. Se oli laventelinen ja piti auttaa myöskin rentoutumaan ja sitten nukahtamaan, mutta samalla tavalla sitä pyöri ja hyöri :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei näistä varmasti ihan unilääkkeeksi ole, mutta lumelääkkeeksi korkeintaan :D

   Poista
 3. Mulla on myös Lushilta sellainen ohimovoide, jossa on laventelin ja kamomillan tuoksua. Sitä siis hierotaan myös ohimoille ennen nukkumaan menoa. Jos ei muuta, niin mukavan rauhoittava lisä tuo ainakin nukkumaanmenorutiiniin on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rutiinit ja hemmottelevat tuoksut ovat varmasti yksi apu unen saamiseksi :)

   Poista